Büyüyünce ben de babynin kayınvalide gibi olabilirim
Ziraa buzlukta köftelerim azalınca panik oluyorum
Çünkü köfte her daim kurtarıcı yemek benim için

Büyüyünce ben de babynin kayınvalide gibi olabilirim
Ziraa buzlukta köftelerim azalınca panik oluyorum
Çünkü köfte her daim kurtarıcı yemek benim için
Benim çocuklara kirmizi eti sadece anne köftesi olarak yedirebiliyorum
Yemiyolar anacim ne kuşbaşı yemeklerde,ne sulu köfte izmirdi urfaydi hepsi yalan onlara
Yapiyorum klâsik anne köftesi oh mis.

Marketleri gezdim biraz, fiyat arastirmasi yaptım diyelim. Ufak tefek birkaç ekisigi alarak döndüm.
Önümüzdeki hafta için liste yapıp netten sipariş vereceğim. Fiyat farkı yok çünkü.

Köfte yapip buzluğa attım, koyarken gördüm ki daha iki pisirimlik köfte var karamelli_turta

Et kavurdum biraz buzluğa attım, birazı akşama yemek olacak.
Azıcık ortalığı topladim.

Düğünde giyeceğim elbiseyi terziye goturdum daraltacak, sanırım bir beden daha kuculdum, zayıflayınca boyum da mı kısalmış ne boyunu da yapacak

Akşam geç saat de ekmek yapmayı düşünüyorum, hava iyice serinlesin de

Benim çocuklara kirmizi eti sadece anne köftesi olarak yedirebiliyorum
Yemiyolar anacim ne kuşbaşı yemeklerde,ne sulu köfte izmirdi urfaydi hepsi yalan onlara
Yapiyorum klâsik anne köftesi oh mis.
Ben de köfteyi çok severim, her türlüsünü yerim. Gerçi kırmızı eti severim ayrım yapmam
Kırmızı eti çok yememeleri senin için avantaj fiyatlar malum

Çok güzel zayıfladın maşallah cnm.

Ben de köfteyi çok severim, her türlüsünü yerim. Gerçi kırmızı eti severim ayrım yapmam
Kırmızı eti çok yememeleri senin için avantaj fiyatlar malum
Onlarin sevdiği gibi yapiyorum bende boyle olunca,indir bindir anne köftesi ha birde hamburger köftesi ile kebap
Gram altın da 420 yi gormuş artık ne kadar daha artacaksa
Ben tl de durduğum icin neredeyse pişman olacağım.
Yakin aylarda kullanilacak diye altın almadim.

Kızlar size bir sorum var kurbanda elimize bi miktar para gecicek gram altın olaraknalsak zararımız olurmu bozdurmak zorunda olursak ne kadar fark oluyor bu konuda hiç bilgim yok
Kısa sürede bozulmazsa illa kâr getirir.fark kuyumcudan kuyumcuya değişiyor. Ben tam alış fiyatından bozdurmustum bir kere. Sormak lazım..

Kısa sürede bozulmazsa illa kâr getirir.fark kuyumcudan kuyumcuya değişiyor. Ben tam alış fiyatından bozdurmustum bir kere. Sormak lazım..
Kuyumcuya baglı yani anladım o zamn bi kaç yere sormak lazım yaparken ilk defa yapıcaz o yuzden sormak istedim

Canım istiyorki hep onun ailesiyle olsun onlarla vakit geçirsin.
Sabah anneme uğramıştım orda gördüm. Ben sana kırgınım dedim bahaneler saydı falan. Neyse kıyamıyorum işte.
Anladım zaten problemin kaynağını emin ol yaptığınız herşeyide bana böyle yaptılar şöyle yaptılar diye anlatıp, kardeşini dolduruyordur.Malesef var böyle kadınlar.Allah yardımcınız olsun.Napıcaksın kardeş işte yinede o mutlu olsun yeter diyor insan.

İki tane su soyledim, bu haftanın parasi bitti.
Yeni hafta için market sepetini doldurdum ama pazartesi sipariş vereceğim, yemek listesi de yapayım eksik olursa eklerim.
Bir paket nohutum vardı haşlıyorum. Birazını akşama etli yemek yaparım, kalanı boler buzluğa atarım.
Aşure zamanına kadar evdeki bakkiyati tuketip yeni stoklar yapmak niyetindeyim.
Yemeği pişirip dışarı çıkacağım.
Terziden elbisemi alırım, biraz yürürüm yakında pazar kuruluyor çok kalabalık değilse yeşillik alırım.
Salı günü şirkete ugrayacagim sebze meyveyi oradan alırım diye düşündüm.

Bakliyatta özellikle haşlanmış nohut candir
Pilâvlara ekliyorum,yemeği şipşak oluyor ayrıca.
250 tl bütçesi iyi oldu dimi kahvemsim hiç değilse daha dikkatliyiz.
Bende bugün olmazsa yarin haftalık market alışverişine gideceğim.

Bu arada yeni kredi faizlerini okudun mu cnm.
180 aydan da 120 aya düşmüş tekrar ev kredisi ve 0.79 oranına.
Ayrıca1 yil ertelemeli ödeme de kaldırılmış.
Haber yanlış değilse.

kronikuykucu senin şansına cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…