Ilk defa deneyeceğim,
fairyden memnunum âmâ fiyatı hep yüksek bir de migrosu deneyeyim olmadi bitene kadar dönüşümlü kullanırım
Fairy aşırı kalıntı bırakıyor ama ya. Hele tam tablet konulunca. Ben hep yarım tablet koyarım. Bulaşıkları sudan geçirip atıyorum. Maksat haşlanarak yikansin.

Nasip değilmiş, sağlık olsun. Olmadı gram al at kenara.

Yani tek fiyatsa yine iyi. Kimi o sabiti taban yapıyor,üstüne koyan koyana.

hosgeldin

ay o konuyu ben de gördüm witch, tuttum kendimi
Bende bende
Ay resmen erkekler mutasyona uğradı
Ne biçim bir zamandayiz
Kardeşimde maaş yatar yatmaz bosaltiyor eşinin hesabını. Ama kart gelin hanimda
Kızıyorum hepsini verme diye kıza
Kardeşim diyor sen kimin tarafindasin
Ama harcamamı kısıtlamıyor elimde kredi kartıda var dior bisey diyemiyorum doğal olarak

Yani ya sabır. Kazanacak kadar aklı var kadının ama harcayacak aklı yok demek kartı istemek.

Yani ya sabır. Kazanacak kadar aklı var kadının ama harcayacak aklı yok demek kartı istemek.
Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis

Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis
Erkek nesli deforme oldu. Kendilerine bakmadan zamane kızlarını beğenmez oldular. Bu kapitalizm hep kadına zarar .

Bizim belli oldu Allah tan. Geçen sene 1700 dü bu sene 2200 demişler. Kurbanlık büyükmüş bayağı. Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin cnm
Bizim belli olmadı
Büyük ihtimal küçükbaş keseceğim ama fiyatı Nasil bakalim. Her yıl ben kesiyorum beyimiz ondan da muaf tutuyor kendini ya sabir. Allahım böyle parazitler niye varlar ki

Allah kabul etsin cnm
Bizim belli olmadı
Büyük ihtimal küçükbaş keseceğim ama fiyatı Nasil bakalim. Her yıl ben kesiyorum beyimiz ondan da muaf tutuyor kendini ya sabir. Allahım böyle parazitler niye varlar ki
Canim sen cennetliksin valla... neyden muaf degil acaba...Bizim ki de muaf tutar hep kurban da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…