Uykucum hayirli olsun
2.bahsettiğin ev değil mii?
Hadi ayrintilari anlat
Hayirlisi olsun diyelim o zaman
aminn kızlar ıns bakalım kredi cıkacak mı ıhtıyac+ konut oldugu için cıkmayabılır

karamelli_turta evet turtişim 2. bahsettiğim ev.
bizim belirledıgımız rakamın çook dısında çıka cıka buralara kadar geldık suan oturdgum eve arabayla 5dk mesafede.
5senelik ihtiyac 10 senelik konut dusunuyoruz.
taksiti malesef cok yuksek ama Allah kolaylıgını verır dıyor herkes, bide elimizde arabamız var sukur Allah korusun ödeyemezsek onu devreye sokarız dedik.
ev 4+1 145-150m2 tek balkonu var o kötü bide kiler tarzı yeri yok. ebeveyn banyosu normal banyo kadar ılerde bı kısmına ıvır zıvır ıcın dolap yaptırırz dıye dusunduk
tabi bunların hepsı kredi cıkarsa

Olumlu düşün

Bilmiyorum
Önce sinirlendim ama sonra işime geldi
Zaten çok detaya girmek istemiyordum maddi sorunlarının
Belki bu da bir işarettir bana
Ben karışmak istemem de kuzum sen kendini biraz çekerek iyi edeceksin.
Aralarinda çözsünler.
Onlar borç yaparken sen onlarla değildin ki.
Hem geçen msjlasirken tüm fikirlerini yazdin ona.

Herşeyi düşünmüşsünüz cnm hadi hayırlısı

Ben karışmak istemem de kuzum sen kendini biraz çekerek iyi edeceksin.
Aralarinda çözsünler.
Onlar borç yaparken sen onlarla değildin ki.
Hem geçen msjlasirken tüm fikirlerini yazdin ona.
Birsuru fikir yazdım hatta
Burada yazılanları bile tek tek yazdım
Artık gerisi kendisine kalmış.
Sonuçta aklı var fikri var, ve herkesten daha net bilir durumunu.
Eşime anlattım o da kız seninle detaylı konuşmasın diye gelmiş belliki bir terslik var diyor.
Aradığında da açık açık diyeceğim ben karışmak istemiyorum

Haftaya arasiriz diyince ben ise başlamadan eşli görüşelim dedi adam ordan da killandım ben.
Açıkçası çok bulaşmak ve konunun derinine inmek istemiyordum denk geldi bu da.
Cahillik her zaman mutluluk malum.
Aynen normalde öyle bir samimiyetinizde yokmuş ne alaka yani.Saçma bişeyler var ortada anlamadım bende.Dediğin gibi sıkıntı varsada insanı içine çekmeseler daha doğru olur.Belkide arkadaşın senin her konudaki mantığına güveniyor,ilişkilerdeki filanda, senden başka konulardada destek isteyecekti adam iletişime geçmenizi istemiyor, yalnız kimseyle görüşmesini istemiyor belki ondan geldi

selamlar millet;

kronikuykucu inşallah istediğin ev tez zamanda olur.
K kahvemsi mutluluk senin kayınvalideyi ben de sevmedim yıh yıh yıh (barni molostaş gülüşü)

arkadaşının eşiyle gelmesi konusunda ben de senin eşinin görüşüne katılıyorum. kadını cendereye almış gibi.

kimlere neler yazacaktım, ne unuttum acaba herkescikler iyidir umarım.

yarın 200 lira haftasına başlıyorum, fi tarihinde bir topik kurmuştum, onu canlandırıciğim.
kuru soğan aldım, kilosu 1,5 liraydı. kışın sağlam soğan bulmak zor. şimdi onları doğrayıp buzluğa ataciğim, ara ara da devam ederim. bu işi sevdim.

Son düzenleme:

kadına koza örmüş gibi.

Canım vergiyi siz ödemeyi teklif edin konut kredi faizi daha az karlı olmaz mı?çıkıyor ihtiyac ve konut ama hane halkı gelirinin %70ymiş aylık yapılacak ödeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…