- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.661
Güle güle kullanın canım.Ev fiyatları şu an çok yüksek zaten, inşallah en kısa zamanda sende ev sahibi olursun.Ama şu an bencr araba alman daha doğru bir karar olmuşPeugeot 206 aldık. Km’si 64000’de. Fiyatı:56.000 2007 model
İnşallah çok istiyorum artık bir evsağolun
Ay bendede tam tersi, tüm duygular yemek yediriyorbenim sistemlerim bozulduğunda, elektromanyetik alan gibi bütün sistemlere sirayet ettiriyorum. böyle değildim, sonradan oldum. başka türlü topraklanamıyorum artık.
yemek olayına bakış açılarımız farklıdır muhtemelen. damak tadı çok gelişmiş biri değilim. yaşamak için yerim, yemek için yaşamam. tokken dünyaları versen yiyemem.
moralim bozulduğunda yemek cazip gelmiyor, zaruri bir ihtiyaç olarak görünmüyor. dolayısıyla erteleyebildiğim kadar erteliyorum, canım istemiyor.
morali bozukken neden ve nasıl yemek yenir bilmiyorum? hangi duyguyla hareket ediyorsun? belki ben de feyz alırım.
Gözün aydin canim ne mutlu haberSlm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Ahanda benAy bendede tam tersi, tüm duygular yemek yediriyorüzüldüm yiyorum, sinirlendim yiyorum, sevindim yiyorum,iştah nasıl kesilir hiç bilmiyorum sanırm ben yemek için yaşayanlardanım
Hayir benAhanda ben
Gözünaydın sağlıkla mutlulukla buyutun..Sen moralini yüksek tut...Sütun de gelir bebeğin de çıkar cnmSlm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Hayır ben benHayir ben
Kesin birde bennHayır ben ben
Kesin birde benn
Sansebastian in neredeyse tamamını yiyerek şeker dengemi bozup bir kutu da süzme peyniri yiyerek tabi öncesi akşam yemegim varKara murat benime döndü olay
Afiyet olsun kuzum peynir süt ürünü de,Sansebastian in neredeyse tamamını yiyerek şeker dengemi bozup bir kutu da süzme peyniri yiyerek tabi öncesi akşam yemegim var
tartışmasız kralice tacını giyer ilk siraya gecerim
Geri kalan sıralamayı siz yapın
Afiyet olsun mutlu yediysen sorun yokSansebastian in neredeyse tamamını yiyerek şeker dengemi bozup bir kutu da süzme peyniri yiyerek tabi öncesi akşam yemegim var
tartışmasız kralice tacını giyer ilk siraya gecerim
Geri kalan sıralamayı siz yapın
Bende evde ruj sürüp oturuyorumÇok sık oldum valla pötikare pijama üstte yazlık bluz ruj ooo ben beğendim...Ekrana bakıyorum gülüyorum herkes üst şişhane altlar ne alemde kimbilir
Çok mutlu yedim canım, her catalda himmm himmm diyip ağzım kulaklarımdaAfiyet olsun mutlu yediysen sorun yok
Birde ben yemedim ondan merakta etmiyor değilim tadını bir sonradan gurme olaraktan
Sansebastian da süt ve peynir, full protein işteAfiyet olsun kuzum peynir süt ürünü de,
Sebastian için aynı şeyi söyleyemeyiz
Genel davranışın mi karantinaya özel mi
Hmmm bakayım yarın a101eÇok mutlu yedim canım, her catalda himmm himmm diyip ağzım kulaklarımda
Allah'tan yumusak tatlida ağzım kapanmadan da yedim yani o kadar mutlu oldum, gerisini sen düşün
Ben bir kere şirketin orada cafede yemiştim porsiyonu ayıptır söylemesi 20 TL idi ama yemek paramla yedim israf yok, fena değildi, beğenmiştim.
Bugün a101den aldım.
15 TL tamamı, normal dilim 4-5 kişi yer herhalde.
İlk dilimde çok şekerli geldi ama sonra yedim gitti
Al marketten beğenmezsen eşine yedirisin
Can sıkıntısı ruh darlığıGenel davranışın mi karantinaya özel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?