• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A Asmin75 orda temizlik kişisel bakım olarak nasıllar...Burda bazı yerler gerçekten çok dikkat ederken bazısı eliyle burnunu kapatıp dolaşıyor...

Ben maske ve eldivenimle mesire yerlerine gidiyorum...markete de zorunlu olunca gidiyorum...Çocuk mutlaka hava almalı çünkü daha da sürerse tramva olabilir...Ama ev gezmeleri falan yapmıyorum kabul etmiyorum

Burda vska sayizi düsük olunca herkes berdese nirmal hayata döndü uzun süredir. Parklar dolu, cocuklar birbiriyle oynuyor, kresler acildi, lokantalar folu (sadece masa sayisi azaltildi), cogu kiside izin planliyor, yanliz otel degilde kirslik evlerde cogu.
Türkyedeki vaka sayisini bilmiyorum, ama herkes cok yüksek diyor, o durumda bende daha dikatli olurdum kesin. Umarim sizde daha normal bir hayata döne bilirsiniz yakinda.
Yanliz bence artik su maske olayina alisalim, cok uzun süre kalacak gibi bu virus.
Ben maske+siperlik+eldivenle geziyorum😂

Kizlar söyle ki hepimizin 6 aylik, yillik hedeflerimiz var.
Ikıncı alti aylik hedeflerimiz neler?
Onlari da yazalim mi ilk listeye.
Mesela yil sonuna kadar ev alabilmekti kronikuykucu kronikuykucu nun hayali.
Benim 15 bin tl birikim veya borcumu 15 bin aşağı düşürebilmek.
Ne dersiniz?
Çok iyi fikir. Benim yıllık hedefim de ev alabilmekti. Başardık çok şükür. Şimdiki hedefim de ev alış maliyetlerini düşürmek.yapılandırma gelirse inşallah olacak. Yıl sonuna kadar 20gr altın alma hedefim de vardı. Eve ara ödeme yapacağım onu.
Özetle
*ev alış maliyetlerini %10 düşürmek.

Çok iyi fikir. Benim yıllık hedefim de ev alabilmekti. Başardık çok şükür. Şimdiki hedefim de ev alış maliyetlerini düşürmek.yapılandırma gelirse inşallah olacak. Yıl sonuna kadar 20gr altın alma hedefim de vardı. Eve ara ödeme yapacağım onu.
Özetle
*ev alış maliyetlerini %10 düşürmek.
Yapilandirmayi bekliyoruz ama gelecekmiş gibi görünmüyor 🤷🏻‍♀️
Altin olarak mi biriktiriyorsun, ben tl deyim yil sonuna kadar kullanilacak diye.
Uzun vadeli yatirim olsaydi altin alacaktim.
Altin her zaman kazandiran bir araç oldu.

A Asmin75 orda temizlik kişisel bakım olarak nasıllar...Burda bazı yerler gerçekten çok dikkat ederken bazısı eliyle burnunu kapatıp dolaşıyor...

Ben maske ve eldivenimle mesire yerlerine gidiyorum...markete de zorunlu olunca gidiyorum...Çocuk mutlaka hava almalı çünkü daha da sürerse tramva olabilir...Ama ev gezmeleri falan yapmıyorum kabul etmiyorum
dükkanlarda, toplu tasima kapali yerlerde maske zorunlugu var. Disarda gezerken maske takilmiyor. Burda kimse eldivenlede alisveris yapmiyor. Alisverisleride hemen yerlestiriyoruz, sizin gibi beklet sil yapmiyor burda kimse.
Ama genel olarak herkes mesafeye dikat ediyor.100de 90 diyelim.
Vaka sayizi azaldikca kanuncada yine daha normale döndük burda.

ıhtıyac+konut cektik canım 350bin tl toplam. ıhtıyac 5yıl konut 10 yıl. geri ödemesi 490bine gelıyor. masraflar ıcın 25bin fazla cektik,kalırsa geri yatırırz dıye dusunduk
Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah ödeme kolaylığı versin inş🤲

Back
X