- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.901
Gayet kutluydum pişman da olmadım canim ne istediyse yedim...Yerken mutlu olduysan bence sorun yok, yarın telafi edersin
Gozucuyla bakıyoruz fiyatlar gerçekten çok artmış...Hangi model aldınız ne kadara sakıncası yoksa...Aslında sizinle konuşmuştuk, bebek yoksa arabaya ihtiyaç olmaz demiştiniz. Çok haklıydınız, ev öncelikti benim için. Ama okula ben ya 3 vesait yapıyorum ya da 1 otobüs ardından arkadaşımın arabasını beşliyoruz. Eylülde okul açılınca durumlardan dolayı kimse arabasına kimseyi istemez diye düşündüm. O yüzden de aldım biraz. Şansımıza ikinci el araba piyasası çok uçmuş. 2 ay önce daha orta karar bir araba alabilecekken, o fiyata 2007 model bir araba alabildik.
İyi geceler canim, iyi gorevler yarın icinİyi geceler kızlar görüşürüz
Önemli birşey yoktur umarım
Önemli birşey yoktur umarım
Benim de canım sıkılsin ya da moralim bozulsun canım herşeyi çeker saatlerce aralıksız yerim ama doyma hissi gelmez
Ahh ya ataerkil topluma guzel bir çıkış anlaşılan..Sen kendini koru normal beslen cnm...ufak çaplı bir tartışma diyelim; ataerkil sisteme bir sitem, bir gözdağı ahaha, çekirdek aileden kabak ailesine yönelmiş bir öfkeiyice geyiğe sardırıcam şimdi, daha uzatmayayım. yaşadığımız mali dönemin iz düşümleri üzerine fikir beyanı kısaca. ama uzatıyorum. ne üse.
canım sıkılırsa, sıkıntının tipi, yoğunluğu ve süresine göre günlerce aç kalabilir sonra da açlık sınırında, eser düzeyde besinle bir o kadar daha gidebilirim. evreka!!! ivedilikle kilo vermek istediğimde, canımı feci sıkan bir şeyler bulmalıyım.
Peugeot 206 aldık. Km’si 64000’de. Fiyatı:56.000 2007 modelGozucuyla bakıyoruz fiyatlar gerçekten çok artmış...Hangi model aldınız ne kadara sakıncası yoksa...
Sağlıkla kullanın ins ev sahibi de olursunuz
Sabırla ve birikimle ev sahibi olacağız inan...Peugeot 206 aldık. Km’si 64000’de. Fiyatı:56.000 2007 model
İnşallah çok istiyorum artık bir evsağolun
Tamam ben sorumu geri aldımufak çaplı bir tartışma diyelim; ataerkil sisteme bir sitem, bir gözdağı ahaha, çekirdek aileden kabak ailesine yönelmiş bir öfkeiyice geyiğe sardırıcam şimdi, daha uzatmayayım. yaşadığımız mali dönemin iz düşümleri üzerine fikir beyanı kısaca. ama uzatıyorum. ne üse.
canım sıkılırsa, sıkıntının tipi, yoğunluğu ve süresine göre günlerce aç kalabilir sonra da açlık sınırında, eser düzeyde besinle bir o kadar daha gidebilirim. evreka!!! ivedilikle kilo vermek istediğimde, canımı feci sıkan bir şeyler bulmalıyım.
Ahh ya ataerkil topluma guzel bir çıkış anlaşılan..Sen kendini koru normal beslen cnm...
Ben olsam tüm dolabi yerim her sıkıntımda...
Mesela yarin icin az once eşimle ilgili bir haber geldi esim gergin ben gergin kapadım kendimi yatak odasına mutfaktan uzak sırayım diye
Malesef..Sabırla ve birikimle ev sahibi olacağız inan...
Uygunsa olduğun yerlerde evler işin biraz daha kolay...
A101den indirimlerde alıyorumAz once kendime 3 sise ayarladım 1 er litre..Yatak odası salon ve antreye koydum. Yarın net olarak hepsini tüketmeyi planlıyorum...
K kahvemsi mutluluk çörekotu yağı ve kayısı çekirdeği yağını alınacak listesine ekledim..Dışarı çıkınca alacagim. Özelliklerini okudum bana uygun ins fayda görürüm..
Malesef..hem annem burada olduğu için hem de eşimle benim işimin tam ortasında oturduğumuz için buradan ev bakıyorum. Ve yaşadığım ilin en eski ama en pahalı evleri burada. İçi bakımsız (nasolsa yaptırırız diyorum), ama yaşanabilir 3+1 ler 500 binden başlıyor, 1,5 trilyona kadar gidiyor daireler. Geçen sene 350-400 e bulabiliyorduk, krediler yüksekti. Bakalım arka cephelere, daha eski apartmanlara bakıyorum, belki de yatırımlık alırız diyorum. Çünkü kiralar da yüksek, en azından kredisini karşılar küçük bir ev.
Moralim bozukken önce mutlu olmak için tatlı, çikolata yerim.benim sistemlerim bozulduğunda, elektromanyetik alan gibi bütün sistemlere sirayet ettiriyorum. böyle değildim, sonradan oldum. başka türlü topraklanamıyorum artık.
yemek olayına bakış açılarımız farklıdır muhtemelen. damak tadı çok gelişmiş biri değilim. yaşamak için yerim, yemek için yaşamam. tokken dünyaları versen yiyemem.
moralim bozulduğunda yemek cazip gelmiyor, zaruri bir ihtiyaç olarak görünmüyor. dolayısıyla erteleyebildiğim kadar erteliyorum, canım istemiyor.
morali bozukken neden ve nasıl yemek yenir bilmiyorum? hangi duyguyla hareket ediyorsun? belki ben de feyz alırım.
Bu ara ev fiyatları ciddi artmis durumdaMalesef..hem annem burada olduğu için hem de eşimle benim işimin tam ortasında oturduğumuz için buradan ev bakıyorum. Ve yaşadığım ilin en eski ama en pahalı evleri burada. İçi bakımsız (nasolsa yaptırırız diyorum), ama yaşanabilir 3+1 ler 500 binden başlıyor, 1,5 trilyona kadar gidiyor daireler. Geçen sene 350-400 e bulabiliyorduk, krediler yüksekti. Bakalım arka cephelere, daha eski apartmanlara bakıyorum, belki de yatırımlık alırız diyorum. Çünkü kiralar da yüksek, en azından kredisini karşılar küçük bir ev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?