- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.741
gözün aydin canimselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
etmezler evet.E biz hem ab vatandaşıyız hem türk,
O zaman bizde değişiklik talep etmezler.
Aynen aynen bende milli içeceğimiz ayran! seviyorum deniz mahsullerinin yanındaBu sene ne yapabildik ki zaten, virüs yüzünden herşey altüst oldu hayatımızda
Deniz mahsullerine ben en çok suyu yakistiriyorum, biraz pahalı ama
wine ya da diğerlerini başka türlü severim
Bu arada ihtiyaç kredisini kaçtan çekmiştin,kaça düşmüş?Hangi banka?Çok sordum bendede varda ihtiyaç kredisi uygunsa faizi onu kapatır yenisini çekerimselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
Süper cnm gözünaydın tapuyu alırken bana da dua et en hayirlisindanselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
Hahah ben de çıktım etrafa yanık poşet kokusu verdim sankiLazerden çıktım Ama onun hakkinda yorum yapamicam
Ben çok ara verdim okumaya bu ara birkaç eğitim var istediğim onları dusunuyorum kısmetse...Bu arada gün sayıyorum 20 güne kadar tayin başvuruları olacakKütüphaneye uğradım 3 adetde kitap aldim
Iki adet Sarah jio
Birde Ayşe kulin/handan
Böyle market dışında bir yerlere gidince çok lux hissettim gerçekten
Ben bile normalleşmeye başlamışım
Kuzularim uyanmistir güzel bir kahvalti hazirlarim.
Hadi bu kez olur inşallah tatlucum.Ben çok ara verdim okumaya bu ara birkaç eğitim var istediğim onları dusunuyorum kısmetse...Bu arada gün sayıyorum 20 güne kadar tayin başvuruları olacak
Bende kiyamiyorum cnm ,Bugün kuzucukla beraber diyete başladık...Insallah 1 ay sonra gidince olumlu sonuçları görürüz...Diyet zor değil de uygun yiyecek hazırlamak daha zor geliyor bana
Diyetisyen özellikle marketlerden ve reklamlardan uzak tutarsanız aslinda her şey normal olur çocuklara dedi...Bende kiyamiyorum cnm ,
Ama dikkat etmeye çalışıyoruz oğlumla birlikte.
Hani derler ya olmuyorsa daha iyisi olacağı icindir oyle diye teselli buluyorum...Hadi bu kez olur inşallah tatlucum.
Bi ara evdeyim ya bol bol okuyabiliyorum.
Aldiklarim var ama kütüphaneden de aldığım için önceliği onlara veriyorum.
Kitap okumaya zaman ayiramiyordum tatlu.Hani derler ya olmuyorsa daha iyisi olacağı icindir oyle diye teselli buluyorum...
Canim oku gercekten okumak farkli dünya bakış açısı rahatlama...Ben de başlasam fena olmayacak..zihnim dağılsa iyi olur
Gözün aydın cnmselam kızlar bankaya geldim konut kredisi cıkmıs ıhtıyac cekmıstık ya onun da faizler dusmus hıc elimize bıle almadık hesaba atıp kapatmısti konut cıkmazsa ıptal edılmek uzere, sorcam bakalım onu da
Acil şifalar diliyorum witt.Çok yakın,arkadaşım kankam pampam canım içi arkadaşımın testi pozitif cıktı çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?