- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.921
O ikisinin arasinda başka problemler de var bence.Adamda garip, niye kizin pesine takiliyorki? Kizda niye izin veriyor buna?
Uykucum hayirli olsun
2.bahsettiğin ev değil mii?
Hadi ayrintilari anlat
Hayirlisi olsun diyelim o zaman
aminn kızlar ıns bakalım kredi cıkacak mı ıhtıyac+ konut oldugu için cıkmayabılırkronikuykucu hadi hayırlısı
Adam evde sıkılmışAdamda garip, niye kizin pesine takiliyorki? Kizda niye izin veriyor buna?
BilmiyorumO ikisinin arasinda başka problemler de var bence.
Önce onlar çözülmeli.
Olumlu düşünaminn kızlar ıns bakalım kredi cıkacak mı ıhtıyac+ konut oldugu için cıkmayabılır
karamelli_turta evet turtişim 2. bahsettiğim ev.
bizim belirledıgımız rakamın çook dısında çıka cıka buralara kadar geldık suan oturdgum eve arabayla 5dk mesafede.
5senelik ihtiyac 10 senelik konut dusunuyoruz.
taksiti malesef cok yuksek ama Allah kolaylıgını verır dıyor herkes, bide elimizde arabamız var sukur Allah korusun ödeyemezsek onu devreye sokarız dedik.
ev 4+1 145-150m2 tek balkonu var o kötü bide kiler tarzı yeri yok. ebeveyn banyosu normal banyo kadar ılerde bı kısmına ıvır zıvır ıcın dolap yaptırırz dıye dusunduk
tabi bunların hepsı kredi cıkarsa
Ben karışmak istemem de kuzum sen kendini biraz çekerek iyi edeceksin.Bilmiyorum
Önce sinirlendim ama sonra işime geldi
Zaten çok detaya girmek istemiyordum maddi sorunlarının
Belki bu da bir işarettir bana
Herşeyi düşünmüşsünüz cnm hadi hayırlısıaminn kızlar ıns bakalım kredi cıkacak mı ıhtıyac+ konut oldugu için cıkmayabılır
karamelli_turta evet turtişim 2. bahsettiğim ev.
bizim belirledıgımız rakamın çook dısında çıka cıka buralara kadar geldık suan oturdgum eve arabayla 5dk mesafede.
5senelik ihtiyac 10 senelik konut dusunuyoruz.
taksiti malesef cok yuksek ama Allah kolaylıgını verır dıyor herkes, bide elimizde arabamız var sukur Allah korusun ödeyemezsek onu devreye sokarız dedik.
ev 4+1 145-150m2 tek balkonu var o kötü bide kiler tarzı yeri yok. ebeveyn banyosu normal banyo kadar ılerde bı kısmına ıvır zıvır ıcın dolap yaptırırz dıye dusunduk
tabi bunların hepsı kredi cıkarsa
Birsuru fikir yazdım hattaBen karışmak istemem de kuzum sen kendini biraz çekerek iyi edeceksin.
Aralarinda çözsünler.
Onlar borç yaparken sen onlarla değildin ki.
Hem geçen msjlasirken tüm fikirlerini yazdin ona.
Yarim kilo verdimkiz nasil gidiyor rejim?
Aynen normalde öyle bir samimiyetinizde yokmuş ne alaka yani.Saçma bişeyler var ortada anlamadım bende.Dediğin gibi sıkıntı varsada insanı içine çekmeseler daha doğru olur.Belkide arkadaşın senin her konudaki mantığına güveniyor,ilişkilerdeki filanda, senden başka konulardada destek isteyecekti adam iletişime geçmenizi istemiyor, yalnız kimseyle görüşmesini istemiyor belki ondan geldiHaftaya arasiriz diyince ben ise başlamadan eşli görüşelim dedi adam ordan da killandım ben.
Açıkçası çok bulaşmak ve konunun derinine inmek istemiyordum denk geldi bu da.
Cahillik her zaman mutluluk malum.
Aynen normalde öyle bir samimiyetinizde yokmuş ne alaka yani.Saçma bişeyler var ortada anlamadım bende.Dediğin gibi sıkıntı varsada insanı içine çekmeseler daha doğru olur.Belkide arkadaşın senin her konudaki mantığına güveniyor,ilişkilerdeki filanda, senden başka konulardada destek isteyecekti adam iletişime geçmenizi istemiyor, yalnız kimseyle görüşmesini istemiyor belki ondan geldi
Bizim yakinimizda ocakbaşı var, oraya gitmisler benden sonra, durum atmış kız wp denkadına koza örmüş gibi.
Yok artikBizim yakinimizda ocakbaşı var, oraya gitmisler benden sonra, durum atmış kız wp den
Adam dedi ama yemek yer döneriz diye geldim benYok artik
Sagol canım inşHayirli olsun ✌
Güle güle oturun.
Canım vergiyi siz ödemeyi teklif edin konut kredi faizi daha az karlı olmaz mı?çıkıyor ihtiyac ve konut ama hane halkı gelirinin %70ymiş aylık yapılacak ödeme.selamlar güzellikler
bi evi begenmıstık az evvel tekrar bakmaya gıttık
bugun bankayla görüstük yarın belli olacak ihtiyac+ konut kredisi cıkarmı dıye
ev sahıbı vergıden dolayı sadece 200 bin kredi cektırıyor.mecbur ıhtıyac kredisiyle tamamlamaya calıscaz faizden cok zarar oluyor ama.
insAllah hayırlısı olur cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?