Evet kesintiyi biliyorum da hesabını bilmiyorum ama ben de sanırım temmuz ayında giriyorum çünkü temmuzda ne kadar alıyorsam Ocak ayına kadar aynı oluyor,ocaktan temmuza kadar da öyle..memurlar nette zamlı maaşı hesapladım vergi dilimi de dikkate alındı mi bilmiyorum ama inşallah oradaki rakamın altına inmez

Sağolun kızlar
Aslında isimden ve şartlarından çok memnundum, gelirim guzeldi. İşime karışan yok.
ortam güzel, genç kadro çalışıyoruz ve eğlenceli.
Ama pandemi bizi ciddi etkiledi, herseyimiz Çin, Amerika agirlikli yurtdışı. Türkiye'de tek faaliyetimiz yok. Bu şirketin gelirine etki edecek, bir süre işler kötü gider ama bu maaşları düşürmesi için neden değil. Bir süre çalışanları finanse edecek durumu var sirketin.
Mesela bir yıl sonra işler düzelince kaybettiğinin 3-4-5 katıni kazanabilir.
Ama ben gelirim düşerse bütçemi uzun yıllar toparlayamam.
Elimde mesleğim de var sonuçta.
Bakalım umarım hakkımda en doğru, en hayirli olan kararı verebilirim.

Selâm kızlar,
Yemeklerimi hazirladim.
Birde kek yaptim günler sonra tatli orucu bu kadar yeter
Afiyet olsun. Ben de 3 çeşit hamur işi yaptım. Biri kendime sarmısaklı mısır unu ekmeği. Az yerim ama.digerlerine dokunmam,onlar buğday unu.

redbulu azalt bence cnm kalorisi fazla.diye biiyorum
Hakkında hayırlısı olun cnm insallah

Kural koyun,akşam yemeğinden sonra içecek harici yemek yok diye. Ben belki 10 senedir çok nadir gece atıştırmasi yaparım. İnanın kiloya etkisi çok.
Bende dogumdan önce sadece kahve icer uyurdm
Tabi dogumla siraze kaydı.
Kilom yok ama sezeryan göbeğim geri geliyor hissediyorm

Hadi hayırlısı en hayırlısı ne ise o olsun insallah

Dualarım seninle
Hakkında hayırlısı olsun
Kendin için en doğrusunu seçmen dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…