Toplantı sonrası bir hızla kahvalti ev süpür toz al wc yika camasir aş yemek yap duş derken sonunda oturdum...

Yarın başka toplantı var ona katilacagim..
Biraz dinlenip belki yürüyüşe cikariz...Akşam onlin e eğitim var ona katılacağım...

Ve canim tatlı bir seyler çekiyor ıslak kek gibi...Yapsam bir dert yapmasam ayri dert

Dün disarda olunca bir seyler ye iç derken harcamalı gecti... Çok dışarı çıkma taraftarı degilim de kesin harcarım diye

Daha da gitmedim zayiflama topiklerine.
Haydi dedim turta sen ekonomiye devam
Bu ara ikinci yerim kitap topigi bir de,teşvik edici oluyor daha çok okumak istiyorum tatlu.
Evet kitap grupları cok guzel teşvik ediyor..Okumasan bile bazı şeyler ogreniyorsun...
Ben de ara verdim tekrar başlasam olacak...Şu eğitimler bitsin oyle başlayayım ditirum

Bu arada sun gittiğim yerden 1 ev baktık ama ici hoşuma gitmesi..Hem muhiti görmek istedim.. Yemyeşil sakin bir yer oyle yüksek evler falan yok..Güzel muhit ama akşamları tenha olur..Karadeniz havası vardi resmen...Yeşil ve serin...
Market cafe restaurant var. Başka seyler icin daha uzak mesafe gitmek gerekli...Ama yine de tayin dönemi yazacağım...

Ah bende cok istiyorum. Bu kiloya nasil ulastim bilmiyorum hamileyken bile daha azdim

O ara hiç farkedilmiyor ki mavimli , ben de pkos da var bir defasında 4 ay gibi bir sürede 9 kilo almıştım ve varış noktasında uyandım süreci hiç hatırlamıyordum

ben kaza yapip ardindan o korkuyu atamadim, ama kullanmayi özlüyorum ve korkumu yenmege karar verdim. Bazen araba gerekiyor, acil birsey oluyor. Kimseye muhtac olmak istemiyorum artik bu konuda.

Geçmiş olsun canım ben de geçen yıl baya büyük bir kaza atlattım. İlk başlarda gerçekten çok korktum ben de, arabaya kızımla binemedim bir süre. Sonra 2 defa kullanmaya mecbur kaldım öyle öyle alıştım tekrar. Bırakırdım ben de biliyorum ama bir şekilde lazım oluyor gerçekten.

Ben her hafta bildirim yaptim, menülerimi paylastim, cok düzenli müsteriydim
Ama gel gör ki bizim kaptan hatun da ( cok severim kendisini) benim gibi hic kilo veremiyordu bir kaptan bir ben habire kilo aliyorduk. Sonunda grup kapatildi

Slm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Gözünün aydın sağlıkla büyürün inşallah

Slm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Gözün aydın canım.
Bir an evvel çıkar evinize dönersiniz umarım.
Analı, babalı sağlıkla buyutun.
İçeride başka bebiş yoksa hamilelik takvimini kaldirabilirsin artık

Hoşgeldi S Saricivcivim1 analı, babalı, kesmetli, şanslı, sağlıklı büyüsün

Benim kızım da kaldı küvözde çıkar annesi hemencecik merak etme o sırada da senin sütün gelir sen yalnızca fırsat buldukça dinlen ve beslenmeni ihmal etme.

Gözünüz aydın

Malesef süreklide artıyor araba fiyatları virüs çıktığında ben almıştım arabamı, ama takip ettiğğm youtube kanalları filan vardı, hepsi fiyatlar düşecek, kimse araba almayacak filan diyordu.Bende rüyanızda görürsünüz demiştim, çünkü tam tersi şimdi insanlar toplu taşımadan kaçıyor.Benim işyeri otoparkında araç sayısı en az yüzde 30 arttı.Eskiden arabası olup toplu taşıma kullananlara arabayla geliyor, olmayanlar almaya çalışıyor.Virüsten önce verilen sıfır siparişleri bile daha gelmedi.Dahada yükselir gibi duruyor fiyatlar

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün gözünüz aydin olsun

Gözün aydın cnm
Hayırlısıyla iyileşir çıkarsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…