- 21 Ağustos 2015
- 32.199
- 97.777
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.361
İhtiyacı söylediğinde ne gerek var demiyrsa iyiBen de 10 yılda bir defa bile maaş kartımı vermedim, yeri geldi içinde bir kuruş bırakmadı kocacım borçtan sağolsun ama yine de vermedim. Bunu önemsiyorum.
Zaten sonrasında bir şekilde borçlandırsa da en azından 1/3üne dokunamadı maaşımın bu da benim avuntum. Bana kalan bütçeyle eğitimlerime gidiyorum, o ay eğitimim yoksa birikim ve bağış yapıyorum. Artık ondan da biraz biraz alıyorum, şöyle bir ihtiyacım var diyorum açıkça. Hiç gurur yapmıyorum. Kredi kartımdan kullanırsa da maaşında hatırlatıyorum çünkü benim ödeme gücüm yok ve zaten limiti düşük bir kartım var. Kendim kk mümkün olduğunca kullanmıyorum artık.
Yıllarca gerçekten boş yere bir sürü borç ödedim. Evlenirken müdürüm bana üç akıl vermişti. Birincisi içini boşaltsa bile maaş kartın cüzdanında dursun ikincisi de erkeklere acıma acınacak hale düşersin, üçüncüsü de küs olduğu biri varsa kahramanlık yapıp barıştırma döner sen kötü olursun diye. Komik gelmişti ama hepsi de doğruymuş
Gerçekten birlikte hareket edebilmek için her yolu denedim ama asla yapamadım, ben beceremedim belki bilmiyorum. Şimdi üzülmüyorum. Birlikte hareket etseydik sepet sepet yumurta yapardım vallahi
Maas kartı vermek kadın olarak bana,ben 1 ay calısıp para kazanacak zekaya sahibim ama bunu harcıcak kafa yok demek gibi geliyorYeri geliyor son krsıma kadar veriyorım
Malum benimki bakangil degil yiyengil koca
Ama maasımı net bilmez tahmin eder anca.
Primi söylemem cok acil bisey olmadıkca.
Maas kartımı zaten haytta vermem
Onun adına benim ödediğim kk var ikimizde ordan harcıyorz benzin vs icin.
Maas kartı vermek kadın olarak bana,ben 1 ay calısıp para kazanacak zekaya sahibim ama bunu harcıcak kafa yok demek gibi geliyor(ay cok iddalı oldu buda )
Selam kızlar iyi gecelerYarın görüşmeye gideceğim, arkadaşım götürüp getirecek.
Hayırlısı bakalım ne olacak
Bir önceki ile ayni marka ise iyi olabilir.Yarın sabahtan bime gideceğim.
Dijital halılar salon için uygun mu bakayım, bir de bıçak almam lazım.
Solingen bicagimi çöpe attım sanırım patates kabuklarıyla. Emsanin porselen bıçakları var ama onlarda çok keskin değil, yarın markete bakayım da solingen indirimi bulana kadar alırım.
Inşallah güzel anlaşmalar olur kahvemsim hadi hayırlısıYarın görüşmeye gideceğim, arkadaşım götürüp getirecek.
Hayırlısı bakalım ne olacak
Hoşgeldin şekerimSelam kızlar iyi geceler
Nereye gidiyorsun kahvemsimmm
Hoşbulduk turtisim nasilsinHoşgeldin şekerim
Iyiyim canim sen nasılsın, bebiş nasil büyümüştürHoşbulduk turtisim nasilsin
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsunMerhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
Kaçak nerelerdesinSelam kızlar iyi geceler
Nereye gidiyorsun kahvemsimmm
Sağol turtisim, inşallah.Bir önceki ile ayni marka ise iyi olabilir.
Ben memnum kaldim son aldiklarimdan.
Inşallah güzel anlaşmalar olur kahvemsim hadi hayırlısı
Çok şükür iyiyim bende canım yorgunum biraz sadeceIyiyim canim sen nasılsın, bebiş nasil büyümüştür
Yaa görüşme deyince aklıma geldi iş olduğuda neden pekii hayırlısı olur inşallah kahvemsimmKaçak nerelerdesin
İş görüşmesi canım
Yeni heyecanlar peşindeyim
sormuyormu ne kadar kazandigini? Sen oninkini biliyormusun?Yeri geliyor son krsıma kadar veriyorım
Malum benimki bakangil degil yiyengil koca
Ama maasımı net bilmez tahmin eder anca.
Primi söylemem cok acil bisey olmadıkca.
Maas kartımı zaten haytta vermem
Onun adına benim ödediğim kk var ikimizde ordan harcıyorz benzin vs icin.
Maas kartı vermek kadın olarak bana,ben 1 ay calısıp para kazanacak zekaya sahibim ama bunu harcıcak kafa yok demek gibi geliyor(ay cok iddalı oldu buda )
Bizim sirketlerin tamami yurtdışı çalışıyor, salgın dönemi faaliyetler durdu, bu yıl da böyle gider gibi görünüyor.Yaa görüşme deyince aklıma geldi iş olduğuda neden pekii hayırlısı olur inşallah kahvemsimm
basiniz sagolsun. Isiklar icinde uyusunMerhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?