- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.641
Evet kitap grupları cok guzel teşvik ediyor..Okumasan bile bazı şeyler ogreniyorsun...Daha da gitmedim zayiflama topiklerine.
Haydi dedim turta sen ekonomiye devam
Bu ara ikinci yerim kitap topigi bir de,teşvik edici oluyor daha çok okumak istiyorum tatlu.
Ah bende cok istiyorum. Bu kiloya nasil ulastim bilmiyorumhamileyken bile daha azdim
Of off alirken cabucak aliyoruz da sonra verirken gidim gidim gidiyorO ara hiç farkedilmiyor kimavimli , ben de pkos da var bir defasında 4 ay gibi bir sürede 9 kilo almıştım ve varış noktasında uyandım süreci hiç hatırlamıyordum
ben kaza yapip ardindan o korkuyu atamadim, ama kullanmayi özlüyorum ve korkumu yenmege karar verdim. Bazen araba gerekiyor, acil birsey oluyor. Kimseye muhtac olmak istemiyorum artik bu konuda.
Babanın demesi lazım onuSelam
Bakan Albayrak; yapılandırma yapılsın demiş bankalara.. öyle bir haber okudum şimdi. Ee hadi inşallah..
Reis söylese de bizde faydalansak.Babanın demesi lazım onu
Ben her hafta bildirim yaptim, menülerimi paylastim, cok düzenli müsteriydim
Ama gel gör ki bizim kaptan hatun da ( cok severim kendisini) benim gibi hic kilo veremiyordu bir kaptan bir ben habire kilo aliyorduk. Sonunda grup kapatildi
Kurtuldunuz sükür. Benimki de alsa keske ama calismiyor bile sinava dogru düzgün. Kaza gördük demin cok fena. Sen kaza diyincegecdiiii
Slm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlarS Saricivcivim1 canım bebiş geldi mi
Gözünün aydın sağlıkla büyürün inşallahSlm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Gözün aydın canım.Slm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Slm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Malesef süreklide artıyor araba fiyatlarıAslında sizinle konuşmuştuk, bebek yoksa arabaya ihtiyaç olmaz demiştiniz. Çok haklıydınız, ev öncelikti benim için. Ama okula ben ya 3 vesait yapıyorum ya da 1 otobüs ardından arkadaşımın arabasını beşliyoruz. Eylülde okul açılınca durumlardan dolayı kimse arabasına kimseyi istemez diye düşündüm. O yüzden de aldım biraz. Şansımıza ikinci el araba piyasası çok uçmuş. 2 ay önce daha orta karar bir araba alabilecekken, o fiyata 2007 model bir araba alabildik.
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün gözünüz aydin olsunSlm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Gözün aydın cnmSlm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?