- 21 Ağustos 2015
- 32.199
- 97.777
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.541
Nice mutlu seneleri olsunngünaydın kızlarrr
oglusumun yarın dogum günü
pasta sıparısı verdim
bide persembe günü foto cekımı yaptırdık ona
yarım kaldı gercı pazartesi devam edecek ınsAllah hevesim vardı gelen harclıklarından ayırmıstım bütcesini.
gorumcemler de geldi bu sabah aıle içinde kutlayacagız yarın ınsAllah.
Canim sakin ol rüyalarımız aslinda bilinçaltı yasadiklarimizla ilgili...Günaydınlarr
İyi haftasonları
Gece rüyamda kocam diyoki;beni dolandırdılar 40 bin tl borcumuz var
Ay skandalll
Numara yapıosn diyorm,kesin sen borc yaptn seni nasıl dolandırcaklar diyorum
Hic ödeyemem diyip anamın evine gidiyorm
Ne kadan da kötü gün dostu bi es
Ay ins hayra cıkar ya,valla bide 40 milyoon milyor borc ödeyemem
Sen böyle anlatinca inan gözüm korktuGünaydın kızlaryeni işyerine alışmak zaman alacak galiba iş çocuklar yerleşememiş bir ev ile başım belada aslında evi yerleştirmiş ama çocukların odaları ile ilgili kararsız kalınca ertelemiştim yerde mekan yatakta idare ettik birsüre çift kişilk olunca memnuniyetle uyudular beraber ama oda çok ufak ve oyuncaklar her yerde kıyafetleri hala bizim şifonyerde kışlıklarıda bazamın altında ama baza altım çok dolu yedek yorganlarfalan derken herşey yerde kaldı geçen gün biyerden sipariş verdik birer baza ve dolap ama gününde getirmediler getireceklerini söyledikleri gün bütün işlerimizi erteleyip bekledik yine getirilmeyince gittik kaporayı geri alıp iptal ettik tekrar baza bakmaya gidip bilindik biyerden model seçtik pazartesi gelecek ama dolap beğenemediğimiz için ve 2 ay süre verdikleri için dolapları yok hala ve ben daha fazla dayanamayacağım bu dağınıklığa nerden alabilirim bilmiyorum hemen getirip takacak hafta içide çalışıyoruz akşama kalıyor akşamları böyle işleri yapınca geç saatte sağlıksız besleniyoruz çünkü yemek yetişmiyor yetmezmiş gibi banyonun kapısı bozuldu kilit mekanizması dağıldı eşim gece çalıştığı için şuan uyuyor uyandıramadığımdan oturdum kahve yaptım içiyorum hem dağınık hem pis evimde bütün temizlik malzemelerim banyoda çıldırmama az kaldı
Çok geçmiş olsun canımAy inşallah T tatlu daha bir kısmı bu hayatımdaki meşguliyetlerin inan herkesin koşturmacası ayrı evet ama gerçekten taşınmak yeni biyerde düzen kurmak çok zormuşbirde ilk gün kaza yapıyordum nerdeyse yetmezmiş gibi motorlu bir dayı önüme kırdı hızımda az değildi yol boş olduğu için yan şeritten geldğini farkednce frene basmama rağmen çarpacağımı anlaynca ona bişey olmasın diye sağa kırdım direksiyonu gerçektenAllah korudu arkadan gelen yokmuş iyiki ya ben çarpacaktm kaskı falan olmadığından kötü olacaktı yada ben arabayla fena olacaktım düşünmek istemiyorum sıyırdım motoru resmen kızdım adama ama hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakıp gitti
Bi hafta yine de geçen haftalara nazaran daha iyiydik tatluHaha şuraya yoğurtları yapılmış haftalık bütçeden 4 TL si kalmış bir tatlu koyalım
Bilinc altım kredi günü pazartesi onu hatırlatuyr bana benceCanim sakin ol rüyalarımız aslinda bilinçaltı yasadiklarimizla ilgili...
