- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.101
Bereketli olsun canımGünaydın kızlar,
Kahvaltılık ekmek arası hazırladım eşime ve kendime,
Çiçekleri suladım, biber topladım az ilk mahsul, sabah bakımımı yaptım, evden çıkmak üzereyim,
Hayir olsun canim.CanTorun abla rüyamda seni gördüm ruhum sen olduğunu hissetti
İkimiz karışıklı sırf beyaz porselen tabakta yemek yiyiyorduk
Haydi hayırlısı sabrın sonu selametGünaydın altın kızlarDün gece uzmanların tayinler belli oldu sevindim Normalde en geç 1 hafta arayla belli oluyor Cuma’dan umutluyum en geç haftaya netleşir diye umuyorum.
Bana da lgs sinavinda resen sınav görevi verilmiş. Maske konusunda sikintiliyim nefes alamiyormusum gibi geliyorBizim burda da vakalar çok artmış. Mutasyon geçirmeden virüsle karşılaşmayaydık iyiydi. Lgs de resen sınav görevi de çıkmış.
Kolay gelsin canımBana da lgs sinavinda resen sınav görevi verilmiş. Maske konusunda sikintiliyim nefes alamiyormusum gibi geliyor
Etler bereketli olsun canımGünaydin canlar,
kizimla kanepede keyf yapiyoruz
Cayi koydum. Annemde uyansin kahvalti hazirliyacam.
3 gündür hep disardayim yada bilgisayarda islerle ugrasiyorum, evle hic ilgilenemedim. Bugün iyce bi eve girisecegim. Aksamada kuzu incik haslamasi yaparim.
Dün etler geldi hepsini yerlestirdim. 10kg et 120€ tutmus.
Annemde kahvaltilik kavurma yapti ic yagila. Bende ögrenmis oldum. Dolaba koyduk, bugün onuda buzluga doldurcam.
Buzluk doldu. Üc kasali benimki. Ev bulunca bi kpcük buzluk daha almak istiyorum. Ekmegimiz azaliyor misal, yapsam buzluga koyamiyacam.
Havada kac gündür yagmurlu burda. Kizimi parka götüremiyorum.
Dün 4 saat disardaydim onsuz. Aklim hep ondaydi. 4 ay sonra 9-10 saat onsuz olcam. Nasil dayanirim hic bilmiyorumalismisim onla yapisik yasamaya
Allah zihin acikligi versin oglusuna...Kolay gelsin canım
Ben benim ufak oğlan sınava girecek ona manen destek olmak adına görev istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?