- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.601
Maşallah Alya ya. Akıllı annesi var,sırtı yere gelmez.Günaydınlar
Kızın bayram harclıgı 450 tl oldu
Carsı acılsın ilk is gram alacagım cocuuuma
Bayram harcamamız 200 tl cocukLara verdim
Dünde 50 tl koci harcadı.
Bayramı minimum harcamayla atlattık sükür
Bugun evdeyiz,koci mesaiye gidecek.
Etli nohut yapayım diyorm
Kavurma yiye yiye sistik
İki gündür nöbetçi olanlarda ilaç yok.Maşallah Alya ya. Akıllı annesi var,sırtı yere gelmez.
Anne çok önemli. Yaşanmışlıklardan ders çıkarıp çocuğunun hayatını kolaylaştırabilir. Çocuk da büyük lafı dinlemeyi bilirse bir çok yanlıştan en başında döner. Akıllı,fikirli olsun evlatlarımız inşallah.
Sana çekim yeri bakmaya gitmiş
Yaa cok tatlısınızMaşallah Alya ya. Akıllı annesi var,sırtı yere gelmez.
Anne çok önemli. Yaşanmışlıklardan ders çıkarıp çocuğunun hayatını kolaylaştırabilir. Çocuk da büyük lafı dinlemeyi bilirse bir çok yanlıştan en başında döner. Akıllı,fikirli olsun evlatlarımız inşallah.
Çok severimBöğürtlen isteyen
sahi benimkine dün elbise giydirdim gitti aynayin önünde kendini inceliyor ve: ayyy cici! diyorAynen öyle
Etli nohut ben de yapacaktım bugün, beş kere buzlugun kapısına gelip gittim, bayramdan sonra da yenebilirSlmlarr
Koci
Etli nohuta burun kıvırdı
Alinazik ici hazırladım
Sil süpür toz al ,ütü Allah ne verdiyse yaptım
Kızı yıkadım yarım saat anca uyudu
Beni gördüğü yerde kucak istiyor
Oyuncaklarla kendi kendine oynarken beni görsün pat bırakıp geliyor
Bugun kac kahve yapıp döktüm bilemeyruum
Lego icin uygun yas 2 den baslıyordu dimi?
iyi günlerdekullan canimAyakabim yoktu, dün kendime mountain wear house tan yürüyüş ayakabisi aldim birtane, bide spor ayakkabisi, normalde çok pahalı ama %50 ye yakın indirim vardı.. Oglum da dürbün le gece görüşü için kola sarılan banttan aldı orda £131 harcamisiz, ogluma Clark’s tan bi ayakkabi bi de sandalet aldim , Ona da £65 ( ayakkari genis olduğu için maalesef başka yerden alamıyorum.) eve sönüste arabanın petrol işigi yandi £38.00 e de petrol aldın... aylardır ilk defa buladar para harcadımbi ara da kıyafet almam lazım..
canim büyük lego lar var, onlardan simdidende ska bilirsin. Büyükler, yutma telikesi yok zaten. Yavas yavas ögrenirSlmlarr
Koci
Etli nohuta burun kıvırdı
Alinazik ici hazırladım
Sil süpür toz al ,ütü Allah ne verdiyse yaptım
Kızı yıkadım yarım saat anca uyudu
Beni gördüğü yerde kucak istiyor
Oyuncaklarla kendi kendine oynarken beni görsün pat bırakıp geliyor
Bugun kac kahve yapıp döktüm bilemeyruum
Lego icin uygun yas 2 den baslıyordu dimi?
Banka hesabındaSu tasinma bi bitsinde bakalim elimizde nekadar para kalacak. Ona glre zulami cikartip cikarmama karari vercemsahi cokda degil zaten ama, biriktirmem aylarimi aldi. Yine sifirdan baslamak zoruma gider sahi isede basliyacagim, esim temizligi hal edince ben bu parayi nerede sakliyacagim
Annemlrde cocukların var büyük onlardacanim büyük lego lar var, onlardan simdidende ska bilirsin. Büyükler, yutma telikesi yok zaten. Yavas yavas ögrenir
Valla ben olsam gerekirse sütyen bankta saklarım eski usulSu tasinma bi bitsinde bakalim elimizde nekadar para kalacak. Ona glre zulami cikartip cikarmama karari vercemsahi cokda degil zaten ama, biriktirmem aylarimi aldi. Yine sifirdan baslamak zoruma gider sahi isede basliyacagim, esim temizligi hal edince ben bu parayi nerede sakliyacagim
hesabimiz bir canim. Burda hesap actiginda zaten sürekli eve mektup geliyor bankadan, hemen anlasilir yani. Orda öyle degil mi? Zulam oldugunu biliyor zatenBanka hesabında
bence al. Senin kizin masallahi var, yakinda basarir benceAnnemlrde cocukların var büyük onlarda
Takmaya calısıyor
Takamıyor tabi ama bayagı cabalıyor
Bugün oyuncakları birbirine gecirmeye calısınca
Acaba mı dedim
kiz zaten gögüsler büyük bide zulayi oraya katarsam, adam diyecek ne oluyorValla ben olsam gerekirse sütyen bankta saklarım eski usul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?