Bu biraz psikolojik sirf detoks yapiyorsun ya beynin baska sey yemeyecek dedikce yemek isteği...Şu an ac degilim ama sırf tatlı gordum diye canim çekiyor mesela
Yok bu öyle birsey değil, ciddi ciddi halsizim.
Kolumu kaldiracak halim yok.
Havalardandir belki.
Detoksumda hiç ac kalmama zaman yok, zaten çiğ sebze, meyve sınırsız yiyebiliyorum ama baş agrisi fena.

Eline sağlık canım güzel görünüyor bende zaman bulursam kendime pasta yapacam
sağol cnm. Kendine yapmam da çocuklar isteyince mecbur yapiyorum
Çok güzel canım. Annemde var bundan. Çok severektakıyor. Anamda altıncı ya. Eline para geçtimi altin alır. 'taki olarakta yuzuk,alir. Bi suru kolyeleri var gençliğinden kalma. Birini ben beğendim diye bana verdi birerde kız kardeşlerime. Kendine sadece kalın zinciri aldi zaten tüm kolyelere bedel o
Tamda detoksa başladığım gün ve öğün saatime iki saat varken yaptığıni kınıyorum
kendimi çok kınanmış hissettim ondanmis
rejim nasil gidiyor bacim?
iyi gidiyordu aslinda tadina bakana kadar
Cennetmeyvesii
kiz yaktin grubu fotorafla
nefislerinize zulmediyorum

Altın kemeri eskiden çok garip karşılardim. Nasıl diyeyim gorgusuzce gelirdi.
Ama şimdi keşke benim olsa modundayim
Bizim o taraflarda yaygın canım hatta alinmazsa onunki var neden bizimki yok diye söylenen insanlar var o kadar pahalıda değil yani geçen sene 55 bine aldılar çok yakınım şimdi daha fazladır gerçi

Bende takmam günlük hayatta pek evde takarım tek dışarda takmam bide dugunlerde takarim kız düğün alışverişinde benim gözüm modelden çok gramindaydi

Yüzükler, kemerler..
Benimki çok şanslı hiç takı sevmem. Var bir kaç tane en son ne zaman taktım bilmem. Kıyafet gibi alınıp hiç takılmamış, sıfırı bile var.
Neyse, 2 mil Leslie yapıldı,40 dk da yürüyüş yaptım.
Kahvaltı harici 1 bardak ayran içtim, akşam yemeği olarak ezogelin çorba ve bol yoğurt tükettim.
İlerleyen saatlerde çok acıkırsam erik yerim .

Yok bu öyle birsey değil, ciddi ciddi halsizim.
Kolumu kaldiracak halim yok.
Havalardandir belki.
Detoksumda hiç ac kalmama zaman yok, zaten çiğ sebze, meyve sınırsız yiyebiliyorum ama baş agrisi fena.
Kan şekerin düşmüştür şekerli bir çay istersen canım

yani sonucta iki böbrek var canim dermisim
saka bir ysna kim ala biliyor onu ya?
Asmincim genelde almancılar alıyorlar gelinlerine benim ve senin niye yoksa artik bide urfa genelde hep toprak sahibi olduğu için zenginler baya biz ilçesiyiz fakir kesimiz

Zenginin malı zugurdun çenesi oldu yine
Aman çok şükür annemin evindeyken her istediğimi alabiliyordum ac değildik açıkta değildik binlerce kez şükürler olsun bizi bu duruma getiren rabbime insan zengin oldumu ha bire istiyo bide değişiyorlar en iyisi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…