- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.581
Iyi geceler canımBen ufaktan kaçar, kahvemsi Katya sabah işe gidecek malum.
İyi geceler
Sorma 600-100 kisi basvuru yapiyor bir eve. Cokda pahali bir sehirde oturuyoruz. Ve malesef yabancilara karsi bazen hakli olsrak önyargililar. E bide kücük cocuk var, ekime kadarda tek maasliyiz. Ideal kiraci degiliz yani. Hakkimizda hayirlisi artik, bir sekil olur.Sizde ev bulmak cok zor galiba Asmin. Sevecigin bi ev bulirsun kissa zamanda umarim.
Bencede, evimiz var, kücük ama var. Uzun süre kalcaksak yeni evde, icimize sinsin. Positiv düsünelimBeğenmediysen içine yerleşmenin anlami da yok tâbi ama mutlaka çıkar yine karsiniza.
Ayni ayni, zaten ayni yastaylardi senin kucukle... Bizimki babaci amaBenim ufak oğlum öyle.
Ayne yorgun musun,yardım edeyim mi,ağrın mi var senin için ne yapabilirim..
Herşeyi ayrintili yapar daha az önce masaj bile yaptikiyamam küçücük parmaklarina onlarin.
Düşkün bana, bende onlara.
Benim küçük bana benziyor
Pinokyo 'yu okudum ona bir de kendi seçtiğini okuyacakmış şimdi ve uyku zamanı.
Gönlünce olsun inşallah canım eve girdinmi kaç yıl çıkamıyorsun kolay kolay geç olsun temiz olsuncanim hic begenmedik. Tavsni cok alcak, hic isik almiyor iceriler, odalarin kesini garip, cocuk odasindada camin kenarinda küf vardi. Ev sahibi bizi begenfi, ama biz eve hic isinamadik. 1300€ kira vereceksem bari evin ici gün isigi görsün dedim.
Aklimiz halen obir evde. Keske orasi olsa.
Benim ufak oğlum öyle.
Anne yorgun musun,yardım edeyim mi,ağrın mi var senin için ne yapabilirim..
Herşeyi ayrintili yapar daha az önce masaj bile yaptikiyamam küçücük parmaklarina onlarin.
Düşkün bana, bende onlara.
Benim küçük bana benziyor
Pinokyo 'yu okudum ona bir de kendi seçtiğini okuyacakmış şimdi ve uyku zamanı.
kiz dünürBen ufaktan kaçar, kahvemsi Katya sabah işe gidecek malum.
İyi geceler
Sirin türkler siziAsmin insallah kalbine göre bir yer bulursun...
Biz Türkler ne diyoruz..
Gün doğmadan neler dogar
Büyüyor dünür pinokyosunu okuttu bana,çoğunlukta kendı okuyor aslında.kiz dünüriyi bak dagmadima ❤
Burda alip burda satarsan ayni Almanya gibi olur ama Turkiye’den alip satsan ancak karli..Ben yillar önce bayaceyrek slmisdim burdan. 65€ civarimiydi ne, 7 yil sonra altin tl olarak ikiye katladi, benim kuyumcu benim ceyrekleri 55€ civarinda almayi teklif etdi. Ilk kez bu yil biraz kazancim oldu altin konusunda oda internete göre 12€, kuyumcuda 7€ filsndir. Mavimside Berlinde, oda burdan almiyor ayni sebebten dolayi. Burdaki kuyumcular resmen 10€ fark atiyor ceyrege. Ingiltereyi bilemiyecegim, ama sana kazandiriyorsa al bence. Burda malesef o imkanimiz yok. Ama kizlari okuyunca bende altina hevesleniyorum o ayri
Büyüyor dünür pinokyosunu okuttu bana,çoğunlukta kendı okuyor aslında.
Bu akşam böyle istedi.
HahaSiz böyle oglularinizi anlatiyorsunuzda, aklima arkadasim geldi. Iki oglu var.
Ben kizima dogum yaptigim gün, ikisinin fotorafini atti bana ve sadece bunu yazdi: SEÇ
ay ne gülmüsdüm
Umarim cnm.kizimda kitaplarini cok seviyor, umarim hep öyle severler ❤
Getir götürde dert ama canim yaBurda alip burda satarsan ayni Almanya gibi olur ama Turkiye’den alip satsan ancak karli..
Kız babasiBizim kiz hakkinda biri evlilik sakasi yapinca esimin rengi degisiyor. Adam sakasina bile gelemiyor
sorma kiz aglayinca babasininda gözleri sulaniyorKız babasi
Oyle ama ben o kucuk icin ufak bir aylik koyiyurum kenara gittigimiz her yil ona altin aliyorum.. Universite ya da (benim hayalim aslinda) universiteyi bitirince gidip dunyayi gezsin istiyorum:)Getir götürde dert ama canim ya
Iyi geceler Kahvemsi..Ben ufaktan kaçar, kahvemsi Katya sabah işe gidecek malum.
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?