Eşi'nden de kaynaklı olabilir evet...Ama bence evlenince aslinda çoğu erkek ailesine daha düşkün oluyor....Çok nadir erkek sadece eşine düşkün olup onunla birlikte hareket ediyor
Bence kadınla çok alakalı bir durum.öyle kadınlar varki adam ana kuzusu bile olsa ne yapıp edip ailesinin adını bile andırmayacak hale getiriyorlar.Birde erkekler çok yönlü değiller, mesela bir kadın hem kendi anne bab kardeş dertlerine ,hem kendi ailesinin dertlerine yetişebilir, ama erkek birini zor halleder ondan dolayı çoğu erkek ailesinden uzaklaşır

Son düzenleme:
Canım istiyorki hep onun ailesiyle olsun onlarla vakit geçirsin.
Sabah anneme uğramıştım orda gördüm. Ben sana kırgınım dedim bahaneler saydı falan. Neyse kıyamıyorum işte.

Canım istiyorki hep onun ailesiyle olsun onlarla vakit geçirsin.
Sabah anneme uğramıştım orda gördüm. Ben sana kırgınım dedim bahaneler saydı falan. Neyse kıyamıyorum işte.
Üzücü ama olan şeyler bunlar. Ben bahane uyduran insandan uzaklaşırım. Yaş ilerledikçe masal dinleyesi gelmiyor insanın. Çat diye çarpıyorum lafı artık. Hep ben mi idare edeceğim canım. Herkes yerini bilsin.

Haftaya 68.5 görsen diyorum,ne dersin.
Buradan gaz vereyim sana.
Ben de 57 li bir rakam göreyim.
Olur mu.
Ya sorma önceki gün 68.6yi gördüm
Ama pizza yapmıştım ve tutamadım kendimi
Hala onu üzerimden atmaya çalışıyorum haftaya göreyim artık 68 bucuklari

Boyun kaç ki

O zaman hep beraber yapalım. Haftaya cumaya kadar herkes elinden geleni yapsın. 1. ye benden baklava.
Oo süper tekliiff
Hahhaa
O da bu saatten sonra yok.

Çocuklarla dışarı çıktık uzun zaman sonra çocuk parkina gittik ay nasil mutlu oldu küçüğüm
Kitaplarimizi, yiyecek ve içeceklerimizi de aldik yanimiza.
Biraz önce döndük.
Yemek yok köfteden başka
Böyle yazinca babynin kv si aklima gelioo babyloading87

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…