Ben cigden koyuyorm herseyi
O yüzden gerek kalmıuo yapmasına
Salcayı da annnem yaptırıp veriyor.
Tursusu olmuyo sorun orda
Asırı sarımsak koyuyolar,acılasıyor yiyemiyorsn
Bak attım balkona duruyor.

Yencek gibi olsa esim ziyan olmasın der yer zaten
Ama o bile yiyemiyo

Eklentiler

• 2F1B37A6-3340-4E35-9DF5-5B445BC63766.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 72
Ellerine sağlık canim

Ellerine saglık

Kızlar annemin ciğerlerinde corona çıkmış
Muhtemelen bizde de var akşam tomografi için hastaneye gidecegim
Dua edin
Hayır haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
Aklım sende. Girip girip bakıyorum yazdın mı diye. Güzel haberlerle gel inşallah.

Çok yorgunum Kızlar, kabak vardı domatesle hafif çevirip yarısını konserve diğer yarısını buzluya kaldırdım.. Mısır vardı 10 tane kadar onlari kaynatıp attım yine buzluga..
4 yemeklik kadar yeşil fasulyeyi de hazırlayıp buzluga yerleştirdikten sonra iki tepsi de börek yaptım.. yine temizlik yok belki yarına

Maşallah canım, epey birşey yapmışsın zaten temizliğe halin kalmamistir

Afiyetle yersiniz inş. Onlar da bir başka lezzetlidir tazecik bahçeden bahçeden...

Arkadaşlar merhaba herkes iyidir umarım.Bugun maaştan kira,annemin SGK ve 353 TL lik kredimi ayırdım,elde kalan 2060 TL idi.Gun içerisinde anneme alışveriş yaptım 288 TL,kiz kardeşime 100₺ verdim,elde kalan 1672 ₺..onun da bir kısmı talimatli ödemelere gidecek. Eylül'de bir arkadasim evleniyor, kendisine çeyrek borcum var,yanımda olsa çeyrek var hazırda ama farklı şehirlerdeyiz o yüzden çeyrek parasını göndereceğim mecburen.Trabzondayim ve çeyrek burada 816,ata ceyregiymis.o bana İstanbul'dan aldı 750 TL mi istanbulda acaba ? 750 verecek olursam 1 gram ancak yaparım o da sırf birikimde ay atlamamak için.Netlestiginde yazacağım karamelli_turta

Ayy cok gecmis olsnn
Belirtiniz yok muydu cnm
Rabbim sifalar versin
Hayır haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
Aklım sende. Girip girip bakıyorum yazdın mı diye. Güzel haberlerle gel inşallah.
Cennetmeyvesii acil sifalar diliyorum canim
Cennetmeyvesii cok geçmiş olsun canım, umarim sizde birsey yoktur, ıyı haberlerini bekliyoruz..
8
Cennetmeyvesii Allah safi ismiyle şifalar versin hepinize canım
Sagolun kızlar
Bundan sonra bana coronali witcher diyebilirsiniz
Ilacimi aldım geldim yenice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…