Ya kızlar Oğlum öyle havalara ucurduki beni; ben sayfayı okurken, anne sana sürprizin var bekle dedi.. Ben çok ilgilenmedim. Yazıvcıdan çıktı almiş , üç oda haIrlayıp yıldızlarina göre fiyatlandirmiş, ben en lüksünü sectim tabi..
Herseyi hazırladıktan sonra odaya çıkardı... Yatağın üstüne bornoz, çorap pijama, birsürü yastık.... yan tarafta leptopta beni çok güzel karsılayan bir yazı, şarap bardağında içeçek... relax müzik birde tuzdan bi şambamiz var rahat 6 kilo vardır, onu bile taşımış ....
Sonra bana güzel bir masaj yapıp sevgi sözcüklerine bogdu
İleride bir kadını çok mutlu edecek bu çocuk Babasi isten geldi, 12 yildir evliyiz bana boyle bitsey yapmadin daha dedim

Altin isi bizim icin cok karli degil sanki canim, cünkü altin fiyati ciktiginda, dövizdecikiyor, bizim icin o altin pek degerlenmiyor benim hesabima göre.
Bende euro olarak biriktiriyorum.
Asmin bizim paramizla bile altin daha karli.. Esimle ilk tanistigimda bana altin bir kunya almisti, fiuati 250 pound civariydi, simdi 1000 pound civari..

Maşallah kuzuna

Altin isi bizim icin cok karli degil sanki canim, cünkü altin fiyati ciktiginda, dövizdecikiyor, bizim icin o altin pek degerlenmiyor benim hesabima göre.
Bende euro olarak biriktiriyorum.
Bnde öyle yapicam canım kocadan da altın isticem hep her izne gittiğinde bisey getirse kardır

canim hic begenmedik. Tavsni cok alcak, hic isik almiyor iceriler, odalarin kesini garip, cocuk odasindada camin kenarinda küf vardi. Ev sahibi bizi begenfi, ama biz eve hic isinamadik. 1300€ kira vereceksem bari evin ici gün isigi görsün dedim.
Aklimiz halen obir evde. Keske orasi olsa.

Belki olur iyi düşün canim

Asmin bizim paramizla bile altin daha karli.. Esimle ilk tanistigimda bana altin bir kunya almisti, fiuati 250 pound civariydi, simdi 1000 pound civari..
Ben yillar önce bayaceyrek slmisdim burdan. 65€ civarimiydi ne, 7 yil sonra altin tl olarak ikiye katladi, benim kuyumcu benim ceyrekleri 55€ civarinda almayi teklif etdi. Ilk kez bu yil biraz kazancim oldu altin konusunda oda internete göre 12€, kuyumcuda 7€ filsndir. Mavimside Berlinde, oda burdan almiyor ayni sebebten dolayi. Burdaki kuyumcular resmen 10€ fark atiyor ceyrege. Ingiltereyi bilemiyecegim, ama sana kazandiriyorsa al bence. Burda malesef o imkanimiz yok. Ama kizlari okuyunca bende altina hevesleniyorum o ayri

Cok dusunceli ya bu cocuk, me bana ne de babasi a cekmis
Benim ufak oğlum öyle.
Anne yorgun musun,yardım edeyim mi,ağrın mi var senin için ne yapabilirim..
Herşeyi ayrintili yapar daha az önce masaj bile yapti kiyamam küçücük parmaklarina onlarin.
Düşkün bana, bende onlara.
Benim küçük bana benziyor
Pinokyo 'yu okudum ona bir de kendi seçtiğini okuyacakmış şimdi ve uyku zamanı.

Sizde ev bulmak cok zor galiba Asmin. Sevecigin bi ev bulirsun kissa zamanda umarim.

Beğenmediysen içine yerleşmenin anlami da yok tâbi ama mutlaka çıkar yine karsiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…