Selam kizlar
Eşimle yemek menüsü yaptık sağlıklı yaşama uygun
Bu haftanin bütçesinden 122 TL para kaldı, umuyorum ki yetişecek.
Yeter inşallah canım.
Ben de sağlıklı tutmaya çalışıyorum ama hamur işi çok seviyorlar. İlle yapıyorum yoksa paketli gıdaya, hazır tatlıya falan yönelecekler. Büyüğüm dikkat ediyor kilosuna artık. Genç kız tabii.172 boy 53 kilo,kilom var diye takti bu ara.

Biz de genelde dengeli ve sağlıklı besleniyoruz, paketli ürün pek sokmam eve, abartacaksak bile kendim yaparım
eşim de diyete başladı porsiyonları ayarlamak ve çeşit olsun diye liste yaptık.

Ben 173 boy 63 kiloyum kendimi miss turkey gibi hissediyorum
Yeni nesilde hep daha zayıf olma isteği var, kızların geneli çubuk kraker gibiler bakıyorum da
Kızın fazla zayıf degil mi daha ne kadar zayıf olacak

En güzelini yapıyorsun. Ben de her şeyi ev yapımı severim. Yeter ki istesinler,hiç üşenmem.
Bana göre zayıf tabii . Arkadaşları 40 lı kilolarda olunca şişman görüyor kendini. Ama onlar 160-165 arası sen uzunsun diyorum. Ergen psikolojisi zor yav.

Wauw colomb, kizin tam bir manken aslında
E ama gençlik işte :)

Ben çalışırken nasil yetisiyordum acaba düşünüyorum da.
Evde işler hiç bitmiyor bitmiyorr.
Yemek,temizlik,çocuklarla etkinlikler vs vs olağanüstü hizla geçiyor günler.
Anca yaptim akşam kahvemi.
Çalışınca herşeyi belli bir plana göre yapıyoruz. Evde olmayinca işte herseyi yapmıyorsun doğal olarak. Temizliği belli bir gün yapıyorsun örneğin.
Evde beni görenin canı bisey yemek istiyor
O yüzden işimi ve düzenimi seviyorum
Sevmiyorum ev işidir yemekdir. Iyiki çalışıyorum yoksa çok zorlanacaktim

Ya boyun çok ideal tam istediğim gibi keşke benim olsa
Benim kızda daha 12sinde ben yürüyüşe çıkınca oda evde lesli yapıyormuş oğlan ağzından kacirdi . Okul acilana kadar zayıflamak istiyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…