Ben de tabi yine merak vardır rüya tabiri okurum ama çıktığı ni hic gormedim
Şeytan kulagina kurşunGünaydınlarr
İyi haftasonları
Gece rüyamda kocam diyoki;beni dolandırdılar 40 bin tl borcumuz var
Ay skandalll
Numara yapıosn diyorm,kesin sen borc yaptn seni nasıl dolandırcaklar diyorum
Hic ödeyemem diyip anamın evine gidiyorm
Ne kadan da kötü gün dostu bi es
Ay ins hayra cıkar ya,valla bide 40 milyoon milyor borc ödeyemem
Allah korusun valla bide onu ödeyememŞeytan kulagina kurşun
Aman olmasin böyle şeyler
Para konulari hassas ,Allah korusun valla bide onu ödeyemem
Kvdemin yan komsusunun oglunu 80 bin dolandırdılarPara konulari hassas ,
Eşle kardeşle kiminle olursa olsun huzur kaçabiliyor.
Yazik olmuşKvdemin yan komsusunun oglunu 80 bin dolandırdılar
Cocık kimseye haber vermeden gitmis vermis evde ne var ne yok
Beni de bu haffta yokladılar ,ordan bilinc altıma yerlesti galiba.
Ben artk deneyimliyim
Gecen sene de yoklamıslardı
Cok sükür kaptırck para yok da ucuz kurtuldm
Aynen beni gecen sene 25 dk telefonda tuttularYazik olmuşçok para.
Bir kez beni de öyle yokladilar nasil iknâ ediciler zannedersin gerçekten banka ariyor
1saat 45 dakika evet biraz cok ama büyük sehir icin normal. cocuklarimin kresi evden bir saat uzaklikta. git gel iki saat hergün.Üç ay en az ayrılacak hanımefendi ile çalışılır diye plan yapmışlar, yılbaşına kadar araç olmayacak.
Bu da beni çok zorlayabilir.
Toplu taşıma zaten kullanamam pandemi sürecinde.
Servisleri ile bir yere kadar gidip sonra taksi olabilir.
Dün trafik olmayan saatlerde gidiş dönüş 1,45 sürdü.
Hiç alışkın olmadığım bir durum trafik olayı.
Bakalim artık hayirlisi
kolayliklar diliyorumGünaydın kızlaryeni işyerine alışmak zaman alacak galiba iş çocuklar yerleşememiş bir ev ile başım belada aslında evi yerleştirmiş ama çocukların odaları ile ilgili kararsız kalınca ertelemiştim yerde mekan yatakta idare ettik birsüre çift kişilk olunca memnuniyetle uyudular beraber ama oda çok ufak ve oyuncaklar her yerde kıyafetleri hala bizim şifonyerde kışlıklarıda bazamın altında ama baza altım çok dolu yedek yorganlarfalan derken herşey yerde kaldı geçen gün biyerden sipariş verdik birer baza ve dolap ama gününde getirmediler getireceklerini söyledikleri gün bütün işlerimizi erteleyip bekledik yine getirilmeyince gittik kaporayı geri alıp iptal ettik tekrar baza bakmaya gidip bilindik biyerden model seçtik pazartesi gelecek ama dolap beğenemediğimiz için ve 2 ay süre verdikleri için dolapları yok hala ve ben daha fazla dayanamayacağım bu dağınıklığa nerden alabilirim bilmiyorum hemen getirip takacak hafta içide çalışıyoruz akşama kalıyor akşamları böyle işleri yapınca geç saatte sağlıksız besleniyoruz çünkü yemek yetişmiyor yetmezmiş gibi banyonun kapısı bozuldu kilit mekanizması dağıldı eşim gece çalıştığı için şuan uyuyor uyandıramadığımdan oturdum kahve yaptım içiyorum hem dağınık hem pis evimde bütün temizlik malzemelerim banyoda çıldırmama az kaldı
Canım bu olay ruyana girmiştir bence ya da geleneksel yorumum yaza pek uygun değil yorgan yetersiz kaldiAynen beni gecen sene 25 dk telefonda tuttular
En son internt bankacılıgı kullanıyor musunz diyince uyandım
4 TL gayet bozuk gidip 5 er kr yaptırayım da cok gorunsunBi hafta yine de geçen haftalara nazaran daha iyiydik tatlu
Benim de 10 tl m kaldi
Bozdur bozdur harca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?