Bu kış için benim de beklentim büyük.
Yıllık bütçe ayarlamamda faturaları neredeyse X2 yazdım. Ben yanılırım inşallah.

Bu topigin kadınları makul ihtiyaç harcaması yapıyor bence. Kesin gerekli şeyler alınacaktır ,eminim ben.
Yani
Ihtiyac disi almamaya çalışıyorum
Neredeyse1 yıldır kıyafet almadim
Keyfî aldim sadece Geçen bileklikler ve saati
Okul ihtiyaçlarına gidecek yine gelecek olan para

P
Yani
İyi yapmışsın, güle güle kullan. Arada kendimizi şımartacağız tabii ki. Hep disiplinli harcamak olmaz.

Yani
Stok listesi yapmalıyım.
Okullarin açılma ihtimali yüksek ona da bütçe ayiracagim.
Gaz faturasi yok ama aratmiyor diğer faturalar onu.

Benim de Trendyol sepette bir dünya ekli.
Büyük kızım çanta eklemiş. Pierre Cardin in.
Ben kendime sneaker ekledim . 500 gitti kafadan. Almamaya direniyorum.Ama alicam yani er geç.
Ay ekleyince alınıyo illa ya

Ben de gecen haftayla aynı çünkü aksam gec saatler bir seyler yiyorum...Bu yeme tamamen can sıkıntısı

Soslu fıstıklar var ya ona taktım bu ara
Dün A101 den Aldım tadı da les ama yemege devam ettim ,ay hic güzel değilmis diye diye

Stok listesi yapmalıyım.
Okullarin açılma ihtimali yüksek ona da bütçe ayiracagim.
Gaz faturasi yok ama aratmiyor diğer faturalar onu.
Büyük kızımın 17 ağustosta açılıyor. Zaten açılmasını dört gözle bekliyorum 12. Sınıf çünkü. Şimdiden çok kaybı oldu online derslere rağmen. Küçük 5 olacak.onunki önemli değil. Okul açılması extra masraf demek. Ben de bu ay ve ağustosta bir miktar ayırım büyük ihtimal.

Güle güle harca cnm zam miktarini.
Maalesef vergi ile eriyor ama.
Şu aboneliğini görünce böyle kaldım.
Aboneliklere yılbaşından sonra başvuracağız bizde.

Soslu fıstıklar var ya ona taktım bu ara
Dün A101 den Aldım tadı da les ama yemege devam ettim ,ay hic güzel değilmis diye diye
Kural koyun,akşam yemeğinden sonra içecek harici yemek yok diye. Ben belki 10 senedir çok nadir gece atıştırmasi yaparım. İnanın kiloya etkisi çok.

2. dönemde büyük eksiklik oldu buna katiliyorum.
Bu yil büyük oğlum da 8. sinif umarim herşey normale döner de normal eğitim alırlar.
Sınavı var bi yil çocukların.

Günaydinnnn 5 saat uykuyla tatile giden Asmin birakayim buraya. Sabahin köründe dus aldim kahvalti hazirladim, belediye isi hallettim , kocamin gözünü korkutdum seni dagdan atcam diye. Son hazirliklari yaptim. 4 cü redbullu gömmüyorum.
Kilo 79,4 malesef 200g artis, ama kacamak sifir.
Arkadaslari bekliyoruz.
benim raporum bukadar. Öpüldünüz mucukssss

Iyi tatiller cnmm
Enişteyi dağdan dönerken kontrol et ,sen itmeden o kendini atmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…