- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.321
Fairy aşırı kalıntı bırakıyor ama ya. Hele tam tablet konulunca. Ben hep yarım tablet koyarım. Bulaşıkları sudan geçirip atıyorum. Maksat haşlanarak yikansin.Ilk defa deneyeceğim,
fairyden memnunum âmâ fiyatı hep yüksek bir de migrosu deneyeyim olmadi bitene kadar dönüşümlü kullanırım
Nasip değilmiş, sağlık olsun. Olmadı gram al at kenara.Nevresim değiştirip, lavaboları ovdum. şimdi kıza ve bana çorba hazırlıyorum.
Ya kızlar ben de kararsız kaldım. Bu ay birikimle ve aldığım üç kuruş gün paramla birleştirip bilezik almak istemiştim. Hem kk beklediğimden fazla geldi hem de şu durumda bileziğin yarısını alıp diğer yarısını da sonra alıp kalaylatmam gerekecek
Fiziki alıyorum altını ben de normalde. En iyisi bu ay dövizde kalmak olacak sanırım, hayaller suda. Biraz düşüneyim ben kafam karıştı.
Yani tek fiyatsa yine iyi. Kimi o sabiti taban yapıyor,üstüne koyan koyana.Altın alamadım.Kuyumcular odası fiyat belirlemiş ne düştüğüne ne yüksegine kimse vermiyor hepsi sabit fiyat söyledi.
Çeyrek 665
Cumhurıyet 2720
Bende çektiğim parayı kızdım geri yatırdı netten alacagım heves falan kalmadı
Üstüne koyanda oluyordu ama düşük verende vardı.Netten alıncada vergi var ama netten bakacağım.Yani tek fiyatsa yine iyi. Kimi o sabiti taban yapıyor,üstüne koyan koyana.
Kocaeli cnmNeredeydin tatlu.
Merak ettim hangi konu.
Kocasi maas kartını istiyormuş falanKonu nedir cnm,büyükse yazma oraya
Kocasi maas kartını istiyormuş falan
Banlanirim diye korkuyorum yazmadim
Nasip değilmiş, sağlık olsun. Olmadı gram al at kenara.
hosgeldinmerhaba hanımlar. çok toyum, yaşım genç, yeni memur sayılırım. (sağlık bakanlığında 2 senelik sözleşmeli memurum ancak olduğum yerde uzun süre kalacağım için ileriye dönük bir düşünce ile evime baya bir masraf ettim, ayrıca kyk borçlarım vardı). yeni yeni artıya geçiyorum, bu süreçte her ay bir gr bile olsa altın alıp kenara koydum. 10 gr altınım var, harcamlarım oluyor ama ben bozmayı düşünmüyorum, bana destek olun lütfen. hepinize sevgiler ve bol kazançlar
Bende bendeay o konuyu ben de gördüm witch, tuttum kendimi
Yani ya sabır. Kazanacak kadar aklı var kadının ama harcayacak aklı yok demek kartı istemek.Bende bende
Ay resmen erkekler mutasyona uğradı
Ne biçim bir zamandayiz
Kardeşimde maaş yatar yatmaz bosaltiyor eşinin hesabını. Ama kart gelin hanimda
Kızıyorum hepsini verme diye kıza
Kardeşim diyor sen kimin tarafindasin
Ama harcamamı kısıtlamıyor elimde kredi kartıda var dior bisey diyemiyorum doğal olarak
Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolarYani ya sabır. Kazanacak kadar aklı var kadının ama harcayacak aklı yok demek kartı istemek.
Bizim belli oldu Allah tan. Geçen sene 1700 dü bu sene 2200 demişler. Kurbanlık büyükmüş bayağı. Allah kabul etsin inşallah.Kurban işi belli olsada altin işimi netlestirsem
Arada kaldim
Erkek nesli deforme oldu. Kendilerine bakmadan zamane kızlarını beğenmez oldular. Bu kapitalizm hep kadına zarar .Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis
Allah kabul etsin cnmBizim belli oldu Allah tan. Geçen sene 1700 dü bu sene 2200 demişler. Kurbanlık büyükmüş bayağı. Allah kabul etsin inşallah.
Kesinlikle oyle maaşına mesleği ne bakıyorlar kadının ona gore evleniyor erkeklerAynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis
Canim sen cennetliksin valla...Allah kabul etsin cnm
Bizim belli olmadı
Büyük ihtimal küçükbaş keseceğim ama fiyatı Nasil bakalim. Her yıl ben kesiyorum beyimiz ondan da muaf tutuyor kendini ya sabir. Allahım böyle parazitler niye varlar ki
en son bu ayin 5inde 391 e almistim bankadan.Gram altın alan arkadaşlar ne zaman ve ne kadara aldınız acaba ?
Bankada fiziki olmayınca daha mı uygun oluyormuşen son bu ayin 5inde 391 e almistim bankadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?