- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.341
Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis
Devir değişti eskiden çalışan erkek şimdi çalışan kadinKesinlikle oyle maaşına mesleği ne bakıyorlar kadının ona gore evleniyor erkekler
Bi kadın maasını verip tas catlasın 1 yıl dayanır o hayata.Devir değişti eskiden çalışan erkek şimdi çalışan kadin
Gerçekten kartini yada gelirinin son kuruşuna kadar verebilen ya çok iyiniyetlidir ya saf.
Tâbi istisnalar hariç.
Benim arkadaşımın bir tanıdığı varmış öyle baby.Bi kadın maasını verip tas catlasın 1 yıl dayanır o hayata.
Sonra kafa dank eder,der ben karda kısta niyye calısıyorum.
O topa girmesinler evlenirken adamlar
Sürekli kullanımda bardaklarda buğu yapıyor yazmışlar yorumlarda hepMigros markali bulaşık makinesi tabletini denedim bile kizlar
Ben beğendim, bu da kanıtıkocamin bardağı
Aa tâbi bu ilk deneme cnm.Sürekli kullanımda bardaklarda buğu yapıyor yazmışlar yorumlarda hep
Bir sure daha kullan begenmeye devam edersen ben de fairye o kadar para vermeyeyim
Geçen sefer indirimde diye finish aldım, hiç memnun değilim bir de 100lu paket.Aa tâbi bu ilk deneme cnm.
Gerçekten bu performansi sürekli olursa neden o kadar para verelim.
Finish hepsi bir aradasi iyi de fairy ile ayni fiyat.Geçen sefer indirimde diye finish aldım, hiç memnun değilim bir de 100lu paket.
Fairy çok güzel yıkıyor ama ciddi pahalı, market markaları güzelse denerim
Mintax önerdi arkadaşım sokun markası.
Bir paket bitti güzel diyor
Kesinlikle öyle, zaten severken merhametsiz duramayız ki biz kadınlarminikkoala gercekten de 3 doğru madde... Ama 2 numaralı madde de yine de genelde kadınlar daha merhametli oluyor
bilmiyorum ki. gram olarak aliyorum internetten. bana öylesi daha kolay, pratik ve güvenli oluyor.Bankada fiziki olmayınca daha mı uygun oluyormuş
Pijama takımı giymeyen var mıdır acaba. En çok kullanılan şey.Kadınlara alınabilecek o kadar çok hediye alternatifi var ki
En basiti parfüm al ne biliyim. Çanta al.
Genel birşey al.
Gerçi dediğim gibi ben de hediye konusunda sıkıntılıyım.
Bu sene gelin hanıma dogumgununde ben de pijama takımı aldım
Çok beğendi zaten, sonra anneme, kız kardeşime ve en son kendime de aynısından aldımPijama takımı giymeyen var mıdır acaba. En çok kullanılan şey.
Dedim ya en çok kullanılan şey.Çok beğendi zaten, sonra anneme, kız kardeşime ve en son kendime de aynısından aldım
Yeri geliyor son krsıma kadar veriyorımBenim arkadaşımın bir tanıdığı varmış öyle baby.
Kart hep kocadaymış, birde buna ihtiyaç kredisi çektirmiş koca,ev kredisi yerine.
Beş kuruş harçlık da vermiyormuş.
Ben kredi ödüyorum diyormuş kiz
Eşlerin evlilikteki dinamiğine göre para işleri karar verilmeli bence,durum neyi gerektiriyorsa öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?