- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.101
Yavaş yavaş herşey yerine oturur inşallah ama her izne gittiğinde birşey isterimCanim cok yeni evlisiniz bence usulünce yolunu bul onu alıştırmaya çalış
Dün dedim yarın çiçek almadan eve gelme diye hani alacakmiO da abartmıs 1 yıllık evlilik de daha
Konus bence.
Bizimki son 2 senedir böyle.
Ondan önce alır,süprizler yapardı
Burdada baya serin 22 derece güneş yok ve ben de uyuyakalmışım sabaha kadar gece ikide uyudum tabi sabahtan beri acaba kız uyandı ben uyanamadım mı diye içim içimi yiyorGünaydın kızlar
Bugün burada hava serin, güzel uyumuşum
gik deseydi uyanirdin benceBurdada baya serin 22 derece güneş yok ve ben de uyuyakalmışım sabaha kadar gece ikide uyudum tabi sabahtan beri acaba kız uyandı ben uyanamadım mı diye içim içimi yiyor
Kiyamam minige ya dış cikartmasida sorun mahvolurlar kız nedir senin bu yemeklerden cektigin bacım herkese ayrı tür yapıyonburdada haftasonuna kadar yagmur gösteriyor.
Kizlar sabah tartildim 200 daha gitmis. 78,5 olmusum
Dün yemek menüm bin kez degisti
Esimle anneme buzluktan icli köfte, kizima mercimek corbasi bol sebzeli, kendime kurufasülye
bugün kizima kabak corbasi yapcam, bakalim sevecek mi, aksamda kiza kiymali pide, esime manti, annemle banada kabak yemegi yogurtlu.
Dün esimin issizlik maasi icin evraklari doldurdum. Bugün annemin doktor randevularini ayarlarim, yarin kizin kres ve anna okul islemleriyle ilgilenirim, vergicimde randevu alcam. Hal etceklerimin yarisi degil bile
Anca kiz uyurken birseyler yapa biliyorum ama yemekte yapilmali o uyurken. Bir kac gündür kucagimdan inmiyor, nenesiylede fazla yanliz kalmiyor. Son disler zorluyor herhalde.
Yok canim beşiği hemen dibimde eşimde diyor muhakkak uyanırdık ama düşündürüyor beni işte dün biraz savaş halindéydik bebekle yoruldu uyanmadimi acaba diye memeye alıştırıyorum ama tutmuyorgik deseydi uyanirdin benceayri odada mi yatiriyorsun
annemle ben rejimdeyiz canim ondan böyle oluyorKiyamam minige ya dış cikartmasida sorun mahvolurlar kız nedir senin bu yemeklerden cektigin bacım herkese ayrı tür yapıyon
Yurtdisindayim güvenli değil diyo ben zaten hiç biseyimi getirmedim kendimle buraya ama alicek beyefendi kaçış yokNeden takilmasin ki,senin zevkine kalmış.
Tuhaf
yok canim yaninda uyuyorsa mümkün degil. En ufak sesinde uyanirdin. Benim kizim 6 haftalikken uyanmadan tüm gece uyumaya basladi. Sende sansli görünüyorsun bu konudaYok canim beşiği hemen dibimde eşimde diyor muhakkak uyanırdık ama düşündürüyor beni işte dün biraz savaş halindéydik bebekle yoruldu uyanmadimi acaba diye memeye alıştırıyorum ama tutmuyor
Ben de biraz bebekle düzenimi oturtsam biraz kendime bakacam valla geçen Tartıldım fazla gitmemiş doğumdaannemle ben rejimdeyiz canim ondan böyle oluyor
bizdisleri hic fark etmedik ama bu son büyükler baya zorluyor herhalde, yoksa kesinlikle bana yapisik yasamazdi
Bazı ınsanlar mamayı falan kotuluyorlar ama ben o tipten değilim canım benimde sütüm yetmiyo mecbur veriyorum kız üstüne uyuyor rahatlıyor katıla katıla aglamsindan iyi ama ezmirmenin rajatligi var istediği an al ağzına ver ama süt sağma mahvediyor insan-ıyok canim yaninda uyuyorsa mümkün degil. En ufak sesinde uyanirdin. Benim kizim 6 haftalikken uyanmadan tüm gece uyumaya basladi. Sende sansli görünüyorsun bu konuda
Keske emse. Benimkide kücük dogdu, ememedi. 3-4 haftadan sonra sptün kesildi. Mamayla büyüdü. Öylede böylede büyüyorlar canim.
Ilk haftalarda çok çektim canım yeni yeni yavaş yavas gece gündüzü ayırt ediyo uyuyor normalde bu kadar uyumaz dün biraz yoruldu diye uyudu benceyok canim yaninda uyuyorsa mümkün degil. En ufak sesinde uyanirdin. Benim kizim 6 haftalikken uyanmadan tüm gece uyumaya basladi. Sende sansli görünüyorsun bu konuda
Pskolojik baski şartYurtdisindayim güvenli değil diyo ben zaten hiç biseyimi getirmedim kendimle buraya ama alicek beyefendi kaçış yok
Ben .yıkayıp,soyup,küp küp doğrayıp kaynatıyorum suda.yenecek kadar yumusayinca kavanoza alıp sarımsak ve 1 çay bardağı sirke ekliyorum. Kendi suyuyla tamamlıyorum üstünü. Tuzunu da pancarlari kavanoza aldıktan sonra suyuna ekliyorum dökmeden üstlerine. Suyunu içtiğimiz için aşırı tuzlu yapmıyorum.Pancar turşusu yapan var mı kızlar
Teşekkür ederim, deneyeceğim birazBen .yıkayıp,soyup,küp küp doğrayıp kaynatıyorum suda.yenecek kadar yumusayinca kavanoza alıp sarımsak ve 1 çay bardağı sirke ekliyorum. Kendi suyuyla tamamlıyorum üstünü. Tuzunu da pancarlari kavanoza aldıktan sonra suyuna ekliyorum dökmeden üstlerine. Suyunu içtiğimiz için aşırı tuzlu yapmıyorum.
Az pencereyide açsan esse rüzgar ohhhh degmeyin keyfe insan kalkmak istemez ya genelde biz 9. Aydan sonra böyle yapardık sabahları annem pencereyi açardı battaniyeye sarılır kalkmak bilmezdikGünaydın herkese.
Bizi bu serin havalar mahvetti.Uyuyan uyuyana. Evdeki kimseyi kahvaltıya getirmedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?