- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.621
Ay çok güzel kız izlesen seversinBenim koca da gözünü asla kirpmaz korku filmlerindeCennetmeyvesii
Nasil bakabildigini sorduğumda da nasil yapmışlar merak ediyorum demez mi
Allahım.
Birde gözlerini kirpmamasina hayret ederim sonra.
Benim ana tarafı Adanalı bana yemek begendirmesi zor zatenZeytinyağlı yapda yiyek de
Etten bıkmışsındırKapıskayı bile etli yapıyolar
Sevmeyrumm ben etli sebze
Ay çok severim,adanayiBenim ana tarafı Adanalı bana yemek begendirmesi zor zaten
Biz Akdeniz mutfagıyla yetistikEtten bıkmışsındır
Ben cabuk bikarim etten
Sebze candir
oy güzel telaslar bunlar, kolay gelsin canimselam güzellikler
arada girip okumaya baslıyorum ama yetısemedım yüz sayfa olmus neredeyse bıtırınce yazım dedim oyle de olmadıizne ayrıldım bugun ıtıbarıyle. naklıyecı bulamadık zar zor cuma gunune bırını bulduk ınsAllah ıyı çıkar
böyle oldugunu bılsem cok onceden ayarlardm
daha evvel annemlerin tasındıgı fırmayı ıstıyodum 25ıne kadar doluymus e benımde ızinde tasınmam lazım
2hafta izinliyim bu haftaki iznim bosa gtcek yeni evden olmayı dusunmustum
Zaten masrafsizlara hep bir yiyici denk geliroy güzel telaslar bunlar, kolay gelsin canim
Senin koca kiflayi bilmiyor mukız yemek bilgisi hic yok.
Koci onların meshur banickası var ondan alıyo,ilk gördüğünde bu ne dedi?
Dedik banicka iste meshur sizin
Öyle tanıstlar
Kıfla var ici marmelatlı
Hamilelikde kusburnu marmeladı asermistim,koci ondan gidip almıstı,kıflayla da öyle tanıstı
Yavas yavas yöresini tanıyorz bakalım
Eli leZzetli kvde en sevdiğim
Bol bol yemek yaptır kvdeye hasret giderin
He sonra uykularim kaçsınAy çok güzel kız izlesen seversin
Bütçeyi al bak eline nasil değişecek o sistemZaten masrafsizlara hep bir yiyici denk gelir
Misal sen
Misal ben
Senin kvdenden hepimize lazımSenin koca kiflayi bilmiyor muo nasil bir göçmen, olmaz öyle göçmen.
Biliyodur unutmuştur
89 göçmeni mi sizinkiler?
Kiflayi benim kv yapiyor, gerçekten mükemmel yapio
Gelsin de diyim yapsın yine
O çok güzel oluyor yani bılmıyorum belki damak tadım alışık ondan ötürü
kaybin cok büyük olmaz diye düsünüyorum. TL den garanti kaybin olur birakirsan. Benim düsüncem.Ben iki tane altin almayi dusunutorum su an. Ama aldiktan sonra duserse yuksekten almis olmakda istemiyorum? Tecrubeli hanimla ne yapayim? Maasimdan 1500 tl ayirmistim. Tl olarak kqlinca da deger kaybedecek diye endiseliyim.
Buzlu köfte yapıyormuş amaSenin kvdenden hepimize lazım
Onunki yine köfte yapiyo
Benimki hiç yapmıyo kocası menemen yaparsa yiyor
Olsun yapıyomuş sonuçtaBuzlu köfte yapıyormuş ama
Seni gördükten sonra kocana bi tur sövdüm.Yanlız kv koca falan derken fena günaha giriyoruz ya
26 yil cok fena sigara ictim, hamile kalinca biraktim hemen. Nerdese 3 yildir icmiyorum ve halen arada canim sigara cekiyor. Allahdan kizim var, yoksa coktan baslamisdim yine. Onun icin baslamiyorum. Ama canim cekiyorrrrYok kullanmıyorum kahveyle güzel gidiyo
Sosyal iciciyim
Sigaraya para vermeyecek kadar pintiyim
Boşver cnm canına yazık hem maddi hem manevi26 yil cok fena sigara ictim, hamile kalinca biraktim hemen. Nerdese 3 yildir icmiyorum ve halen arada canim sigara cekiyor. Allahdan kizim var, yoksa coktan baslamisdim yine. Onun icin baslamiyorum. Ama canim cekiyorrrr
Ay Kizzz utandim ole demeSeni gördükten sonra kocana bi tur sövdüm.
La biblo gibi kız al eve izle
Bu kızı mı üüzüyolar tüüü onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?