- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.721
Geçtiğimiz cumamı?Çok erkencisin canımcuma basvurduk canım
Bazısına cidden çok yakışıyor.Bende seviyorum ama bağımlılık yapıyormuş başlayıncaBen de severim dövme ama yaptırmayi düşünmedim hiç
Birgün ciddi heves edersem bileğime çocuklarimin ismini yazdırırimBazısına cidden çok yakışıyor.Bende seviyorum ama bağımlılık yapıyormuş başlayıncaçok önemli ve anlamla birşey olması lazım bide, çocuğum olsa belki onun doğumgünü,ismi filan olabilirdi.Sanırım dövme yaptıracak kadar anlamlı bulduğum birşey yok hayatımda
Üzüldüm cnm, sende tek vatandaşsın o zaman?Eskiden aliyorlardi ama artik Turkler bunu nasil somurduyse (cok uzulerek soyluyorum) kanun degisikligi yaptilar artik ya Almansin ya da Turk.
Yok yok ben hem Türk hem Amerikan. istemem Alman vatandasliginiÜzüldüm cnm, sende tek vatandaşsın o zaman?
Ya özledim onla atismayiMuzip dostumuzsekerim00 gelmiyor artık, bebiş yoruyor bellki.
Oyyy bende bayılırım.Bu sene yiyemedim amaKarides, kalamar, ıstakoz,ahtapot salatası pek severim yanına da bir bardak su
Demekki kargocular alamanda olsa ayniGünaydin kizlar,
geceden beri yagmur yagiyor, bakalim cocuklarla nerde bulusacagiz.
Cantam dün gelmis, komsuya burakmislar, oysaki o saatde evdeydim ben
Yurtiçi kargo Münih şubesi selamlarDemekki kargocular alamanda olsa ayni
Bu sene ne yapabildik ki zaten, virüs yüzünden herşey altüst oldu hayatımızdaOyyy bende bayılırım.Bu sene yiyemedim amayanında başka şeylerde içebilirim
Gözün aydın kronikcimselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
E biz hem ab vatandaşıyız hem türk,Eskiden aliyorlardi ama artik Turkler bunu nasil somurduyse (cok uzulerek soyluyorum) kanun degisikligi yaptilar artik ya Almansin ya da Turk.
BendeeeYa özledim onla atismayi
Bu sene ne yapabildik ki zaten, virüs yüzünden herşey altüst oldu hayatımızda
Deniz mahsullerine ben en çok suyu yakistiriyorum, biraz pahalı ama
wine ya da diğerlerini başka türlü severim
Gözünaydın kronikk çok sevindimselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?