Sınava çok az kaldı, güzel bir puan alır umarım.
Sen yalnız çık biraz kafan dagilir

Fizik tedavi sonrası eve geldik.
Doktor gunes ikinize de iyi gelir ufak bir tatil yapabilirsiniz ona göre seansları ayarlarım dedi.
Virüs var doktorcum nereye gidelim dedik.
Günü birlik beachlere falan belki gideriz. Ama tırsıyorum da.
Kahvaltıyı yaptık, ortalığı topladik.
Markete çıkacağım şimdi.
Birkaç eksik ve kapya alacağım.
Evde epey domates kaldı onları da halledeyim.
Yarın belki ofise uğrarım.

Şu saate kadar çiçek bakımı ve toprak değişimiyle oyalandim. Bir sürü sukulentim var. Hastasıyım.Böyle minik minik, minnoş şeyler.
Domates alacağım Migros tan. Dün yaptığım sosu baktım kahvaltıda da yediler. Hayatta yetmez, kış gelmeden biter dedim. Yap diyorlar,yapacağız artık.
Birazdan börek yapıp atacağım dolaba,yarın pişiririm.
Çikolata soslu browni yapayım diyorum tatlı olarak. Onu da bugün yaparsam yarına salata kalır.
Allah tan akşama yemeğim var. Musakka yapmıştım, yanına pilav ekledim mi tamamdır.

Ellerine sağlık canım.
Biz de iki gündür sosu yiyoruz, bugün yine domates aldım biraz daha yapacağım ben de.

karamelli_turta 4 gr altın da benden, bu ayın birikimi turtacım ekleyebilir misin?
Katlanarak artsin cnm ekliyorum.
Çok severim bende çiçek bitki,özellikle minyatür türleri
Kolay gelsin canım

keske

Ellerine sağlık canım.
Biz de iki gündür sosu yiyoruz, bugün yine domates aldım biraz daha yapacağım ben de.
Canım afiyetle yiyin, sos dediğin ne ki tarif verebilir misin? Ben de Menemen yaptım. Kapyayı rondodan geçirip pişen domatesin üzerine koydum biraz da birlikte pişirdim tuz yağ ekledim, bakalım nasıl bir şey olacak?

Domates, kapya, kil biber,sarımsak kullaniyorum. Önce domatesleri kaynatıyoruz, sonra içine diğerlerini atıp kaynatıp rondodan geçiriyorum. Yağ, tuz, baharak ekleyip iyice suyunu çekene kadar kaynatmaya devam.
Salça, ketçap kıvamında koyu olacak şekle getiriyorum.
Bazen içine maydanoz, ceviz ilave edip her öğün tüketiyoruz. İçine yumurta kırınca da güzel oluyor.
Ölçüyü mesela bir avuç yeşil biber 2 kilo domates, 1 kilo kapya gibi ayarlıyorum.
Çakma lutenista gibi oluyor tadı.

Sosu kaynattim, büyük tencere çıktı. Buzluğa atsrim bunu. Birkaç poşette domates attım buzluğa çiğden, yemeklere kullanırım.
Duş aldim. Artık bu ay şu faturam kronikuykucu ile yarışır diye düşünüyorum.
Akşam yemeği soslu makarna+kola, dondurma.
Bugün de böyle olsun.
Yarın normal düzene döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…