- 28 Mart 2020
- 6.379
- 24.781
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.001
Miyavli olsun pek severimSandiktakiler çürümüştür witt
Yenileri lâzım sana.
Ayicikli mi istersin, miyavvli mi
Burdan atardim da,olmaz.Miyavli olsun pek severim
Bütün fındıklı kirmizi paketli bir koli şimdiay gide gide oraya mi gittimiz bacim? hic sevmem o taraflari. Homeoffice varsa basvurayim
Süleee kac tane istiyon, findikli mi olsun fistikli mi?
Ben hiç yapmadım fellah köfteYa o değilde fellah köftesi enfestoydu sanırım fazla.kacirdim
Yarın tartıda lanet70i gorcem haftasonu da köydeyim anam besler durur artik. Yalan oldu 60lar
Neyse bugün gördüğüm beni 1 ay idare eder sonra kış gelir ben 80 olurum
Yalnız birakmayacagini biliyordumBen uzman gelinim. Yıllarca kendimi yetiştirdim, ona da yetişirim
Tam bir Alaman, varyemezok güllmek yok taam mi?
En sevdigim pijama alti 26 senelikögrenciken aldim, kac kez yikandi bilmem, hamileyken biraz yirtildi, diktim ve hala giyorum onun gibi rahat birsey hayatda birdaha bulamam
tasaruf buna denilir
*burnu-havada-bakis-atar-etrafa*
Tam ekonomi/tasarruf hanimiok güllmek yok taam mi?
En sevdigim pijama alti 26 senelikögrenciken aldim, kac kez yikandi bilmem, hamileyken biraz yirtildi, diktim ve hala giyorum onun gibi rahat birsey hayatda birdaha bulamam
tasaruf buna denilir
*burnu-havada-bakis-atar-etrafa*
o muhtesem birsey inan felaket seviyorum onu. Umudum onu kizima miras birakmakTam bir Alaman, varyemez
26 senede pijamaliktan çıkmıştır o
İsrafa yoneltme kiziSandiktakiler çürümüştür witt
Yenileri lâzım sana.
Ayicikli mi istersin, miyavvli mi
Biz çok seviyore ama ben ölçülü koymuyom göz kararı koyuyomBen hiç yapmadım fellah köfte
Bu hafta deneyeyim
Pratik tarif varsa atarmisin
Esimle evlenince evdeki dolaplarin birini bosaltmam gerekiyordu tabi onun kiyafetleri icin. Aman allahim ögrencikikten kalma ne kuyafetler buldumTam ekonomi/tasarruf hanimi
Yaşlandım herhalde üşüyorum hem artık olmuyolardir onlar 38beden
Yok artikkkkkko muhtesem birsey inan felaket seviyorum onu. Umudum onu kizima miras birakmak
Hava sicak artik asminnYaşlandım herhalde üşüyorum hem artık olmuyolardir onlar 38beden
Uykun geldi herhal hatlar karıştı bianHava sicak artik asminn
Bahaneyi birak
sen devam et köfteleri yemegeYaşlandım herhalde üşüyorum hem artık olmuyolardir onlar 38beden
Yok valla uykum hatlar da sağlamUykun geldi herhal hatlar karıştı bian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?