- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.961
Patron bey uzaktan sevimli, minnoş, babacan bir Hulusi Kentmensenin kaynanan hepiciğimizin kaynanası artık :))) topiğimizin kaynanası o :)))
muneye mesaj atayım, başlığı güncelleyebilirse 250 yaparız, daha iyi olur. o topiği açtığımdan beri her yıl güncelleme yiyor zaten :))
patron beye de bayıldım yanlız. hem kütüphane yapıyor hem de takibini yapıyor.
O da alışveriş yaptıysaWitt in çocukları da evde değil ama
Bizim aylık 2 hatta kasap olan aylarda geçmiş bileBen kendimce haftalik olarak baktığımda son haftalarda 350-400 altina düşüremedim ama daha dikkat ederim.
Patron bey uzaktan sevimli, minnoş, babacan bir Hulusi Kentmen
Kütüphanenin hikayeyi de anlatayim o zaman.
Eşi evden çıkar bunları diye boya yapilirken kolileyip kapının önüne koyuyor kitapları.
O da şirkete getiriyor.
Odasına var bir kitapligi ama 32 cilt ana britanica bile var o kadar eski
Bunlar atılmaz diye benim arşiv için aldirdigim rafları boş odaya yaptırıyor.
Sanıyorum ki orası muhasebe arşivi olacak.
Bitince baktım bir duvar kitap var.
Sonra okudukça oraya dizmeye başladı.
Arada alıyordum o dönemde, dedim biz de okuyalım.
Kayıt altına aldırıyor her kitabı, sekreter arada gidiyor sayıyor falan.
Hala bir duvar boş daha çok kitap okuruz
O da alışveriş yaptıysa
Pijama falan baktiysa demek
Kasap alışverişi yok bunun içinde cnmBizim aylık 2 hatta kasap olan aylarda geçmiş bile☹
Benim beğendiklerimi de atayim gelsin deO da alışveriş yaptıysa
Pijama falan baktiysa demek
Evi yeniden dekore etmişti o zaman first lady, esyalari falan da çıkartmıştı.Kitaplar evden resmen kovulmuş
Kadinin gücü kitaplari postalamış.
Britanica, meydan larousse en iyi hatirladiklarim.
Çocukken az arastirmadim onlardan baba evinde vardi bizim.
Bizim aylık 2 hatta kasap olan aylarda geçmiş bile☹
Larousse kirmizi idi sanirim diğeri siyahti öyle animsiyorum.Evi yeniden dekore etmişti o zaman first lady, esyalari falan da çıkartmıştı.
Hatta patron bey Parasını ben vermesem beni de değiştirecek demişti
Babam kupon biriktirip almıştı onları, kırmızı olan meydan larousse muydu, maviler büyük larousse amcamda vardı.
Resmen yaşım ortaya çıkıyor
Biz vejeretyan olsak mutfak masrafı yariya düşer yalnızKasap alışverişi yok bunun içinde cnm
ben zaten dahil etmiyorumbizim de öyle. sigara harcamalarımızı dahil etmicem artık. yoksa kesinlikle tutturamıyorum.
gercekten mi? süperYarim kilo verdim
bunu cok övpyorlar. Bitirince yazarmisin begenip begenmedigini lütfen?Ben de buna başlayacağım, bu hafta hiç okuyamadım
Debbie macromberin birkaç kitabını getirdim şirketten
Şu an dezenfekte alanında olduğu için onları ekleyemiyorum ( fileye koyup balkona astım)
Tabiki canım yazarımbunu cok övpyorlar. Bitirince yazarmisin begenip begenmedigini lütfen?
ben senin patronu cok sempatik buluyorum gercekten. Burdada bir sube acin, ise basvurcam. Tam kafama göre bir patronNormal olsa benim orada işim ne
Var orada şirketimizben senin patronu cok sempatik buluyorum gercekten. Burdada bir sube acin, ise basvurcam. Tam kafama göre bir patron
baga bakin, benide araniza alcaksiniz di mi?senin kaynanan hepiciğimizin kaynanası artık :))) topiğimizin kaynanası o :)))
muneye mesaj atayım, başlığı güncelleyebilirse 250 yaparız, daha iyi olur. o topiği açtığımdan beri her yıl güncelleme yiyor zaten :))
patron beye de bayıldım yanlız. hem kütüphane yapıyor hem de takibini yapıyor.
Tabiki, ne demek. Kahvemsinin kaynanası hariç herkes gelsin istiyoruz. Sadece orda sohbet değil de günlük rapor gibi bildirim yapıyoruz.baga bakin, benide araniza alcaksiniz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?