- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.881
eşimle ilk kez birlikte ev döşüyecez. Evlendigimizde o benim bekarken oturdugum evime geldi, bi yatagı birlikte seçdik.Yeni ev döşemek en keyiflisi
Yarın gündüz sirketteyim ben yemeği bugünden yaptım.
Öğlen eşime türlu,
Akşam yeşil mercimek yemeği, salata, yoğurt var bizde.
Kafam şişiyor işyerimde. Kalabalık bi yer. Akşama kadar hesap yapıyorum. Eve gelipnyemek hazırlayıp kaldırıp okumaya başlıyorum. Kafam şişince yatıyorum. İşte az yorulursam akşam daha iyi anlıyorum. Öyle işte..inşallah severler canım.
senin ders çalışmaların nasıl gidiyor?
sizin yüzünüzdenKlasik Turksun işteönce sofra zengin dursun
helal sana canım, hem çaliş, hem ev işi, hem cocuklar bide üstüne ders. Güclü kadınKafam şişiyor işyerimde. Kalabalık bi yer. Akşama kadar hesap yapıyorum. Eve gelipnyemek hazırlayıp kaldırıp okumaya başlıyorum. Kafam şişince yatıyorum. İşte az yorulursam akşam daha iyi anlıyorum. Öyle işte..
Seninde içinde var ama yoksa bu kadar benzeyemezdinsizin yüzünüzdenyok tuzlu, yok tatlı, yok kısır, yok bögrek okuya okuya, benide kendinize benzettiniz sonunda
Gözüm üstündeKafam şişiyor işyerimde. Kalabalık bi yer. Akşama kadar hesap yapıyorum. Eve gelipnyemek hazırlayıp kaldırıp okumaya başlıyorum. Kafam şişince yatıyorum. İşte az yorulursam akşam daha iyi anlıyorum. Öyle işte..
yok kız normal arkadaşlarım gelseydi yeminle en fazla iki çesit yapardım. Biz rahatız o konudaSeninde içinde var ama yoksa bu kadar benzeyemezdin
iyi geceler canımİyi geceler kızlar, malum gündüz yoktum kitabimi okuyayım biraz
sizin yüzünüzdenyok tuzlu, yok tatlı, yok kısır, yok bögrek okuya okuya, benide kendinize benzettiniz sonunda
Gözüm üstündetempo düşürmeden çalışmaya devam
Yap öyle ortaya karışık asminyok kız normal arkadaşlarım gelseydi yeminle en fazla iki çesit yapardım. Biz rahatız o konudagelenlerin annesiyle yeni yeni samimi oluyoruz, kadın cok cana yakın, cocuklarıda felaket tatlı. 3 gen kız birtanede 7 yaşında yakışıklı. Memnun kalsınlar, rahat etsinler istiyorum. İlk kez gelcekler. Normal arkadaşlarım rahatlar, kendi evi gibi davranıyorlar zaten. Onları şımartmıyorum
burda vadeli diye bisey yok kiVadeli euro hesaplarının güzel getirisi var mı peki
Bisikletin var mi canım...Tatlu benim sporum artik oğlumla bisiklet turlarimiz
Çok eğlenceli oluyor, egzersizzamanla sıkıyor.
Bugün arkadaşım zayıflamışsın dedi
Bu enflasyonsuzluk ne güzel bişeymişburda vadeli diye bisey yok kihatta bankada hesabin var diye para cekiyorlar senden para degerini kaybetmiyor bu yüzden yok.
su an faiz alamadıgımız için insanların bşr kısmı borsaya, obiride ev almaya başlıyor.Bu enflasyonsuzluk ne güzel bişeymiş
Dimek öyle
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?