- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.601
Insallah olur canim.Oyle ama ben o kucuk icin ufak bir aylik koyiyurum kenara gittigimiz her yil ona altin aliyorum.. Universite ya da (benim hayalim aslinda) universiteyi bitirince gidip dunyayi gezsin istiyorum:)
Biz asmin diye okuyoruz ama neler canlanıyor bir bilsen AlamanasminSirin türkler sizi
Yanliz grubun almani oldum, ismimi degistirsem mi aceba
Güle güle kullan M muhendiseylulKızlar günaydın, robot süpürge aldım, isterim ki imkanı olan herkes alsın, K kahvemsi mutluluk adını katya koydum
Güle güle kullan eylulKızlar günaydın, robot süpürge aldım, isterim ki imkanı olan herkes alsın, K kahvemsi mutluluk adını katya koydum
Çok teşekkür ederim, Özellikle evcil hayvanı olan, çocuğu olan, çalışanlar için çok kurtarıcı olduğunu düşünüyorum, ben özellikle misafir geleceği zaman çok stres oluyordum, çalıştığım için ve küçük çocuğum olduğu için elim kolum oldu. Xiaomi vacuum moplu olanı 3000 liraya aldım, fiyatlar maalesef dolar kuru nedeniyle çok arttı, ama düşeceğe pek benzemiyor, ben aldıktan sonra 3200 civarına çıktıGüle güle kullan M muhendiseylulben de çok istiyorum ama evde kedimiz var ne kadar etkili olur bilemedim. Markası nedir ve ne kadara aldın sakıncası yoksa
Güle gule kullan cnmÇok teşekkür ederim, Özellikle evcil hayvanı olan, çocuğu olan, çalışanlar için çok kurtarıcı olduğunu düşünüyorum, ben özellikle misafir geleceği zaman çok stres oluyordum, çalıştığım için ve küçük çocuğum olduğu için elim kolum oldu. Xiaomi vacuum moplu olanı 3000 liraya aldım, fiyatlar maalesef dolar kuru nedeniyle çok arttı, ama düşeceğe pek benzemiyor, ben aldıktan sonra 3200 civarına çıktı
karamelli_turta çok teşekkür ederim canım
Güle güle kullan cnm...Gercekten büyük kurtarıcı diyorlarKızlar günaydın, robot süpürge aldım, isterim ki imkanı olan herkes alsın, K kahvemsi mutluluk adını katya koydum
Harikasin tatluiyiniyetli nin söylediği detoksu ben de tamamladım ve 1100 gr gitmiş tartıda üstelik regl im su an..
Kaçamaklar yaptim tabiki 3 günde.
Fındık biraz pilav ve yoğurt semizotu falan..
100 gr da 1 gr verdü artık malesefMerhabalar. Uzun zaman önce bir kaç mesaj yazmıştım yazınıza. Pandemi ilk başladığında nakit sıkıntısı yaşamamak için hesaptaki altınımı bozdum, parayı cektim. Ortalık yatisinca TL yatırıp bankadan gram altın aldım. Geçen gün hesabımı kontrol ederken gördüm çünkü aldığım gün yoktu. %10 bsmv kesilmiş. 41.5 TL kesmişler. 11 gram almıştım. Bu ay almaya korktum artık. Her 1 gramda %10 kesilecek mi yani?
Tebriklerrrriyiniyetli nin söylediği detoksu ben de tamamladım ve 1100 gr gitmiş tartıda üstelik regl im su an..
Kaçamaklar yaptim tabiki 3 günde.
Fındık biraz pilav ve yoğurt semizotu falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?