- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.881
Bu fiyata kalamamistir ama neyse sabah erkenden çıkar gezerim birkac bimiUmarim kalmıştır cnm şansına.
Ben diyet yaparken neredeyse hergun iki kare yiyordumBu hafta verdiğim fazlaliklarimi kutladim 3 kare bitter çikolata
Nasıl gittin Almanya'ya merak ettim anlatmak istersen tabiEsim hic istemiyor dönmek. Cocuklar icin kalmak istiyor özellikle. Ben kararsizim acikcasi. 40 senem gecti Istanbulda. Özlüyorum. Ama Berlin de güzel. Zor karar acikcasi.
Biz zaten begenmemistik, olsa da tasinmayacaktik diye Türk tarafini gosterseydin yasu baktigimiz kötü ev vardiya...ordan bile red geldi bize. Kendimizi sayisala verdik, kazanip ev alcam
Size red veren kim bi durumda asmin?su baktigimiz kötü ev vardiya...ordan bile red geldi bize. Kendimizi sayisala verdik, kazanip ev alcam
ben soktaydim bir anBiz zaten begenmemistik, olsa da tasinmayacaktik diye Türk tarafini gosterseydin ya
ev sahibi canimSize red veren kim bi durumda asmin?
Yuh yaSelâm kızlar.
Macera dolu bir market gezisi yaptık oğlumla
Istediğim dijital haliyi almak için bime gittik, stop cuma namazi saati (buradan anlamaliydik)
Neyse o arada şok markete gittik kahve makinesi alacaktim yokmuş çıktık.
Sonra başka bime girdik hali yok,taa 3. bimde 1 adet buldum
Ama bana 2 adet gerek.
4. Bime giderken oğlum çantayı unuttuğunu farketti icinde kv ye turk kahvesi makinesi vardi hop döndük beklediğimiz durağa 5 dk içinde toz olmuş hemde tac markası denk gelmisti,ogluslara çikolata da vardı gideceği varmış dedik yolumuza 4. Bimle devam ettik.
Orada aradığım 2. haliyi buldum ve aldim attim bile yikaniyor. Oğluma bluetooth kulaklik ve küçüğe de karne hediyesi almak istiyorum dedi onlari da aldik.
Kv için mecbur 2. kez kahve makinesi aldım ilki kismet değilmiş
Yuruyerek 40 dk. Bazen dolmuş kullanarak acil zamnlarda taksiyle idare ettim.Çok teşekkür ederim. Evet neredeyse alış-satış arasında fark var gibi. Bugün çıkamadım, yarın alacağım. Uzak mı işiniz?
Dur ben de yazayımBu hafta verdiğim fazlaliklarimi kutladim 3 kare bitter çikolata
Uğraşmak istemedim yuppi, alan aldi da ne oldu sanki hayrini görecek.Yuh yacanım polisemi sorsaydın genelde durakları gören kameralar oluyor, kimin aldığını filan görürdünüz.belki şüpheli paket gibi almışlardır ne bilim
Oo süperrBen diyet yaparken neredeyse hergun iki kare yiyordum
Senin için fazla karışık bir menü olmuş tatluDur ben de yazayım
1 paket cips
Karişik tost
Mantı
Sanatta bol malzemos krep
Fazla karbonhidrat ve yağ oldu bugun...
Yarın ins kaldığım yerden devam
Aslında sizinle konuşmuştuk, bebek yoksa arabaya ihtiyaç olmaz demiştiniz. Çok haklıydınız, ev öncelikti benim için. Ama okula ben ya 3 vesait yapıyorum ya da 1 otobüs ardından arkadaşımın arabasını beşliyoruz. Eylülde okul açılınca durumlardan dolayı kimse arabasına kimseyi istemez diye düşündüm. O yüzden de aldım biraz. Şansımıza ikinci el araba piyasası çok uçmuş. 2 ay önce daha orta karar bir araba alabilecekken, o fiyata 2007 model bir araba alabildik.Yuruyerek 40 dk. Bazen dolmuş kullanarak acil zamnlarda taksiyle idare ettim.
Ama cocuk olunca onun da okulu falan zor olacak...Ya araba alacağız yada taksi ücreti hesaplayacağım...Şu ara asıl niyet ev olunca hic içimden arabaya para vermek gelmiyor...Ama tayin olursa super olur
Yerken mutlu olduysan bence sorun yok, yarın telafi edersinDur ben de yazayım
1 paket cips
Karişik tost
Mantı
Sanatta bol malzemos krep
Fazla karbonhidrat ve yağ oldu bugun...
Yarın ins kaldığım yerden devam
Insallah cnm pek umudum yok...Bir yere sorduk aylık 800TL getirip götürürüm dedi...Eşimin iş cok uzak bir de onun yol masrafı..Bildiğin yola çalışıyoruz...Hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?