Oyle ama ben o kucuk icin ufak bir aylik koyiyurum kenara gittigimiz her yil ona altin aliyorum.. Universite ya da (benim hayalim aslinda) universiteyi bitirince gidip dunyayi gezsin istiyorum:)
Insallah olur canim.

bizim kizin daha pek birseysi yok ise baslayinca artik iyi birikim yaparim umarim. Kendimize ve kizima iki 1+1 daire almak istiyorum. Yaslaninca bizim kala bilecegimiz bir yerimiz olsun, obirinin kirasida her ay kizima destek olsun diye. Biz ölüncede iki dairesi olur en azindan. Tek cocuk bizimkisi, elimden geldigi kadar garantiye almak istiyorum.

Güle güle kullan M muhendiseylul ben de çok istiyorum ama evde kedimiz var ne kadar etkili olur bilemedim. Markası nedir ve ne kadara aldın sakıncası yoksa
Çok teşekkür ederim, Özellikle evcil hayvanı olan, çocuğu olan, çalışanlar için çok kurtarıcı olduğunu düşünüyorum, ben özellikle misafir geleceği zaman çok stres oluyordum, çalıştığım için ve küçük çocuğum olduğu için elim kolum oldu. Xiaomi vacuum moplu olanı 3000 liraya aldım, fiyatlar maalesef dolar kuru nedeniyle çok arttı, ama düşeceğe pek benzemiyor, ben aldıktan sonra 3200 civarına çıktı
karamelli_turta çok teşekkür ederim canım

Güle gule kullan cnm

100 gr da 1 gr verdü artık malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…