- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.681
Orası öyle ama şu acıdan bakiyorumyok, %1 kambiyo vergisi var alırken. Çeyrekte 7.5 tl falan yapar. Kuyumcunun koyduğu fark 30 tl.
Bankadan gram alırsanız aynı miktarda 7.5 makas, 7.5 tl de vergi için ödersiniz. 2 çeyrekte 30 tl kâr olur. 2 çeyrekte 30 tl cepte kalması güzel bence :)
sebo yer o artik sabah aksamEvet bi yük kalktı üstünden yarın tatlıya gomulebilirsin
Ahahahaha o Nasil oldu kizzzbekarken firinda sebze yaptim. Ev arkadasim bir kasik deneyip, a balik yapmisdin dedi. Gerisini artik sen düsün canimcim
onu bende cözemedim, ama nutfaktaki marifetlerimi anlaman icin yeterliydi benceAhahahaha o Nasil oldu kizzz
Ay 18 kilo çok iyi yaaa maşallah diyorumBu arada aylardır kimseyle gorusmedigim için beni gören herkes şok oldu, en son aile eşrafı ile yilbasinda sanırım biraraya gelmiştik.
Felaket fit oluşuma bir övgüler bir iltifatlar, dedim ağır olun ben aynı ben.
Halam on kere yok kahvemsi bu diyetle olacak iş değil ne yaptın dedi, kadın beni nişanda görmüştü.
18 kilo farkı sindiremedi
su an pis kiskandim, 18kg vermem herhalde 10 yilimi alcakBu arada aylardır kimseyle gorusmedigim için beni gören herkes şok oldu, en son aile eşrafı ile yilbasinda sanırım biraraya gelmiştik.
Felaket fit oluşuma bir övgüler bir iltifatlar, dedim ağır olun ben aynı ben.
Halam on kere yok kahvemsi bu diyetle olacak iş değil ne yaptın dedi, kadın beni nişanda görmüştü.
18 kilo farkı sindiremedi
İnstaya bakAy 18 kilo çok iyi yaaa maşallah diyorum
Yok ya diyetisyenle olunca 5 yılda hal edersinsu an pis kiskandim, 18kg vermem herhalde 10 yilimi alcak
Orası öyle ama şu acıdan bakiyorum
Ben alırken 2000tllik alıyorum mesela
En az 20tl vergi gidiyor
Bende bakayım miiİnstaya bak
Bakmalara doyamadin dimi bugün banaBende bakayım mii
git bir kac sebo ye gicikYok ya diyetisyenle olunca 5 yılda hal edersin
benim insta yok, burdan yollaBakmalara doyamadin dimi bugün bana
Gözlerimiz kamaştıiiBakmalara doyamadin dimi bugün bana
e burdada mesaj yok mu?Burdan mii
Tamam gözlerimizi kapattik, sayfaya at kahvemsie burdada mesaj yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?