- 21 Ağustos 2015
- 32.194
- 97.758
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.401
Ben cigden koyuyorm herseyiSen sipariş ver o zaman ille yapmak istiyorsan şunu yap bunun yerine de. İşe yarasın bari .
Turşusu iyiyse de al birine ver sevabına. Mesela bizde kaliteli turşu hiç dayanmaz. Olmadı işyerine götür,hayrın olsun.
Ellerine sağlık canim4 kavanoz acı sos,9 kavanoz turşu yaptım bugün. Sosu çok beğendiler, daha da yapacağım inşallah. Bütün kış oturduk,şimdi iş bitmiyor yahu. Ne güzel hanım hanım oturup çayımı,kahvemi içiyordum. Kitabımı okuyordum. Şimdi burayı zor okuyorum.
Ayy cok gecmis olsnnKızlar annemin ciğerlerinde corona çıkmış
Muhtemelen bizde de var akşam tomografi için hastaneye gidecegim
Dua edin
Ellerine saglık4 kavanoz acı sos,9 kavanoz turşu yaptım bugün. Sosu çok beğendiler, daha da yapacağım inşallah. Bütün kış oturduk,şimdi iş bitmiyor yahu. Ne güzel hanım hanım oturup çayımı,kahvemi içiyordum. Kitabımı okuyordum. Şimdi burayı zor okuyorum.
Hayır haberlerini bekliyoruz arkadaşım.Kızlar annemin ciğerlerinde corona çıkmış
Muhtemelen bizde de var akşam tomografi için hastaneye gidecegim
Dua edin
Maşallah canım, epey birşey yapmışsın zaten temizliğe halin kalmamistirÇok yorgunum Kızlar, kabak vardı domatesle hafif çevirip yarısını konserve diğer yarısını buzluya kaldırdım.. Mısır vardı 10 tane kadar onlari kaynatıp attım yine buzluga..
4 yemeklik kadar yeşil fasulyeyi de hazırlayıp buzluga yerleştirdikten sonra iki tepsi de börek yaptım.. yine temizlik yok belki yarına
Afiyetle yersiniz inş. Onlar da bir başka lezzetlidir tazecik bahçeden bahçeden...Çok yorgunum Kızlar, kabak vardı domatesle hafif çevirip yarısını konserve diğer yarısını buzluya kaldırdım.. Mısır vardı 10 tane kadar onlari kaynatıp attım yine buzluga..
4 yemeklik kadar yeşil fasulyeyi de hazırlayıp buzluga yerleştirdikten sonra iki tepsi de börek yaptım.. yine temizlik yok belki yarına
Afiyet olsun hamarat kahvemsimEkmek hamuru yoğurdum, mayalanirken kek attım fırına.
Yine pek hamaratim
Sagol canım, senin de ellerine sağlık.Afiyet olsun hamarat kahvemsim
Ayy cok gecmis olsnn
Belirtiniz yok muydu cnm
Rabbim sifalar versin
Hayır haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
Aklım sende. Girip girip bakıyorum yazdın mı diye. Güzel haberlerle gel inşallah.
Cennetmeyvesii cok geçmiş olsun canım, umarim sizde birsey yoktur, ıyı haberlerini bekliyoruz..
Sagolun kızlar
Yaaaa çok geçmiş olsunSagolun kızlar
Bundan sonra bana coronali witcher diyebilirsiniz
Ilacimi aldım geldim yenice
Geçmiş olsun canım.Sagolun kızlar
Bundan sonra bana coronali witcher diyebilirsiniz
Ilacimi aldım geldim yenice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?