Selâm kızlar.
Macera dolu bir market gezisi yaptık oğlumla
Istediğim dijital haliyi almak için bime gittik, stop cuma namazi saati (buradan anlamaliydik)
Neyse o arada şok markete gittik kahve makinesi alacaktim yokmuş çıktık.
Sonra başka bime girdik hali yok,taa 3. bimde 1 adet buldum
Ama bana 2 adet gerek.
4. Bime giderken oğlum çantayı unuttuğunu farketti icinde kv ye turk kahvesi makinesi vardi hop döndük beklediğimiz durağa 5 dk içinde toz olmuş hemde tac markası denk gelmisti,ogluslara çikolata da vardı gideceği varmış dedik yolumuza 4. Bimle devam ettik.
Orada aradığım 2. haliyi buldum ve aldim attim bile yikaniyor. Oğluma bluetooth kulaklik ve küçüğe de karne hediyesi almak istiyorum dedi onlari da aldik.
Kv için mecbur 2. kez kahve makinesi aldım ilki kismet değilmiş

oy cidden maceraliymis. Üzüldüm cantanin gitmesine.

Geçmiş olsun canım
Maceraymış bence de

Çok teşekkür ederim. Evet neredeyse alış-satış arasında fark var gibi. Bugün çıkamadım, yarın alacağım. Uzak mı işiniz?

Geçmiş olsun canım
Halılarını güle güle kullan

K kahvemsi mutluluk kahvemsim kendi sitesindeki fiyata bak ben bir tanesini 60 tl ye aldim. Şansıma artik kalitesini bilmiyorum ama idare eder sanırım.
Kapış kapış almışlar.

Eklentiler

• Screenshot_20200619-201951_Chrome.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20200619-201824_Chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Esim hic istemiyor dönmek. Cocuklar icin kalmak istiyor özellikle. Ben kararsizim acikcasi. 40 senem gecti Istanbulda. Özlüyorum. Ama Berlin de güzel. Zor karar acikcasi.
Benim tercübem su ki, buraya gelen birdaha temelli dönüs yapmiyor ve cocuklar icin burdaki imkanlar gercekten cok daha farkli.
Hakkinizda en hayirli karari verirsiniz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…