Gozucuyla bakıyoruz fiyatlar gerçekten çok artmış...Hangi model aldınız ne kadara sakıncası yoksa...
Sağlıkla kullanın ins ev sahibi de olursunuz

Sonunda bittiiii. Ne çok yazmissiniz yine
Selamlar iyi geceler kızlar.
Buranın pazarı yarin normalde ama yarin ki kısıtlamalardan dolayı olmaz diye bugün pazara gittik. Pazarda herşey bolca ama bir o kadar da pahalicaydi. Kendime ve anneme çok güzel elbise bulduk aldık. Kızima kendime anneme kocama evde giymek için sort aldım. Sonra normal pazar alışverişi dolaba yerleştirilmesi cocuklarla vakit geçirmek derken zaman gectiii gittiii.
K kahvemsi mutluluk diyeti sana yarin yazayım. Çünkü yarınki sınavda görevliyim erken yatayim şimdi.

selamlar;

geçmişi okuyamadım. T tatlu akşama mantı yapacağım derken, akşam yemek yemedim. canım sıkıldı, iştah gitti. senin menülere bayıldım yanlız. afiyet olsun.
Önemli birşey yoktur umarım
Benim de canım sıkılsin ya da moralim bozulsun canım herşeyi çeker saatlerce aralıksız yerim ama doyma hissi gelmez

Önemli birşey yoktur umarım
Benim de canım sıkılsin ya da moralim bozulsun canım herşeyi çeker saatlerce aralıksız yerim ama doyma hissi gelmez

ufak çaplı bir tartışma diyelim; ataerkil sisteme bir sitem, bir gözdağı ahaha, çekirdek aileden kabak ailesine yönelmiş bir öfke iyice geyiğe sardırıcam şimdi, daha uzatmayayım. yaşadığımız mali dönemin iz düşümleri üzerine fikir beyanı kısaca. ama uzatıyorum. ne üse.

canım sıkılırsa, sıkıntının tipi, yoğunluğu ve süresine göre günlerce aç kalabilir sonra da açlık sınırında, eser düzeyde besinle bir o kadar daha gidebilirim. evreka!!! ivedilikle kilo vermek istediğimde, canımı feci sıkan bir şeyler bulmalıyım.

Ahh ya ataerkil topluma guzel bir çıkış anlaşılan..Sen kendini koru normal beslen cnm...

Ben olsam tüm dolabi yerim her sıkıntımda...
Mesela yarin icin az once eşimle ilgili bir haber geldi esim gergin ben gergin kapadım kendimi yatak odasına mutfaktan uzak sırayım diye

Gozucuyla bakıyoruz fiyatlar gerçekten çok artmış...Hangi model aldınız ne kadara sakıncası yoksa...
Sağlıkla kullanın ins ev sahibi de olursunuz
Peugeot 206 aldık. Km’si 64000’de. Fiyatı:56.000 2007 model
İnşallah çok istiyorum artık bir ev sağolun

Az once kendime 3 sise ayarladım 1 er litre..Yatak odası salon ve antreye koydum. Yarın net olarak hepsini tüketmeyi planlıyorum...
K kahvemsi mutluluk çörekotu yağı ve kayısı çekirdeği yağını alınacak listesine ekledim..Dışarı çıkınca alacagim. Özelliklerini okudum bana uygun ins fayda görürüm..

Tamam ben sorumu geri aldım

benim sistemlerim bozulduğunda, elektromanyetik alan gibi bütün sistemlere sirayet ettiriyorum. böyle değildim, sonradan oldum. başka türlü topraklanamıyorum artık.

yemek olayına bakış açılarımız farklıdır muhtemelen. damak tadı çok gelişmiş biri değilim. yaşamak için yerim, yemek için yaşamam. tokken dünyaları versen yiyemem.
moralim bozulduğunda yemek cazip gelmiyor, zaruri bir ihtiyaç olarak görünmüyor. dolayısıyla erteleyebildiğim kadar erteliyorum, canım istemiyor.

morali bozukken neden ve nasıl yemek yenir bilmiyorum? hangi duyguyla hareket ediyorsun? belki ben de feyz alırım.

Sabırla ve birikimle ev sahibi olacağız inan...
Uygunsa olduğun yerlerde evler işin biraz daha kolay...
Malesef.. hem annem burada olduğu için hem de eşimle benim işimin tam ortasında oturduğumuz için buradan ev bakıyorum. Ve yaşadığım ilin en eski ama en pahalı evleri burada. İçi bakımsız (nasolsa yaptırırız diyorum), ama yaşanabilir 3+1 ler 500 binden başlıyor, 1,5 trilyona kadar gidiyor daireler. Geçen sene 350-400 e bulabiliyorduk, krediler yüksekti. Bakalım arka cephelere, daha eski apartmanlara bakıyorum, belki de yatırımlık alırız diyorum. Çünkü kiralar da yüksek, en azından kredisini karşılar küçük bir ev.

A101den indirimlerde alıyorum
Bir de çam yağı var o da sac için harika aklında olsun canim

başka bir semtten ve daha genç binalardan ev alıp kiraya verseniz olmaz mı?

Moralim bozukken önce mutlu olmak için tatlı, çikolata yerim.
Benim şeker duzensizligim var bu arada
Tatlıyı bastırmak için tuzlu yerim üstüne
Sonra yine tatlı,yine tuzlu
Kısır döngü içinde devam ediyor.
Ama aç değilim tamamen psikolojik bir durum.
Diyet yaparken moralim bozuk olunca anında duşa girip suyun altında sakinlesmeye çalışıyordum
Benim iştahım hiç kapanmiyor ya, şu yasimdayim bir örnek yoktur.
Hatta hastayken falan canım hep yemek ister

Bu ara ev fiyatları ciddi artmis durumda
Annem olduğu için demişsin, sanırım anne çocuğa baktigi için yakın olman gerek
Kiranı karşılayacak daha yeni bir ev bakabilirsin belki.
Çok eski ya da tadilat gerektiren evlere ben çok sıcak bakamiyorum, çok mecbur kalınırsa belki ama eski evleri ne kadar tadilat yapılsa da bir sorunu mutlaka çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…