- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.001
Bence kadınla çok alakalı bir durum.öyle kadınlar varki adam ana kuzusu bile olsa ne yapıp edip ailesinin adını bile andırmayacak hale getiriyorlar.Birde erkekler çok yönlü değiller, mesela bir kadın hem kendi anne bab kardeş dertlerine ,hem kendi ailesinin dertlerine yetişebilir, ama erkek birini zor hallederEşi'nden de kaynaklı olabilir evet...Ama bence evlenince aslinda çoğu erkek ailesine daha düşkün oluyor....Çok nadir erkek sadece eşine düşkün olup onunla birlikte hareket ediyor
Canım istiyorki hep onun ailesiyle olsun onlarla vakit geçirsin.Bence kadınla çok alakalı bir durum.öyle kadınlar varki adam ana kuzusu bile olsa ne yapıp edip ailesinin adını bile andırmayacak hale getiriyorlar.Birde erkekler çok yönlü değiller, mesela bir kadın hem kendi anne bab kardeş dertlerine ,hem kendi ailesinin dertlerine yetişebilir, ama erkek birini zor hallederondan dolayı çoğu erkek ailesinden uzaklaşır
Üzücü ama olan şeyler bunlar. Ben bahane uyduran insandan uzaklaşırım. Yaş ilerledikçe masal dinleyesi gelmiyor insanın. Çat diye çarpıyorum lafı artık. Hep ben mi idare edeceğim canım. Herkes yerini bilsin.Canım istiyorki hep onun ailesiyle olsun onlarla vakit geçirsin.
Sabah anneme uğramıştım orda gördüm. Ben sana kırgınım dedim bahaneler saydı falan. Neyse kıyamıyorum işte.
Haftaya 68.5 görsen diyorum,ne dersin.Bu arada 69.1
-500gr.
Bunu bir pastayla kutluyorum su an
Bende artik 57 görmek istiyorumHaftaya 68.5 görsen diyorum,ne dersin.
Buradan gaz vereyim sana.
Ben de 57 li bir rakam göreyim.
Olur mu.
Ya sorma önceki gün 68.6yi gördümHaftaya 68.5 görsen diyorum,ne dersin.
Buradan gaz vereyim sana.
Ben de 57 li bir rakam göreyim.
Olur mu.
O zaman hep beraber yapalım. Haftaya cumaya kadar herkes elinden geleni yapsın. 1. ye benden baklava.Bende artik 57 görmek istiyorum
Yaa 1.olamadık diye de baklava yeriz bizO zaman hep beraber yapalım. Haftaya cumaya kadar herkes elinden geleni yapsın. 1. ye benden baklava.
O baklava her halükarda yenecek yani.Yaa 1.olamadık diye de baklava yeriz biz
Boyun kaç kiHaftaya cuma bayramın 1.günü tatlıları cok yemeden hatta perşembe sabahından tartilalim bence
Ben 56.5 a sabitlendim...Son 1 gayret edip 55 e sabitlsem ne güzel olurdu...
Kilo vermekle uğraşmak yerine boyumla uğraşsaydım uzardi
Tabiki üzüntüde sevinçte bayram da her zamanO baklava her halükarda yenecek yani.
1.60 alt taraf fena o yuzden görüntüde 60 görünüyorum en azBoyun kaç ki
Oo süper tekliiffO zaman hep beraber yapalım. Haftaya cumaya kadar herkes elinden geleni yapsın. 1. ye benden baklava.
HahhaaHaftaya cuma bayramın 1.günü tatlıları cok yemeden hatta perşembe sabahından tartilalim bence
Ben 56.5 a sabitlendim...Son 1 gayret edip 55 e sabitlsem ne güzel olurdu...
Kilo vermekle uğraşmak yerine boyumla uğraşsaydım uzardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?