Belirli bir bütçe olması daha iyi oldu canım.
Her ne kadar iki haftadır tam tutturamasam da daha dikkatli ilerlemeye yardım ediyor.
Ama birkac hafta sonra mecburen limit arttırmak gerekecek herşeye gelen zammın marketlere yansimasi yakındır.

O haber doğru canım, açıklama yapılmadan değişmiş.
Dün farkettim ben de ziraatin konut kredi hesaplama bölümünden 180 ay vadeyi kaldirmislar.
1,5 aydan biraz fazla oldu,alan almıştır bence.
Bakalim bize yapılandırma müjdesi geelcek mi

Ev almak isteyene harika bir fırsattı.
Almamış olsaydik kesin degerlendirirdik hemde 180 ay bence çok cazipti.
Umarim gelir dört gözle bekliyoruz bakalım.

Ev almak isteyene harika bir fırsattı.
Almamış olsaydik kesin degerlendirirdik hemde 180 ay bence çok cazipti.
Umarim gelir dört gözle bekliyoruz bakalım.
İşyerinin akıbeti belli olsa ben tamamını kredi çekip yatırımlık alırdım, zaten bir yıl sonra başlıyor ödemesi.
Bir yılda kirası birikir ilk ödemeyi ara ödeme ile başlardım, sonra kiranın üstüne biraz ekler borcunu oderdim

Aslında borcu bukadar cazip kalmalari biraz ürkütücü değil mi? Turkıyede herkes borçlu ve ekonominin ve Türkiye’nin durumu çok Stable degil... Irlanda gibi Olmasından korkuyorum biraz..

Hatta merkezi bir yerden 1+1 ,studyo vs çok iyi olurdu.
Durduğu yerde gelir kapısı.
Şu an kredi olmasaydi bende degerlendirirdim ama başka bahara kismet olacaksa:)

Aslında borcu bukadar cazip kalmalari biraz ürkütücü değil mi? Turkıyede herkes borçlu ve ekonominin ve Türkiye’nin durumu çok Stable degil... Irlanda gibi Olmasından korkuyorum biraz..
Aslinda bir bakima haklisin ama ülkemizde gelir dengesizliği var daha çok.
Üst ve alt gelir.
O kadar uçurum ki arası.

Genel bakış acim borç olmadan birşey sahibi olunamayacagi yonunde, özellikle orta gelirli kisiler için.
Yapilan borç kötü borç değil ve karşılığı var, sıkıntılı bir durumda paraya yine çevrilebilir.
Bu dönem özellikle kiracılar için büyük fırsattı bence, her durumda kira ödemesi yapılıyor sonuçta ekonomi iyi de olsa kötü de olsa barınma temel ihtiyaç.
Ülkemizde daha önceki yıllarda da ekonomik sıkıntılar oldu ileride yine olacaktır ama bu krizleri fırsata çevirenler hep karlı cikti.

biz de düsünüyoruz baska ev almayi yatirimlik. 70-80 bin gibi biriktirip, sehir icinde kücük bir daire almak, 300000e falan bulursak sansa. 1+1 lerin kirasi bile 1000 euro. önceleri bu evin kredisini kapariz azar azar ekstra odeyerek diyorduk vazgectik. sanirim ev almak hersekilde daha avantajli.

evet Berlinde artık fiyat konusunda münih gibi. Evi kaça aldınız canım? Cevablamak istemezsen sorun degil

Selamlar arkadaşlar.
Benim ufaklığın mahalledeki arkadaşının doğum günüymüş. Hediye aldım, 3 çeşit de hamur yaptım,annesi de pasta almış,sürpriz yapacaklar bahçede. Çocuklar eğlenmenin yolunu buluyor bir şekilde. Sosyal mesafeli partimiz eksikti ama kiramadim çocuğu.

evet Berlinde artık fiyat konusunda münih gibi. Evi kaça aldınız canım? Cevablamak istemezsen sorun degil
500 bine aldik canim. ama burda sürekli artiyor berlin istanbul gibi o anlamda. münih zaten agirlini bulmus, yerlesik bir sehir. cok süpriz olmaz o anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…