- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.701
yanlis yazdim dimiTamam gözlerimizi kapattik, sayfaya at kahvemsi
Yok hiç fiziki altin almadım
evet canım öyle oluyor ama benim dediğim vergilere ve makasa rağmen bankanın kuyumcudan her türlü kârlı olduğu.
Gram bazında düşünürsen 480 tl desek, 4.8 tl vergi, 3-4 tl de bankasına göre makas olacak. Ortalama gramda 8 tl masrafın olacak.
2000 liralık alıyorsan totalde 40 tl de bankaya ve devlete vereceksin.
Kuyumcudan 2000 tllik altın alsan geri satarken yaklaşık 1920 lira gibi bir şeyden alacak senden.
Güvenilir yerde saklayayım, elimde somut olsun, seneye birilerinin düğünü var, takarım diyorsan öyle yap tabii ki ama sadece yatırımlık diyorsan 2000 tllik alırken boşu boşuna 40 tllik zarar etme diye diyorum
sende giciksin bugün sende git bi sebo yeTamam gözlerimizi kapattik, sayfaya at kahvemsi
Yok cnm benim doğru yazdın,sevdiğimden takılıyorumyanlis yazdim dimi
sende giciksin bugün sende git bi sebo ye
ben bildigin kizlardan degilim
Yapan olsa da yesek, sen aştin kendini yap da yiyelimsende giciksin bugün sende git bi sebo ye
ben 77,6 yi glrdügümden beri habire yiyorum
Ben gece artik yemiyorum beybisi.
57 leri gördük herhallldee
İrade şart, niye yiyorsunben 77,6 yi glrdügümden beri habire yiyorum
Hic yemedim böyle sallayınca bingil bingil oluyo ya icim almaz gibi sankiYapan olsa da yesek, sen aştin kendini yap da yiyelim
yeni evde burdaki firin ise yaramiyor. Sen beni bekleme ama basla senYapan olsa da yesek, sen aştin kendini yap da yiyelim
iveeet toparlamam lazimİrade şart, niye yiyorsun
Hemen kendine gel
İlk yaptığında öyle ama bir gece bekletiyorsun.Hic yemedim böyle sallayınca bingil bingil oluyo ya icim almaz gibi sanki
bencede araba varken deniz, orman gezin. Eniste süper yaEşim diyor ki bugün halka karistik madem, hazır araba da varken sabah bir deniz yapalım.
Yaz bitti biz hala süt beyaz, bir tuzlu su bizim de hakkımız
Bence eğlenceli olabilirEşim diyor ki bugün halka karistik madem, hazır araba da varken sabah bir deniz yapalım.
Yaz bitti biz hala süt beyaz, bir tuzlu su bizim de hakkımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?