Bu sene ne yapabildik ki zaten, virüs yüzünden herşey altüst oldu hayatımızda
Deniz mahsullerine ben en çok suyu yakistiriyorum, biraz pahalı ama
wine ya da diğerlerini başka türlü severim
Aynen aynen bende milli içeceğimiz ayran! seviyorum deniz mahsullerinin yanında

selam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
Bu arada ihtiyaç kredisini kaçtan çekmiştin,kaça düşmüş?Hangi banka?Çok sordum bendede varda ihtiyaç kredisi uygunsa faizi onu kapatır yenisini çekerim

selam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
Süper cnm gözünaydın tapuyu alırken bana da dua et en hayirlisindan

Ben çok ara verdim okumaya bu ara birkaç eğitim var istediğim onları dusunuyorum kısmetse...Bu arada gün sayıyorum 20 güne kadar tayin başvuruları olacak

Ben çok ara verdim okumaya bu ara birkaç eğitim var istediğim onları dusunuyorum kısmetse...Bu arada gün sayıyorum 20 güne kadar tayin başvuruları olacak
Hadi bu kez olur inşallah tatlucum.
Bi ara evdeyim ya bol bol okuyabiliyorum.
Aldiklarim var ama kütüphaneden de aldığım için önceliği onlara veriyorum.

Hadi bu kez olur inşallah tatlucum.
Bi ara evdeyim ya bol bol okuyabiliyorum.
Aldiklarim var ama kütüphaneden de aldığım için önceliği onlara veriyorum.
Hani derler ya olmuyorsa daha iyisi olacağı icindir oyle diye teselli buluyorum...
Canim oku gercekten okumak farkli dünya bakış açısı rahatlama...Ben de başlasam fena olmayacak..zihnim dağılsa iyi olur

Hani derler ya olmuyorsa daha iyisi olacağı icindir oyle diye teselli buluyorum...
Canim oku gercekten okumak farkli dünya bakış açısı rahatlama...Ben de başlasam fena olmayacak..zihnim dağılsa iyi olur
Kitap okumaya zaman ayiramiyordum tatlu.
Şimdi zaman varken bol bol okuyayim.
Listem de var okumak istediklerim olarak.

Gözün aydın cnm
Ihtiyaç kredisi faizi kaça düşmüş hangi banka öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…