- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.861
O zaman gider kendisi kosa koşa alır gör baksu xiaomi robitlarina baktim 240-300€ arasiymis, silme funktionuda varmis.
Esim hep ne varki ev isinde diyor, onun icin almiyacam, 3 ay sonra o yapcak zaten artik isleri, bi anlasin beni
sadece öyle yapmicam. Bosuna intikam soguk yenilir demezler, ona yapacaklarimin listesini tutuyorum.3 ay sonra da sen enisteye ne varki bunda, ben yaptım dersin
oy cidden maceraliymis. Üzüldüm cantanin gitmesine.Selâm kızlar.
Macera dolu bir market gezisi yaptık oğlumla
Istediğim dijital haliyi almak için bime gittik, stop cuma namazi saati (buradan anlamaliydik)
Neyse o arada şok markete gittik kahve makinesi alacaktim yokmuş çıktık.
Sonra başka bime girdik hali yok,taa 3. bimde 1 adet buldum
Ama bana 2 adet gerek.
4. Bime giderken oğlum çantayı unuttuğunu farketti icinde kv ye turk kahvesi makinesi vardi hop döndük beklediğimiz durağa 5 dk içinde toz olmuş hemde tac markası denk gelmisti,ogluslara çikolata da vardı gideceği varmış dedik yolumuza 4. Bimle devam ettik.
Orada aradığım 2. haliyi buldum ve aldim attim bile yikaniyor. Oğluma bluetooth kulaklik ve küçüğe de karne hediyesi almak istiyorum dedi onlari da aldik.
Kv için mecbur 2. kez kahve makinesi aldım ilki kismet değilmiş
5 dkkada yerinde yeller esiyordu asminoy cidden maceraliymis. Üzüldüm cantanin gitmesine.
Işte bu yüzden diyoruz ya çok eğitilmek lazım cok. Bir şeyi unuttun mu çoktan gider...oy cidden maceraliymis. Üzüldüm cantanin gitmesine.
Geçmiş olsun canımSelâm kızlar.
Istediğim dijital haliyi almak için bime gittik, stop cuma namazi saati (buradan anlamaliydik)
Ama bana 2 adet gerek.
4. Bime giderken oğlum çantayı unuttuğunu farketti icinde kv ye turk kahvesi makinesi vardi hop döndük beklediğimiz durağa 5 dk içinde toz olmuş hemde tac markası denk gelmisti,ogluslara çikolata da vardı gideceği varmış dedik yolumuza 4. Bimle devam ettik.
Orada aradığım 2. haliyi buldum ve aldim attim bile yikaniyor. Oğluma bluetooth kulaklik ve küçüğe de karne hediyesi almak istiyorum dedi onlari da aldik.
Çok teşekkür ederim. Evet neredeyse alış-satış arasında fark var gibi. Bugün çıkamadım, yarın alacağım. Uzak mı işiniz?Güle güle sağlıkla kullanın aracınızı...Pazartesi ile su an aras8nda cok fark yoktur heralde takip ederk piyasayı tekrar altin yapabilirsin cnm..
Biz de tayin olmazsa 2 ay sonra araba işi sıkıntı olacak bakalim..
Geçmiş olsun canımSelâm kızlar.
Ama bana 2 adet gerek.
Öyle cnm gideceği varmış, farasin küreğini bari alaydim dedim sapi ve süpürgesi elimizdeydiIşte bu yüzden diyoruz ya çok eğitilmek lazım cok. Bir şeyi unuttun mu çoktan gider...
karamelli_turta cnm gecmis olsun ya üzüldüm kısmet değilmiş gerçekten
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Halılarını güle güle kullan
Nöbetçi bim arayacağımK kahvemsi mutluluk kahvemsim kendi sitesindeki fiyata bak bak bir tanesini 60 tl ye aldim. Şansıma artik kalitesini bilmiyorum ama idare eder sanırım.
Kapış kapış almışlar.
Umarim kalmıştır cnm şansına.Nöbetçi bim arayacağım
Ne kadar fiyat farki var
Iki renk olarak gelmis benim şansıma pembe denk geldi cnm.Nöbetçi bim arayacağım
Ne kadar fiyat farki var
Esim hic istemiyor dönmek. Cocuklar icin kalmak istiyor özellikle. Ben kararsizim acikcasi. 40 senem gecti Istanbulda. Özlüyorum. Ama Berlin de güzel. Zor karar acikcasi.
Benim tercübem su ki, buraya gelen birdaha temelli dönüs yapmiyor ve cocuklar icin burdaki imkanlar gercekten cok daha farkli.Esim hic istemiyor dönmek. Cocuklar icin kalmak istiyor özellikle. Ben kararsizim acikcasi. 40 senem gecti Istanbulda. Özlüyorum. Ama Berlin de güzel. Zor karar acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?