Sizde ev bulmak cok zor galiba Asmin. Sevecigin bi ev bulirsun kissa zamanda umarim.
Sorma 600-100 kisi basvuru yapiyor bir eve. Cokda pahali bir sehirde oturuyoruz. Ve malesef yabancilara karsi bazen hakli olsrak önyargililar. E bide kücük cocuk var, ekime kadarda tek maasliyiz. Ideal kiraci degiliz yani. Hakkimizda hayirlisi artik, bir sekil olur.

Ayni ayni, zaten ayni yastaylardi senin kucukle... Bizimki babaci ama
1 uasindayken kutiphaneye kaydettik, her gidisinde 24 e kadar kitap alabilir.. Ayda iki defa gidiyoruz.. Bir yasindan beeidir her gece okuduk, simdi bagzen o okuyor ama artik bize israr etmiuor kitap diye her gece malesef
Bizimki de gitti yatmaya:)

Gonl Gönlünce olsun inşallah canım eve girdinmi kaç yıl çıkamıyorsun kolay kolay geç olsun temiz olsun

Ben ufaktan kaçar, kahvemsi Katya sabah işe gidecek malum.
İyi geceler
kiz dünür iyi bak dagmadima

Burda alip burda satarsan ayni Almanya gibi olur ama Turkiye’den alip satsan ancak karli..

Siz böyle oglularinizi anlatiyorsunuzda, aklima arkadasim geldi. Iki oglu var.
Ben kizima dogum yaptigim gün, ikisinin fotorafini atti bana ve sadece bunu yazdi: SEÇ

ay ne gülmüsdüm
Haha
Komşumuzun kizi Ankarada evli orada yaşıyor, bazen ailecek geliyorlar kizin ailesi burada.
Damat bey diyormuş ki eşim icin; ...'in çocukları benim kizi görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…