• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karamelli_turta karamelli_turta altındaki son durumları görünce ben ev kredisine ara ödeme yapmaktan vazgeçtim, sonuçta TL ve sabit ödeme.
Her durumda ödenebilecek bir rakam.
Birkaç yıl sonra evi satma ya da başka yere gitme durumun olursa o zaman elimde ne var bakar borcu kapatırım.
Yilbasindan beri yüzde elli getirisi oldu altının, daha da olacak gibi.
Ben de ödeme vb yapmadım henüz. elime ne geçerse altın alınca Zaten kısa vadede bankaya ödeyeceğim faiz tutarının üstüne kar getirdi. Para bende durunca daha kardayım. Beklemedeyim. İleride piyasanın durumuna göre karar veririm yine.

Ben de ödeme vb yapmadım henüz. elime ne geçerse altın alınca Zaten kısa vadede bankaya ödeyeceğim faiz tutarının üstüne kar getirdi. Para bende durunca daha kardayım. Beklemedeyim. İleride piyasanın durumuna göre karar veririm yine.
Bir bakima haklisiniz kızlar.
Altin olarak mi devam ediyorsun ,tl de misin?

Valla 2si evlendi 10ar gr bilezik yaptım cocuklarina çeyrek taktim ben en büyük olunca ne evlenirken gördüm ne cocuklara🤣
Sizde kardeş cokmus
Ben evlenirken 20 ser gram burma taktı ikiside
Kız çalışıyordu kendi parası ile aldı, erkek universitedeydi, burs parası bende birikiyordu annem tamamladı üstünü.
Ben nişanda ata altından bileklik yaptım geline, düğünde de 20 gram burma ve yarım aldım, evine giderken de çeyrek götürürüm.
Parça parça biriktirip almıştım onları,
Kız kardeşime de aynı şekilde yapmam lazım.
Bir anda pat diye evleniyorum derse hazır olsun

evet kiz uyudu, pogacalar paketlendi, aynaya bakip kendime „sen pogacalarin kralicesisin artik“ dedim ve kül kedisi gibi yine yatagima döndüm 😂
Burdaki kuyumculari cok merak ediyorum, yarin arayip bi ceyrek fiyatlarini bi sorayim
Yürü ve Asmin kim tutar seni, YouTube kanali açalım sana, sonra tvlerde yemek tarifleri, Instagram'da reklamlar derken köşe olursun

Günaydınlarr
İyi bayramlar herkese🌸🌸
Okuya okuya geldim.
Bu ay bizim de 1 ceyrek takımız var ,kuzene gidecek.
1 gram ark.dogum yapcak bna takmıstı onu götürcem.
1 ark.ben gram taktım dogum yaptıgında
Esi calısmıyodu benim dogumda gelemedi(muhtemelen durumları yoktu)
Hep söylüyordu gelemedim ilk is sana gelcem diye.
Dedim sen sıkma canını önemli değil.
2.ye hamileymis😬
Takı takamıcam valla.
Annemın kuzeni var dogum yapcak
Benim kıza 2 takım getirmisti.
Cok severim iyi kızdır.
Ücretli ögretmendi pandemide calısmadılar.
Ona gram takmayı düsünüyorm evden.
İhtiyacı var biliyorm.
Anammm gramları dagıtıyorm bu yaz🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

Yürü ve Asmin kim tutar seni, YouTube kanali açalım sana, sonra tvlerde yemek tarifleri, Instagram'da reklamlar derken köşe olursun
öyle bi gaz verdinki, haftaya pizza yapcam ilk kez ve kenarina peynir katliyacam 😂😂😂 Allahim bide mutfagim olsaydi ben neler yapardim aceba 😂

Annem yillardir herkesin dügününde baya bir taki takti. Herkesin cocuguna ceyrek takti.
Ben evlendim, kizim oldu bize pek birsey gelmedi. Olan anneme oldu.
Aslinda su taki olaylari ortadan kalksa daha iyi olurdu. Sonucda hep borc.
Bak iste altin fiyatlarina.
Almanlar hediye veya para götürüyor dügünlere. En güzeli aslinda

Annem yillardir herkesin dügününde baya bir taki takti. Herkesin cocuguna ceyrek takti.
Ben evlendim, kizim oldu bize pek birsey gelmedi. Olan anneme oldu.
Aslinda su taki olaylari ortadan kalksa daha iyi olurdu. Sonucda hep borc.
Bak iste altin fiyatlarina.
Almanlar hediye veya para götürüyor dügünlere. En güzeli aslinda
Onu hiç söyleme.
Bizim tarafın takısı boldur, her düğünde köylüler, akrabalar falan herkes altın takar.
Ben evlenirken yabancıya gittim diye birşey göremedim. Esraftan olmayınca ve kiz düğünü zaten muamelesi gördüm.
Bizim tarafta özellikle erkeğe çok takı yapılır!
Annem hepsine de dediki kızıma yapın, düğünden sonra ev alsın kendine, oğlan daha küçük.
Oğlanın düğünü de hepinizin malumu.
Kimse gelmeyecek altınlar da muhtemelen zebil oldu.
Annem daha da kimsenin düğününe altın yolamam diyor.

Onu hiç söyleme.
Bizim tarafın takısı boldur, her düğünde köylüler, akrabalar falan herkes altın takar.
Ben evlenirken yabancıya gittim diye birşey göremedim. Esraftan olmayınca ve kiz düğünü zaten muamelesi gördüm.
Bizim tarafta özellikle erkeğe çok takı yapılır!
Annem hepsine de dediki kızıma yapın, düğünden sonra ev alsın kendine, oğlan daha küçük.
Oğlanın düğünü de hepinizin malumu.
Kimse gelmeyecek altınlar da muhtemelen zebil oldu.
Annem daha da kimsenin düğününe altın yolamam diyor.
Herkese hayırlı mutlu bayramlar dilerim. Benim de akrabalar degil de altın taktığım çoğu arkadaşım getirmedi. Ama akraba bir şekilde getirir diye düşünüyorum

Back
X