- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.761
2hafta içinde iade edilebiliyor ihtiyaç kredisi diye biliyorum. Ama sorarsınız yine. Bankadan bankaya değişiyor mu bilmiyorumselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
Evet tüm ailesi hastanedeAcil şifalar diliyorum witt.
Evde mi tedavi görecek
Ama ciğere indiğinde hastanededevam edilmiyor mu tedaviyeEvet tüm ailesi hastanede
Çocuklarıyla birlikte evde kız
Ciğere inmiş virüs
of off acil sifa diliyorumEvet tüm ailesi hastanede
Çocuklarıyla birlikte evde kız
Ciğere inmiş virüs
kendini kötü hissetmiyormuş birde çocukları küçük kime bıraksın onlarında pozitif cikmis. Kotu hissederseniz gelin demislerAma ciğere indiğinde hastanededevam edilmiyor mu tedaviye
Saol cnmof off acil sifa diliyorum
Gözün aydın kronikcim
Gözünaydın kronikk çok sevindim ☺
Düzgün müşteriyi asla kaçırmazlar zaten.
cok tesekkurler kızlarBu arada ihtiyaç kredisini kaçtan çekmiştin,kaça düşmüş?Hangi banka?Çok sordum bendede varda ihtiyaç kredisi uygunsa faizi onu kapatır yenisini çekerim
bizimki 0.82 imiş zaten canım ben 0.92 sanıyodum..
2hafta içinde iade edilebiliyor ihtiyaç kredisi diye biliyorum. Ama sorarsınız yine. Bankadan bankaya değişiyor mu bilmiyorum
Çamaşır hıc bitmiyor ,bitmiyor.Akşama yemeğim var bugun.
salata, ayran yaparım.
Eksik listesi yaptım ama kk ve market puanlarım geelecek onları bekleyeceğim büyük alışverişe.
Seyyar manav geçerse yeşillik, meyve alırım.
Çok sıcak hiç çıkamam dışarı bugün.
Yastıkları makinaya attım. Camasir makinasının çalışmadığı gün yok zaten
Birazdan kahve yapar balkon keyfisine geçerim.
Akşam ustude işlere bakarım
Gündüz ayrı sıcak, akşam ayrı bir sıcakÇamaşır hıc bitmiyor ,bitmiyor.
Sabahtan çıktım ya öyle sicak ki bugün aciliyet yoksa çıkılmaz anca akşamüzeri.
Balkona 5 dk önce bende çıkayım hava alayim dedim.Gündüz ayrı sıcak, akşam ayrı bir sıcak
Evin içi de yanıyor bugün resmen.
Hiç birşeye elim gitmiyor böyle sıcaklarda
Balkonda fena içeri girdim tekrar
gözünüz aydin canimselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
Teşekkür ederim beybilerimCennetmeyvesii çok cok geçmiş olsun hemencecik ailece atlatsınlar insallah
durumu nasil? basilari fark bile etmiyorlar. Insallah hafif atlatirÇok yakın,arkadaşım kankam pampam canım içi arkadaşımın testi pozitif cıktı çok moralim bozuk
Hafif atlatıyormuş soyledigine gore cnmdurumu nasil? basilari fark bile etmiyorlar. Insallah hafif atlatir
Gule güle kullan canim ama sana altınlar yakışırBir delilik yapıp çelik bileklik siparişi verdim
Eki Görüntüle 2657073 Eki Görüntüle 2657074 Eki Görüntüle 2657075
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?