- 21 Ağustos 2015
- 32.209
- 97.806
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.121
Abd de gencler corona partileri yapıyormusdükkanlarda, toplu tasima kapali yerlerde maske zorunlugu var. Disarda gezerken maske takilmiyor. Burda kimse eldivenlede alisveris yapmiyor. Alisverisleride hemen yerlestiriyoruz, sizin gibi beklet sil yapmiyor burda kimse.
Ama genel olarak herkes mesafeye dikat ediyor.100de 90 diyelim.
Vaka sayizi azaldikca kanuncada yine daha normale döndük burda.
Boynunda boyunluk niyetine kullanan bile gördümMaskeyi burun altında tutan tayfa o kötü bakanlar.
Koluna baglayıp gezenler görüyorm maskeyi
Koldan neyi koruyır acaba
Senin KV memleketine gitmiş o sayılmazKilo veremeyenlerde bu hafta;
@tatlu &turta
Ama ödem o ödem
Ben tatil kismisini kıskandım
Benim Kv bile yurtdışına çıktı bu sabah
Birde sohbet esnasinda küçük görümcem ve bana diyorki bu yil tatile gitmeyin furus var
Kendisinin nereye gittiğini saniyor acabaa
Bu tarzlara yapacak yorum diyecek söz bulamıyorumAbd de gencler corona partileri yapıyormus
Saglıklı olanlarla corona pozitif olablar bir araya geliyormus,ilk bulasana para ödülü varmıs
Ayh bayılaazamm
Bunlar nasıl kafalar
Doğru, memleketler her zaman tertemizdirSenin KV memleketine gitmiş o sayılmaz
Çünkü memleket temizdir
İnsanoğlu rahatlığa anında alışır diye boşuna dememislerKizlar temmuz ayi bütçemizi yaparken ev kredisi kalemini eklemeyi unutmuşum
3 ay erteleyince ne kadan da çabuk alıştim kredisiz aya
BendeeBu tarzlara yapacak yorum diyecek söz bulamıyorum
Çok âmin çookİnsanoğlu rahatlığa anında alışır diye boşuna dememisler
O günlerde gelir umarim
aminn canım Allah razı olsun cümlemize ödemeye kolaylıgı versınHayırlı uğurlu olsun canım.Allah ödeme kolaylığı versin inş
Dimii K klbk33 şaşırttı benii
Ben geçen sene borcu ödenebilir seviyeye getirdigim için kısmen rahatım.Dimii K klbk33 şaşırttı beniitam zehir kafa
Azi çoğu olmaz para paradır 6 binin düşüreceği taksik sayısı neredeyse 1,5 yil.
Az mi.
Tez zamanda azalir da biter umarım canım.
Benim ilk ara ödemede verdiğim 5 bin tl 12 ay borcu birden sildirmisti.
Ekim kasima kadar bekleyeceğim bende kahvemsim, duruma göre nasil ödeme yapariz bilmiyorum şu an bekleyeceğim.
Eşim de acele etmeyelim diyor.
Ama bu kadar yüksek tutarda krediyi ilerde tekrar çeker miyim,hayir.
Işin ucunda ev olunca bu borcu göze aldık ama araç için fln i iiii
Kahvemsim çok mantikli,borç rahatsiz ediyorsa tez elden bitirmek gerek.Ben geçen sene borcu ödenebilir seviyeye getirdigim için kısmen rahatım.
Borç sondan dusurulecegi ve o zaman paranın değeri olaylarını düşününce aslında ara ödeme yapmayı hiç mantıklı bulmuyorum ama
Uzun vadede bu gölgede yaşamak istemediğimiz icin borcu ne kadar erken bitirirsek o kadar çabuk satar gideriz diye elime geçen her kuruşu ev için biriktiriyorum.
Araç için ben de yüksek kredi cekmem ama artık arac fiyatlarının da evden aşağı kalır yanı yok.
Sıfır araba neredeyse ev fiyatı
Bnim yılbaşını bekleme nedenim hem krediler belli olsun hem de bizim maaşlar netleşsin.
Korona ikinci dalga falan gelirse benim şirketler ciddi sıkıntıya girer full yurtdisiyiz malum
Uykucu senin aylik ödeme benimkini döverturtiş kahvemsi sizin taksıt miktarınız ne kadar yani aylık ne ödüyosunuz bizim ihtiyacla bırlıkte 5700
(arka planda uykularrrr haram oldu çalsın lütfen)
Rakam biraz yüksekmişturtiş kahvemsi sizin taksıt miktarınız ne kadar yani aylık ne ödüyosunuz bizim ihtiyacla bırlıkte 5700
(arka planda uykularrrr haram oldu çalsın lütfen)
Borç tabiki rahatsiz ediyor turtis bilmiyorsun sankiKahvemsim çok mantikli,borç rahatsiz ediyorsa tez elden bitirmek gerek.
Nereye gidiyorsun, o kadar çabuk mu?
Bilmez miyim yavrucumBorç tabiki rahatsiz ediyor turtis bilmiyorsun sanki
Sehirdisi değil İstanbul yine ama daha sakin bir yer var aklımda
Biraz zaman biraz da paraya ihtiyacım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?