- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.841
Günaydın,listeye ekliyorum o zaman bereketli olsunHayırlı olsun yeni eviniz, güle güle sağlıkla oturun ☺
Günaydın herkese
Bu sabah eşime parayı verdim, 810 tl. İki tane gram altın alacak öğlen birkaç kuyumcu gezip. Başladık Allah'ın izniyle
Eylül ayında taşıt kredisi ile araba alma fikrimiz var, bebek gelmeden :) inşallah nasip olur. Ama altınları bozdurmayı düşünmüyorum uzun vadede. İleride evimizi değiştirmek için kullanıcaz belki. Şu anki evimiz 2+1, sıfırdı biz aldığımızda. Memnunuz ama belki ileride daha geniş, teraslı bir ev hayalimiz varherkesin gönlündeki nasip olsun inşallah
gecmis olsun canimgünaydın kızlar
regl oldum olucam dıyordum bı kaç gundur sabah oldum agrım var parol içtim malum baska hap içemıyorum işe geldım bide
cok sukur dogumdqn sonra azaldı eskiden yerlerde sürünüyodum
asmin sen böyle habire liste yaptikca ben killaniyorum, eksik ne yapiyoruz diyebenim adam mutlukuktan ucuyor, bense yine listeler yapiyorum, hangi belediyelere gidilcek, ne nezaman hal edilcek diyeallahdan daha 30 gün izin hakkim var is yerinde
o sebeble listelerle calisiyorum canimasmin sen böyle habire liste yaptikca ben killaniyorum, eksik ne yapiyoruz diye. biz ne liste yapiyoruz ne bisey bu Alman sistemi bizi sok etti sanki 1980lerin Türkiyesi. hersey kagit, posta, sira, liste... isler cok yavas, randevulari aylar sonra, say say bitmez feci bürokrasi.
Olur, teşekkür ederimGünaydın,listeye ekliyorum o zaman bereketli olsun
Araç şimdi ihtiyaç, olmadan olmuyor helebebek de geliyor faizler düşükken değerlendirmek lâzım:)
sagol canım emzırdıgım ıcın sadece parol içiyorum onu da cok bunalırsam.
Vadeli euro hesaplarının güzel getirisi var mı pekiburda dedigim cok bir getirisi yok altinin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?