- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.041
O sabahçı ama gececi değilGeç kaliyor gece seanslarina
Gece 1.30dan sonra geliyor bir deO sabahçı ama gececi değil
O pijama konuşabilse sana ne derdi bir düşün. Empati yap. "bi sal, gözünü sevim bi sal" demez mi? Gladyatörlerin özgürlüğüne kavuştuğu gibi bir tören düzenle. Ya da hinduların yakıp ganj nehrine atması gibi. Bilmem yani, sen seçsizin o giyinip attiginiz pijamalar hep arkanizdan agliyor
yaw ne yapim alaman mali, tas gibi cikti, atamiyorummm
Sen kilo almasan öğrencilik kıyafetlerin ile ömür gecirirdin öyle düşün açlığı unutuff aciktim
bizimki ömür boyu sürecek bir askO pijama konuşabilse sana ne derdi bir düşün. Empati yap. "bi sal, gözünü sevim bi sal" demez mi? Gladyatörlerin özgürlüğüne kavuştuğu gibi bir tören düzenle. Ya da hinduların yakıp gani nehrine atması gibi. Bilmem yani, sen seç
Fizikî aliyoruz çoğunlukla ✌Kızlar hangi banka üzerinden alıyorsunuz? Benim şu an iki bankada var altın hesabım ama birinden hiç memnun değilim, e satmak da istemiyorum çünkü memnun olmadığımı yakın zamanda aldım sayılır.
Sen kilo almasan öğrencilik kıyafetlerin ile ömür gecirirdin öyle düşün açlığı unut
Senin yaş kaç canımbizimki ömür boyu sürecek bir askasla vaz gecmemmmm ondan.
Anladım, teşekkür ederim, fiziki almıyorum evde tutarsam aklım hep evde kalırFizikî aliyoruz çoğunlukla ✌
44Senin yaş kaç canım
banka kasasina biraksaniz?Anladım, teşekkür ederim, fiziki almıyorum evde tutarsam aklım hep evde kalır
Eve gelen ustalar 2 kere annemi altınlarını çaldılar, oradan gelen bir evham. (hepimizin evinden ırak)
Sen bana adres yolla ben sana şöyle düzgün bir pijama yolliycam yaşına tarzına uygun
kiz dema öyle demaSen bana adres yolla ben sana şöyle düzgün bir pijama yolliycam yaşına tarzına uygun
Trendyoldan olsunSen bana adres yolla ben sana şöyle düzgün bir pijama yolliycam yaşına tarzına uygun
Evet ağzı yandıktan sonra öyle yaptı, ama bir de ne yapmış dersiniz, 1-2 tanesini yine evde bırakmışbanka kasasina biraksaniz?
Yüklü alım yapıyorsan devlet bankaları olmalı benceAnladım, teşekkür ederim, fiziki almıyorum evde tutarsam aklım hep evde kalır
Eve gelen ustalar 2 kere annemi altınlarını çaldılar, oradan gelen bir evham. (hepimizin evinden ırak)
Turtisle seçip yolliycazkiz dema öyle dema
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?