sizin o giyinip attiginiz pijamalar hep arkanizdan agliyor
yaw ne yapim alaman mali, tas gibi cikti, atamiyorummm
O pijama konuşabilse sana ne derdi bir düşün. Empati yap. "bi sal, gözünü sevim bi sal" demez mi? Gladyatörlerin özgürlüğüne kavuştuğu gibi bir tören düzenle. Ya da hinduların yakıp ganj nehrine atması gibi. Bilmem yani, sen seç

bizimki ömür boyu sürecek bir ask asla vaz gecmemmmm ondan.

Kızlar hangi banka üzerinden alıyorsunuz? Benim şu an iki bankada var altın hesabım ama birinden hiç memnun değilim, e satmak da istemiyorum çünkü memnun olmadığımı yakın zamanda aldım sayılır.
Fizikî aliyoruz çoğunlukla ✌

Fizikî aliyoruz çoğunlukla ✌
Anladım, teşekkür ederim, fiziki almıyorum evde tutarsam aklım hep evde kalır
Eve gelen ustalar 2 kere annemi altınlarını çaldılar, oradan gelen bir evham. (hepimizin evinden ırak )

banka kasasina biraksaniz?
Evet ağzı yandıktan sonra öyle yaptı, ama bir de ne yapmış dersiniz, 1-2 tanesini yine evde bırakmış

Bankaya bırakacaklar için ön bilgi vereyim, her istediğinizde gidip bu konuda hizmet alamıyorsunuz. Bankaların altın uzmanları var, belirli günlerde geliyorlar, siz de o gün altınlarınızı alıp götürüyorsunuz, kontrol ediyorlar, ondan sonra kabul oluyor. Belli bir gramda olmalı mı onu hatırlamıyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…