- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.521
Vay be zaman ne çabuk geçiyorgünaydın kızlarrr
oglusumun yarın dogum günü
pasta sıparısı verdim
bide persembe günü foto cekımı yaptırdık ona
yarım kaldı gercı pazartesi devam edecek ınsAllah hevesim vardı gelen harclıklarından ayırmıstım bütcesini.
gorumcemler de geldi bu sabah aıle içinde kutlayacagız yarın ınsAllah.
kahvemsi hayırlısı olsun canım ama burası bir süre sonra araç da verecek sanırım değil mi? Sanırım kararında patron beyin tatil dönüşü tavrı da etkili olur. Dilerim içine sinen hangisiyse sonunda da o olur
Sağolun kızlarsuankinden az kazanmak seni rahatsiz etmez mi?
Amin inşÇok sevindim, gözün aydın.
Rabbim bir daha hiç ayrılık yasatmasin
Üç ay en az ayrılacak hanımefendi ile çalışılır diye plan yapmışlar, yılbaşına kadar araç olmayacak.is yogunlugunun az olmasi da güzel. yol cok mu uzak, araba verecekler demistin ama yine de trafikte kalacaksan bir eksi tabi.
benim icin en önemli sey is ortaminin kendisi, insanlarin rahatligi, mutlulugu. stresli ortam en kötüsü. bir de cok yogun calismamak. galiba para ikincil durumda bende. zaten öyle olmasa baska is yapardimsen de kendine göre bak eksilerine artilarina. gönlüne göre olsun
Mesafe epey fazla sanirim kahvemsim.Üç ay en az ayrılacak hanımefendi ile çalışılır diye plan yapmışlar, yılbaşına kadar araç olmayacak.
Bu da beni çok zorlayabilir.
Toplu taşıma zaten kullanamam pandemi sürecinde.
Servisleri ile bir yere kadar gidip sonra taksi olabilir.
Dün trafik olmayan saatlerde gidiş dönüş 1,45 sürdü.
Hiç alışkın olmadığım bir durum trafik olayı.
Bakalim artık hayirlisi
Vay be zaman ne çabuk geçiyor
Nice mutlu yılları olsun pasanin
çok tsk ederim oglusumun güzel teyzeleriiGünaydın arkadaşlar
kronikuykucu uzun , sağlıklı,mutlu bir hayatı olsun yavrunun inşallah.
okyonus gözün aydın.
Geçmiş olsun canım.Ay inşallah T tatlu daha bir kısmı bu hayatımdaki meşguliyetlerin inan herkesin koşturmacası ayrı evet ama gerçekten taşınmak yeni biyerde düzen kurmak çok zormuşbirde ilk gün kaza yapıyordum nerdeyse yetmezmiş gibi motorlu bir dayı önüme kırdı hızımda az değildi yol boş olduğu için yan şeritten geldğini farkednce frene basmama rağmen çarpacağımı anlaynca ona bişey olmasın diye sağa kırdım direksiyonu gerçektenAllah korudu arkadan gelen yokmuş iyiki ya ben çarpacaktm kaskı falan olmadığından kötü olacaktı yada ben arabayla fena olacaktım düşünmek istemiyorum sıyırdım motoru resmen kızdım adama ama hiçbişey olmamış gibi yüzüme bakıp gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?