- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.641
kiz süslü karistirdinZaten masrafsizlara hep bir yiyici denk gelir
Misal sen
Misal ben
kiz süslü karistirdin
Koca biliyor kvde bilmiyorSenin koca kiflayi bilmiyor muo nasil bir göçmen, olmaz öyle göçmen.
Biliyodur unutmuştur
89 göçmeni mi sizinkiler?
Kiflayi benim kv yapiyor, gerçekten mükemmel yapio
Gelsin de diyim yapsın yine
O çok güzel oluyor yani bılmıyorum belki damak tadım alışık ondan ötürü
Tuh kötü olmus canım. Hem telefon hem çöp olayianca yetisdim sizekiz gec uyudu.
Kocam arkadasin tekefonuyla aradi beni, kahvedeler, telefonum kayip diyor. Bi arkadas kendi telefonunu masada birakmis giderken, umarim yanlislikken esiminkini götürmüstür. Tasincaz bide telefon almiyalim.
Tüm gün temizlik yaptim, hala isim bitmediben evlere temizlige gitsem kocarlar beni herhalde. Elim cok yavas herhalde
Yarin yemekler yapilcak ardindan mutfak, yerler ve banyo silincek.
Esim cöpü götürcekti. Dedim ikiye bölelim o poset yirtilir. Yok yirtilmaz dedi. Bilinbakalim ardindan ne oldu? Iceet ben yerden cöp toplayip bide yer sildim.
Kapuska bol kavurarak yapilan salçalı,Kapıskayı bile etli yapıyolar
Sevmeyrumm ben etli sebze
sorma, ocakta yeni almisdik. Umarim arkadasi yanlislikla götürdü. Aradim ama kapaliydi.Tuh kötü olmus canım. Hem telefon hem çöp olayi
babyloading87
kiz ben senin kv gibiyim. 40 yasima kadar makarnayi bile zor yapardimsonra evlendim, daha yeni yeni ögreniyorum ve halende severek yapmiyorum
gece gece kapuska ne diye kara kara düsünüyorum. Googleden resim sratmayada üseniyorumKapuska bol kavurarak yapilan salçalı,
Pirinç ile yapilan kaymakli yapiyor bizimkiler
Etli hiç görmedim.
E damak zevki.
Of offanca yetisdim sizekiz gec uyudu.
Kocam arkadasin tekefonuyla aradi beni, kahvedeler, telefonum kayip diyor. Bi arkadas kendi telefonunu masada birakmis giderken, umarim yanlislikken esiminkini götürmüstür. Tasincaz bide telefon almiyalim.
Tüm gün temizlik yaptim, hala isim bitmediben evlere temizlige gitsem kocarlar beni herhalde. Elim cok yavas herhalde
Yarin yemekler yapilcak ardindan mutfak, yerler ve banyo silincek.
Esim cöpü götürcekti. Dedim ikiye bölelim o poset yirtilir. Yok yirtilmaz dedi. Bilinbakalim ardindan ne oldu? Iceet ben yerden cöp toplayip bide yer sildim.
ben onu gectim artik
Sen pişirmesi bilen ile evlenmişsin yapar o boşver
Geçenlerde alacağım demiştin sanirim karar veremedin:)
gece gece kapuska ne diye kara kara düsünüyorum. Googleden resim sratmayada üseniyorum
Soğanlı salçalı lahana yemeğigece gece kapuska ne diye kara kara düsünüyorum. Googleden resim sratmayada üseniyorum
Hoş geldin Nasil geçti anlatsanaSelammmmmm
nasil gecti dügün? Tekrardan hayirli olsun canimSelammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?