İhtiyacı söylediğinde ne gerek var demiyrsa iyi
Benimki hemen ne gerek var,bosa masraf faln diyor.
Tüyleirm diken diken oluyır yeminle
Kendisi hep gerekli seylere harcar cünkü
Dizi dizi apartmanlarımız var sanacak duyanda

Maas kartı vermek kadın olarak bana,ben 1 ay calısıp para kazanacak zekaya sahibim ama bunu harcıcak kafa yok demek gibi geliyor
kısmına fazlasiyla katılıyorum

Yarın sabahtan bime gideceğim.
Dijital halılar salon için uygun mu bakayım, bir de bıçak almam lazım.
Solingen bicagimi çöpe attım sanırım patates kabuklarıyla. Emsanin porselen bıçakları var ama onlarda çok keskin değil, yarın markete bakayım da solingen indirimi bulana kadar alırım.

Bir önceki ile ayni marka ise iyi olabilir.
Ben memnum kaldim son aldiklarimdan.
Yarın görüşmeye gideceğim, arkadaşım götürüp getirecek.
Hayırlısı bakalım ne olacak
Inşallah güzel anlaşmalar olur kahvemsim hadi hayırlısı

Merhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..

Umarım hepiniz iyisinizdir..

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

Bir önceki ile ayni marka ise iyi olabilir.
Ben memnum kaldim son aldiklarimdan.

Inşallah güzel anlaşmalar olur kahvemsim hadi hayırlısı
Sağol turtisim, inşallah.
15 yıl aynı yerde çalıştıktan sonra biraz garip bir his ama heyecanlıyım
Halılar hep aynı marka olmuyormuş, bunlar ince ve makinada yikaniyorsa alırım.

sormuyormu ne kadar kazandigini? Sen oninkini biliyormusun?

Yaa görüşme deyince aklıma geldi iş olduğuda neden pekii hayırlısı olur inşallah kahvemsimm
Bizim sirketlerin tamami yurtdışı çalışıyor, salgın dönemi faaliyetler durdu, bu yıl da böyle gider gibi görünüyor.
Patron bey bir kaç ay daha yarım iş yarım maaş dedi, gerildik biraz. Benim maaş dışı gelirlerim de var, meblağı yükselten de onlar. Gelirim düşerse kalmam dedim.
Birkaç başvuru yaptım. Yarın gideceğim yer aradı cvnizi inceledik, beğendik, görüşelim dedi.
Salı gunu de patron bey bir miktar para verdi, gerginlik yapma, bir kaç ay böyle olur sonra yoluna girer, ama odeyebilecegim en yüksek rakamı ödeyeceğim dedi.
Hayırlısı artık ne olacak ben de bilmiyorum

basiniz sagolsun. Isiklar icinde uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…