- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.801
Siz böyle birer birer tasinmalardan bahsediyorken sanki kendim taşınıyormuşum gibi hissediyorum.ay heycan yaptim simdi. Yeni bir sehir, yeni bir ortam
kadin aradiginda cok hosdu. Cok iyidi.Ya asmiinn çok sevindim, hissetmiştim de sanki
Hayirlisi olsun tatlım, çok ihtiyacın vardi kadin da anlamış belliki.
Kalbi temiz olanın işleri de yolunda gider sende buna orneksinkadin aradiginda cok hosdu. Cok iyidi.
Tasinalim cicek yolluyacam hatuna.
Esim cok kizmisdi, niye cikis söyledin diye, anlamazlardi diyede, ben tuturdum dürstüce söylüyecem diye. Iste blylece temiz, yalansiz yeni bir baslangic olcak bizede. ❤
seninde az kaldi canim. Seninde heycanini paylasacagiz insallahSiz böyle birer birer tasinmalardan bahsediyorken sanki kendim taşınıyormuşum gibi hissediyorum.
Plânlarımız bozulmazsa 2021 mayis gibi bizim de taşınma zamanimiz.
cansinKalbi temiz olanın işleri de yolunda gider sende buna orneksin
Görüşürüzannemi doktora gltürcem hazirlanmam gerek. aksam görüsürük
Zaman çok çabuk geçiyor turtisSiz böyle birer birer tasinmalardan bahsediyorken sanki kendim taşınıyormuşum gibi hissediyorum.
Plânlarımız bozulmazsa 2021 mayis gibi bizim de taşınma zamanimiz.
Haydi kutlayalim
Inşallah canımZaman çok çabuk geçiyor turtis
Bir bakmışsın senin yerlesmeni kutluyoruz
Koranayi hepten yayarim diyorsun yaniher hafta misafir cagircam uleeeeenözlemisim ya misafiri
Asmin gözün aydın ,misafirin bol olsun inşallah.her hafta misafir cagircam uleeeeenözlemisim ya misafiri
Çok can sıkıcı şu ve elektrik olmamasiSular kesik, kaçıncı yüzyılda İstanbul'un gobeginde kaç saattir sular kesik, arıza da yok.
Allah'tan yedek damacanalarim dolu ama akan su gibi değil.
Yarın da elektrik yok.
Gerçi yarın şirkete gideceğim
Evet kesinlikle ağustos sonunda bir tayin daha var. Onda da olmazsa yatırımlık bakacagim daha fazla beklemeyecegimhayırlısı olsn canım içine sınmedıkce acele etme bencede
Hadi gözün aydın canim ya çok sevindim ben de rahat rahat mutfak keyfi sürüp makinen de olsun insay heycan yaptim simdi. Yeni bir sehir, yeni bir ortam
Gözünüz aydınnnnKizlaaaaaar!
Evi bize verdi kadin! Esiniz niye isden cikariliyor dedi. Bende dürüstce cevab verdim, dedim biz istedik cünkü kres bulamiyoruz.
Kadin dedi tamam haftaya contratlari yolluyacagim. 16.11.2020 den ihtibaren ev bizim
Wuuuu çok sevindimKizlaaaaaar!
Evi bize verdi kadin! Esiniz niye isden cikariliyor dedi. Bende dürüstce cevab verdim, dedim biz istedik cünkü kres bulamiyoruz.
Kadin dedi tamam haftaya contratlari yolluyacagim. 16.11.2020 den ihtibaren ev bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?