Ya asmiinn çok sevindim, hissetmiştim de sanki
Hayirlisi olsun tatlım, çok ihtiyacın vardi kadin da anlamış belliki.
kadin aradiginda cok hosdu. Cok iyidi.
Tasinalim cicek yolluyacam hatuna.
Esim cok kizmisdi, niye cikis söyledin diye, anlamazlardi diyede, ben tuturdum dürstüce söylüyecem diye. Iste blylece temiz, yalansiz yeni bir baslangic olcak bizede.

Kalbi temiz olanın işleri de yolunda gider sende buna orneksin

Siz böyle birer birer tasinmalardan bahsediyorken sanki kendim taşınıyormuşum gibi hissediyorum.
Plânlarımız bozulmazsa 2021 mayis gibi bizim de taşınma zamanimiz.
Zaman çok çabuk geçiyor turtis
Bir bakmışsın senin yerlesmeni kutluyoruz

Sular kesik, kaçıncı yüzyılda İstanbul'un gobeginde kaç saattir sular kesik, arıza da yok.
Allah'tan yedek damacanalarim dolu ama akan su gibi değil.
Yarın da elektrik yok.
Gerçi yarın şirkete gideceğim
Çok can sıkıcı şu ve elektrik olmamasi

Kizlaaaaaar!

Evi bize verdi kadin! Esiniz niye isden cikariliyor dedi. Bende dürüstce cevab verdim, dedim biz istedik cünkü kres bulamiyoruz.
Kadin dedi tamam haftaya contratlari yolluyacagim. 16.11.2020 den ihtibaren ev bizim
Gözünüz aydınnnn

Kizlaaaaaar!

Evi bize verdi kadin! Esiniz niye isden cikariliyor dedi. Bende dürüstce cevab verdim, dedim biz istedik cünkü kres bulamiyoruz.
Kadin dedi tamam haftaya contratlari yolluyacagim. 16.11.2020 den ihtibaren ev bizim
Wuuuu çok sevindim

Çamaşır, ütü,evi kırkladım derken bittim.
Enerji sıfır şu an.
Allah tan dün fazla yapmışım yemeği,bir de onunla ugrasmayacagim.
Yemek sonrası kahve kitap keyfi yaparım.
Harcamalarım gayet güzel gidiyor çok şükür. Sizlerin verdiği destek gerçekten etkili,sağolun kızlar. Bakalım şu letgo dan satacaklarimi da ekleyip kaç gram alabileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…