- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.221
Yok bu öyle birsey değil, ciddi ciddi halsizim.Bu biraz psikolojik sirf detoks yapiyorsun ya beynin baska sey yemeyecek dedikce yemek isteği...Şu an ac degilim ama sırf tatlı gordum diye canim çekiyor mesela
yani sonucta iki böbrek var canim dermisimEnistenin o kemeri alması için bobregini feda etmesi lazım, geçen yıl kapalı çarşıda fiyat sormuştum 180 bin TL demişti
Bu biraz psikolojik sirf detoks yapiyorsun ya beynin baska sey yemeyecek dedikce yemek isteği...Şu an ac degilim ama sırf tatlı gordum diye canim çekiyor mesela
sağol cnm. Kendine yapmam da çocuklar isteyince mecbur yapiyorumEline sağlık canım güzel görünüyor bende zaman bulursam kendime pasta yapacam
kendimi çok kınanmış hissettim ondanmisTamda detoksa başladığım gün ve öğün saatime iki saat varken yaptığıni kınıyorum
iyi gidiyordu aslinda tadina bakana kadarrejim nasil gidiyor bacim?
nefislerinize zulmediyorum
Bizim o taraflarda yaygın canım hatta alinmazsa onunki var neden bizimki yok diye söylenen insanlar var o kadar pahalıda değil yani geçen sene 55 bine aldılar çok yakınım şimdi daha fazladır gerçiAltın kemeri eskiden çok garip karşılardim. Nasıl diyeyim gorgusuzce gelirdi.
Ama şimdi keşke benim olsa modundayim
İste öyle oluyır
Bennde 1 lik kumbarası yaptm anam 2 güne bir 4 tl cekiyor icinden
Krs atmıyor bu arada
Arabayı yıkatmaya ver 4 tl ver 4 tl
Yıkamacıya calısıyorz deidm kaldırdm ortadan
Açılmayan kumbara bu sorunu çözerEn iyisini yapmışsın yok ben artık gidip karta yatircam ki çekemesin
Bende takmam günlük hayatta pek evde takarım tek dışarda takmam bide dugunlerde takarim kız düğün alışverişinde benim gözüm modelden çok gramindaydisağol cnm. Kendine yapmam da çocuklar isteyince mecbur yapiyorum
Çok güzel canım. Annemde var bundan. Çok severektakıyor. Anamda altıncı ya. Eline para geçtimi altin alır. 'taki olarakta yuzuk,alir. Bi suru kolyeleri var gençliğinden kalma. Birini ben beğendim diye bana verdi birerde kız kardeşlerime. Kendine sadece kalın zinciri aldizaten tüm kolyelere bedel o
Benim atm kartım yok eşimin kullanmadığı var bir tane onu ver paramı koycam içine dedim gider içerden çekerim demesinmiAçılmayan kumbara bu sorunu çözer
En iyisi bir kart edinmekBenim atm kartım yok eşimin kullanmadığı var bir tane onu ver paramı koycam içine dedim gider içerden çekerim demesinmi
55 bin ucuz muBizim o taraflarda yaygın canım hatta alinmazsa onunki var neden bizimki yok diye söylenen insanlar var o kadar pahalıda değil yani geçen sene 55 bine aldılar çok yakınım şimdi daha fazladır gerçi
Kan şekerin düşmüştür şekerli bir çay istersen canımYok bu öyle birsey değil, ciddi ciddi halsizim.
Kolumu kaldiracak halim yok.
Havalardandir belki.
Detoksumda hiç ac kalmama zaman yok, zaten çiğ sebze, meyve sınırsız yiyebiliyorum ama baş agrisi fena.
Asmincim genelde almancılar alıyorlar gelinlerine benim ve senin niye yoksa artikyani sonucta iki böbrek var canim dermisim
saka bir ysna kim ala biliyor onu ya?
Yani bana ve aileme çok yüksek bir mebla ama cevremizdekilere hiç bisey valla55 bin ucuz mu
Zenginin malı zugurdun çenesi oldu yineYani bana ve aileme çok yüksek bir mebla ama cevremizdekilere hiç bisey valla
Sagol ama şeker normalde de tuketmiyoruz çaylaKan şekerin düşmüştür şekerli bir çay istersen canım
Aman çok şükür annemin evindeyken her istediğimi alabiliyordum ac değildik açıkta değildik binlerce kez şükürler olsun bizi bu duruma getiren rabbime insan zengin oldumu ha bire istiyo bide değişiyorlar en iyisi böyleZenginin malı zugurdun çenesi oldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?