- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.681
Ayyy kanayan yaramCan sıkıntısı ruh darlığı
Bende günlere giderken saçlarımı şekillendirmeyi makyaj yapmayı takip tanıştırmayı özledimtesettürlü olduğumdan mutevellit
40gr mega bilezik aldım ne düğün kaldı ne bayram
1 kere takamadim
Bihterinkiler uyumalik değil ama soyliyim de sonra ben bilmiyordum olmasınHiç doğru düzgün pijama takımım kalmamış bir kaç pijama alacağım. Niyeyse bihter ziyagil moduna geçesim geldi baktıkça
Ayni şeyi söyleyecektimBihterinkiler uyumalik değil ama soyliyim de sonra ben bilmiyordum olmasın
Ruh halime göre değişiyorGenel davranışın mi karantinaya özel mi
Bihterinkiler uyumalik değil ama soyliyim de sonra ben bilmiyordum olmasın
Al annecinden bazen tak hevesin şey olsunAyyy kanayan yaram
Düğün bileziklerim ev alırken gitti zaten hiç takamamistim o zaman hevesim yoktu
Ocakta doğum günümde eşim bilezik aldı
Kardeşimin düğünde takicam diye heves ettim.
Korona herşeyi mahvetti.
Anneme verdim bileziği de kasaya koysun diye evde olsa takar hevesimi alırdım azıcık
Kız anama gitmedim ki aylardırAl annecinden bazen tak hevesin şey olsun
evet korkunun üstünden gelmeliyiz.Geçmiş olsun canım ben de geçen yıl baya büyük bir kaza atlattım. İlk başlarda gerçekten çok korktum ben de, arabaya kızımla binemedim bir süre. Sonra 2 defa kullanmaya mecbur kaldım öyle öyle alıştım tekrar. Bırakırdım ben de biliyorum ama bir şekilde lazım oluyor gerçekten.
Aman ne gerek var öyle şeylere giydiginle cikardiginin arası 2 dakika degilmiBihterinkiler uyumalik değil ama soyliyim de sonra ben bilmiyordum olmasın
Ben daha dün taktım 2 dk aynada falan baktım kendimeAyyy kanayan yaram
Düğün bileziklerim ev alırken gitti zaten hiç takamamistim o zaman hevesim yoktu
Ocakta doğum günümde eşim bilezik aldı
Kardeşimin düğünde takicam diye heves ettim.
Korona herşeyi mahvetti.
Anneme verdim bileziği de kasaya koysun diye evde olsa takar hevesimi alırdım azıcık
Tabi çocuklarda evde değilAman ne gerek var öyle şeylere giydiginle cikardiginin arası 2 dakika degilmi
kiz benimkide sadece sabahlari ise giderken calisiyordu. sifir hatayla gecmis bide. Seninkide yapar aslinda 1-2 gün calissa.Kurtuldunuz sükür. Benimki de alsa keske ama calismiyor bile sinava dogru düzgün. Kaza gördük demin cok fena. Sen kaza diyinceBen de ürküyorum cocuklardan sonra korkak oldum resmen
Yok be o psikolojide değilim hem çiftleşme zamanı gectiTabi çocuklarda evde değil
Ruhun varoş aklın hep farklı çalışıyor
Asil hanimefendiler onunla uyur
Hey maşallah, güzel günlerde tak wittAhanda cağnım kıymetlim göz bebeeEki Görüntüle 2654071 m
Wuuu güzelmiş canımAhanda cağnım kıymetlim göz bebeeEki Görüntüle 2654071 m
Tesekkur ederim daha güzelleri sizlerin olsun insallahHey maşallah, güzel günlerde tak witt
Teşekkür ederim cnmSuyu güzelmiş canım
Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?