İnsan eninde sonunda uyum sağlıyor. Batmazdın.

canimsin. alismaya ögrenmeye calisiyorum. Dili bilsem kolaydi aslinda, sistemi az cok anladim. ama yeni ogrendigim bir dilde ogrencilerimle anlasmak zor tabi

İnsan eninde sonunda uyum sağlıyor. Batmazdın.
bilmiyorum canım ordaki sistem bana çok karışık geliyor. Bir iki arkadaşım türkyede yaşadılar bir sürelegibe, hatta biri istanbulu cebi gibi bilir ve türkceside cok cok iyi. Yapamadılar iki yıl sonra döndüler yine

dogrudur. Türkiyede yasamak icin icine dogmak gerek

sorma Berlindeki en yakın arkadasım 24 yıldır, Amerika 30 yıl...keşke burda olsalar yine
berline niye tasindi en yakin arkadasin akademi yüzünden mi? burda akademisyenler tasinirmis habire.
siz de gelsenize ailecek. ben de bir arkadas kazanirim yüzyüze

su konsantre tam olark nasil yapiliyor canim
Kayısıların uzerine biraz su koyup kaynatyorsunsonra blendrda bzzzt. Sonra üzerine şeker ve biraz daha su ekleyip tekrar kaynatiyorsun. Kavanozlara sıcak dolduruyorsun sıfır kapakla yaptım ben. Kapaıp ters ceviriyorsun 1gece öyle bekliyor. Sonra üzerine su ekle al sana meyve suyu

berline niye tasindi en yakin arkadasin akademi yüzünden mi? burda akademisyenler tasinirmis habire.
siz de gelsenize ailecek. ben de bir arkadas kazanirim yüzyüze
sevgilisi için gitti oralara ayrıldılar ama halen orda
ben berlini sevmiyorum canım, ama münih süper bence siz buraya taşının, arkadaşımıda direk getirin.

sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…