Yuh ya canım polisemi sorsaydın genelde durakları gören kameralar oluyor, kimin aldığını filan görürdünüz.belki şüpheli paket gibi almışlardır ne bilim

Çok teşekkür ederim. Evet neredeyse alış-satış arasında fark var gibi. Bugün çıkamadım, yarın alacağım. Uzak mı işiniz?
Yuruyerek 40 dk. Bazen dolmuş kullanarak acil zamnlarda taksiyle idare ettim.
Ama cocuk olunca onun da okulu falan zor olacak...Ya araba alacağız yada taksi ücreti hesaplayacağım...Şu ara asıl niyet ev olunca hic içimden arabaya para vermek gelmiyor...Ama tayin olursa super olur

Aslında sizinle konuşmuştuk, bebek yoksa arabaya ihtiyaç olmaz demiştiniz. Çok haklıydınız, ev öncelikti benim için. Ama okula ben ya 3 vesait yapıyorum ya da 1 otobüs ardından arkadaşımın arabasını beşliyoruz. Eylülde okul açılınca durumlardan dolayı kimse arabasına kimseyi istemez diye düşündüm. O yüzden de aldım biraz. Şansımıza ikinci el araba piyasası çok uçmuş. 2 ay önce daha orta karar bir araba alabilecekken, o fiyata 2007 model bir araba alabildik.

İnşallah tayininiz istediğiniz yere çıkar da arabaya para vermemiş olursunuz T tatlu
Insallah cnm pek umudum yok...Bir yere sorduk aylık 800TL getirip götürürüm dedi...Eşimin iş cok uzak bir de onun yol masrafı..Bildiğin yola çalışıyoruz...Hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…