Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis
Kesinlikle oyle maaşına mesleği ne bakıyorlar kadının ona gore evleniyor erkekler
Devir değişti eskiden çalışan erkek şimdi çalışan kadin
Gerçekten kartini yada gelirinin son kuruşuna kadar verebilen ya çok iyiniyetlidir ya saf.
Tâbi istisnalar hariç.

Devir değişti eskiden çalışan erkek şimdi çalışan kadin
Gerçekten kartini yada gelirinin son kuruşuna kadar verebilen ya çok iyiniyetlidir ya saf.
Tâbi istisnalar hariç.
Bi kadın maasını verip tas catlasın 1 yıl dayanır o hayata.
Sonra kafa dank eder,der ben karda kısta niyye calısıyorum.
O topa girmesinler evlenirken adamlar

Bi kadın maasını verip tas catlasın 1 yıl dayanır o hayata.
Sonra kafa dank eder,der ben karda kısta niyye calısıyorum.
O topa girmesinler evlenirken adamlar
Benim arkadaşımın bir tanıdığı varmış öyle baby.
Kart hep kocadaymış, birde buna ihtiyaç kredisi çektirmiş koca,ev kredisi yerine.
Beş kuruş harçlık da vermiyormuş.
Ben kredi ödüyorum diyormuş kiz

Eşlerin evlilikteki dinamiğine göre para işleri karar verilmeli bence,durum neyi gerektiriyorsa öyle..

9 yıldır evliyim, bir kere bile kartımı esime vermedim, onun kartını da almadım.
O harçlığını ayırır yollar bana, hesap kitap yapar idare ederim.
Ne demek birinin kartının diğerinde olması aklım almıyor.
Erkek de kadın da özel harcamalari olabilir, bir ay çalışıp o parayı hesaptan cekmek ya da o para ile ilgili plan yapmak herkesin hakkı.
Geçenlerde de vardı bdv de bu tarz bir konu, artık erkekler çok uyanık belli ki, ama ne olursa olsun kadınların kendini ezdirmemesi gerekir.

Migros markali bulaşık makinesi tabletini denedim bile kizlar
Ben beğendim, bu da kanıtı kocamin bardağı
Sürekli kullanımda bardaklarda buğu yapıyor yazmışlar yorumlarda hep
Bir sure daha kullan begenmeye devam edersen ben de fairye o kadar para vermeyeyim

Sürekli kullanımda bardaklarda buğu yapıyor yazmışlar yorumlarda hep
Bir sure daha kullan begenmeye devam edersen ben de fairye o kadar para vermeyeyim
Aa tâbi bu ilk deneme cnm.
Gerçekten bu performansi sürekli olursa neden o kadar para verelim.

Aa tâbi bu ilk deneme cnm.
Gerçekten bu performansi sürekli olursa neden o kadar para verelim.
Geçen sefer indirimde diye finish aldım, hiç memnun değilim bir de 100lu paket.
Fairy çok güzel yıkıyor ama ciddi pahalı, market markaları güzelse denerim
Mintax önerdi arkadaşım sokun markası.
Bir paket bitti güzel diyor

Finish hepsi bir aradasi iyi de fairy ile ayni fiyat.
Mintax i bende denemiştim zamanla performasi düştü ve camlari çizmeye başladı kv ye verdim.
Biminkini denemedim.
Migrosu da ilk kez deniyorum bakalım nasil devam edecek.
Fairy fiyatlari çok yüksek, memnun kalirsam alirim artik.

Ben de 10 yılda bir defa bile maaş kartımı vermedim, yeri geldi içinde bir kuruş bırakmadı kocacım borçtan sağolsun ama yine de vermedim. Bunu önemsiyorum.

Zaten sonrasında bir şekilde borçlandırsa da en azından 1/3üne dokunamadı maaşımın bu da benim avuntum. Bana kalan bütçeyle eğitimlerime gidiyorum, o ay eğitimim yoksa birikim ve bağış yapıyorum. Artık ondan da biraz biraz alıyorum, şöyle bir ihtiyacım var diyorum açıkça. Hiç gurur yapmıyorum. Kredi kartımdan kullanırsa da maaşında hatırlatıyorum çünkü benim ödeme gücüm yok ve zaten limiti düşük bir kartım var. Kendim kk mümkün olduğunca kullanmıyorum artık.

Yıllarca gerçekten boş yere bir sürü borç ödedim. Evlenirken müdürüm bana üç akıl vermişti. Birincisi içini boşaltsa bile maaş kartın cüzdanında dursun ikincisi de erkeklere acıma acınacak hale düşersin, üçüncüsü de küs olduğu biri varsa kahramanlık yapıp barıştırma döner sen kötü olursun diye. Komik gelmişti ama hepsi de doğruymuş

Gerçekten birlikte hareket edebilmek için her yolu denedim ama asla yapamadım, ben beceremedim belki bilmiyorum. Şimdi üzülmüyorum. Birlikte hareket etseydik sepet sepet yumurta yapardım vallahi

minikkoala gercekten de 3 doğru madde... Ama 2 numaralı madde de yine de genelde kadınlar daha merhametli oluyor
Kesinlikle öyle, zaten severken merhametsiz duramayız ki biz kadınlar

Ben de 3üncü maddeye çok inandım, babasıyla arası öyle kötüydü ki eşimin ve ben kahramanlık edip barıştırdım. Sonra tsunami bana vurdu adama mesafe koyana kadar göbeğim çatladı gerçekten. Ya küstüyse vardır bir bildiği koca adam, sana ne de mi deli miyim neyim

Sonra tadımız kaçmasın Ali Rıza bey

Pijama takımı giymeyen var mıdır acaba. En çok kullanılan şey.

Yeri geliyor son krsıma kadar veriyorım
Malum benimki bakangil degil yiyengil koca
Ama maasımı net bilmez tahmin eder anca.
Primi söylemem cok acil bisey olmadıkca.
Maas kartımı zaten haytta vermem
Onun adına benim ödediğim kk var ikimizde ordan harcıyorz benzin vs icin.
Maas kartı vermek kadın olarak bana,ben 1 ay calısıp para kazanacak zekaya sahibim ama bunu harcıcak kafa yok demek gibi geliyor (ay cok iddalı oldu buda )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…