• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hesabı bılmıyorum da atıyorum zam geldi maasın şu ₺ aralıgına gırdıgınde dilime girmiş oluyorsun senden kesılen vergıler daha da artıyor. dilimler belli herkes kendi maasına gore zamanı geldıkce giriyor.
K kahvemsi mutluluk daha ıyı anlatır benım bıldıgım bu sekılde
Evet kesintiyi biliyorum da hesabını bilmiyorum ama ben de sanırım temmuz ayında giriyorum çünkü temmuzda ne kadar alıyorsam Ocak ayına kadar aynı oluyor,ocaktan temmuza kadar da öyle..memurlar nette zamlı maaşı hesapladım vergi dilimi de dikkate alındı mi bilmiyorum ama inşallah oradaki rakamın altına inmez 😥

Sağolun kızlar
Aslında isimden ve şartlarından çok memnundum, gelirim guzeldi. İşime karışan yok.
ortam güzel, genç kadro çalışıyoruz ve eğlenceli.
Ama pandemi bizi ciddi etkiledi, herseyimiz Çin, Amerika agirlikli yurtdışı. Türkiye'de tek faaliyetimiz yok. Bu şirketin gelirine etki edecek, bir süre işler kötü gider ama bu maaşları düşürmesi için neden değil. Bir süre çalışanları finanse edecek durumu var sirketin.
Mesela bir yıl sonra işler düzelince kaybettiğinin 3-4-5 katıni kazanabilir.
Ama ben gelirim düşerse bütçemi uzun yıllar toparlayamam.
Elimde mesleğim de var sonuçta.
Bakalım umarım hakkımda en doğru, en hayirli olan kararı verebilirim.

Selâm kızlar,
Yemeklerimi hazirladim.
Birde kek yaptim günler sonra 🙈 tatli orucu bu kadar yeter😀
Afiyet olsun. Ben de 3 çeşit hamur işi yaptım. Biri kendime sarmısaklı mısır unu ekmeği. Az yerim ama.digerlerine dokunmam,onlar buğday unu.

Günaydinnnn 5 saat uykuyla tatile giden Asmin birakayim buraya. Sabahin köründe dus aldim kahvalti hazirladim, belediye isi hallettim , kocamin gözünü korkutdum seni dagdan atcam diye. Son hazirliklari yaptim. 4 cü redbullu gömmüyorum.
Kilo 79,4 malesef 200g artis, ama kacamak sifir.
Arkadaslari bekliyoruz.
benim raporum bukadar. Öpüldünüz mucukssss
redbulu azalt bence cnm kalorisi fazla.diye biiyorum
Kızlar bana acil dua edin.
Yeni bir iş basvurusu yapmıştım. Cvmi incelemisler, çok begenmisler.
Haftaya yüzyüze gorusmeye cagirdilar.
Biraz uzak ama servisi vardır herhalde.
Şu anki işyerinin geleceği karanlık.
Geçen haftadan beridir maaş konusunda tartışıyoruz patron bey ile.
Ağustosta kısa çalışma bitince de yarım iş yarım maaş yapmayı planlıyor.
Zaten yurtdisi karışık, 2021 organizasyonları da erteleniyor sürekli.
Çok tartıştık, ben de gelirim düşerse calisamam dedim. Tüm yan haklarımı isterim dedim. Maaş dışında müşavirlik, diğer şirketlere hizmet adı altında yan gelirlerim de var.
Nisan itibari ile yan gelirler gitti. Devlet ödeneğinin üstünü tamamliyor ama maaşım kadar etmiyor.
Yarı yarıya gelir kaybim var
Şimdiye kadar krediler olmadığı için sorun etmedim ama bundan sonra bu şartlarla calisamam.
Tazminatımı verin herkes kendi yoluna baksın dedim.
Bakalım nasıl olacak
Hakkında hayırlısı olun cnm insallah

A8F700E7-9DDC-43BA-8EDF-8CEC091B8F7B.webp

Kural koyun,akşam yemeğinden sonra içecek harici yemek yok diye. Ben belki 10 senedir çok nadir gece atıştırmasi yaparım. İnanın kiloya etkisi çok.
Bende dogumdan önce sadece kahve icer uyurdm
Tabi dogumla siraze kaydı.
Kilom yok ama sezeryan göbeğim geri geliyor hissediyorm🤦🏻‍♀️

Çok tartıştık, ben de gelirim düşerse calisamam dedim. Tüm yan haklarımı isterim dedim. Maaş dışında müşavirlik, diğer şirketlere hizmet adı altında yan gelirlerim de var.
Nisan itibari ile yan gelirler gitti. Devlet ödeneğinin üstünü tamamliyor ama maaşım kadar etmiyor.
Şimdiye kadar krediler olmadığı için sorun etmedim ama bundan sonra bu şartlarla calisamam.
Bakalım nasıl olacak

Hadi hayırlısı en hayırlısı ne ise o olsun insallah🙏🏻🙏🏻

Bakalım nasıl olacak
Dualarım seninle 🙏
Hakkında hayırlısı olsun
Kendin için en doğrusunu seçmen dileği ile

Back
X