Yeni ev döşemek en keyiflisi
Yarın gündüz sirketteyim ben yemeği bugünden yaptım.
Öğlen eşime türlu,
Akşam yeşil mercimek yemeği, salata, yoğurt var bizde.
eşimle ilk kez birlikte ev döşüyecez. Evlendigimizde o benim bekarken oturdugum evime geldi, bi yatagı birlikte seçdik.
Yavas yavas döşüyelşm dedim ki, uyumlu olsun birbirine

inşallah severler canım.

senin ders çalışmaların nasıl gidiyor?
Kafam şişiyor işyerimde. Kalabalık bi yer. Akşama kadar hesap yapıyorum. Eve gelipnyemek hazırlayıp kaldırıp okumaya başlıyorum. Kafam şişince yatıyorum. İşte az yorulursam akşam daha iyi anlıyorum. Öyle işte..

helal sana canım, hem çaliş, hem ev işi, hem cocuklar bide üstüne ders. Güclü kadın

Gözüm üstünde tempo düşürmeden çalışmaya devam

Seninde içinde var ama yoksa bu kadar benzeyemezdin
yok kız normal arkadaşlarım gelseydi yeminle en fazla iki çesit yapardım. Biz rahatız o konuda gelenlerin annesiyle yeni yeni samimi oluyoruz, kadın cok cana yakın, cocuklarıda felaket tatlı. 3 gen kız birtanede 7 yaşında yakışıklı. Memnun kalsınlar, rahat etsinler istiyorum. İlk kez gelcekler. Normal arkadaşlarım rahatlar, kendi evi gibi davranıyorlar zaten. Onları şımartmıyorum

Yap öyle ortaya karışık asmin

Tatlu benim sporum artik oğlumla bisiklet turlarimiz
Çok eğlenceli oluyor, egzersizzamanla sıkıyor.
Bugün arkadaşım zayıflamışsın dedi
Bisikletin var mi canım...
Ben de oğlumla spor aletlerinde çalışıyorum...Evde falan hep aynı şeyler sıktı...
Başkası tarafından farkediliyorsa zayıfladın demektir

Bu enflasyonsuzluk ne güzel bişeymiş
Dimek öyle
Günaydın herkese
su an faiz alamadıgımız için insanların bşr kısmı borsaya, obiride ev almaya başlıyor.
Bu sebebten bende borsa işlerini ögrenip etf fond ları almak istiyorum, cünkü azda olsa burdada tabiki enflasyon var, bankada bırakırsam param deger kaybedecek.

mavimli
dün seni düşündümde canım...sen kendine cevre kura bildin mi burda? Tanıdıgın türklerde var mı? Zor olmalı yabmyle tamamen yeni bir sisteme alışmak.
Ben misal türkyede yapamazdım. Egitim sistemini misal yıllardır anlamaya çalışıyorum ve anlıyamıyorum misal bşn tane sınav, hangisi ne için.
Ben orda batardım kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…