- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.441
Sınava çok az kaldı, güzel bir puan alır umarım.Eşim kpss çalışıyor, yazmışımdır belki, bu ara da az kaldı diye artırdı çalışmayı. Evdeyiz hep o nedenle. Sakin sahil kenarına, yeşile , dere kenarına vs gidesim var, çok daraldım
Havalar da aşırı sıcak, hayat enerjim buharlaştı sanki benim de
Bereketli olsun canim
İnşallahSınava çok az kaldı, güzel bir puan alır umarım.
Sen yalnız çık biraz kafan dagilir
İstanbul'da mıydın senİnşallah
Yakın yerler Çok kalabalık kahvemsi ya; inanılmaz kalabalık.. uzaklara kaçmk gerek..
İstanbul'da mıydın sen
Araban var, gel beni al
Birlikte takılalım mesafeli mesafeli
Konum atıyorumOo bu plana hayır demek çok zor
Ellerine sağlık canım.Şu saate kadar çiçek bakımı ve toprak değişimiyle oyalandim. Bir sürü sukulentim var. Hastasıyım.Böyle minik minik, minnoş şeyler.
Domates alacağım Migros tan. Dün yaptığım sosu baktım kahvaltıda da yediler. Hayatta yetmez, kış gelmeden biter dedim. Yap diyorlar,yapacağız artık.
Birazdan börek yapıp atacağım dolaba,yarın pişiririm.
Çikolata soslu browni yapayım diyorum tatlı olarak. Onu da bugün yaparsam yarına salata kalır.
Allah tan akşama yemeğim var. Musakka yapmıştım, yanına pilav ekledim mi tamamdır.
Katlanarak artsin cnm ekliyorum.
Çok severim bende çiçek bitki,özellikle minyatür türleriŞu saate kadar çiçek bakımı ve toprak değişimiyle oyalandim. Bir sürü sukulentim var. Hastasıyım.Böyle minik minik, minnoş şeyler.
Domates alacağım Migros tan. Dün yaptığım sosu baktım kahvaltıda da yediler. Hayatta yetmez, kış gelmeden biter dedim. Yap diyorlar,yapacağız artık.
Birazdan börek yapıp atacağım dolaba,yarın pişiririm.
Çikolata soslu browni yapayım diyorum tatlı olarak. Onu da bugün yaparsam yarına salata kalır.
Allah tan akşama yemeğim var. Musakka yapmıştım, yanına pilav ekledim mi tamamdır.
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsunCennetmeyvesii cim, acil şifalar dilerim hepinize
keskebenimkiler de su icin 3 kere kaldirdi gecebiri bir kere digeri iki kere etti sana üc
dünkü rutinimiz ayniymis.
sabah esimle evi temizledik güzelce. sonrasinda biz de dün mangal yaptik bahcede, misafirimiz vardi. bak ayni sehirde olsaydik beraber yapardik mangali
Canım afiyetle yiyin, sos dediğin ne ki tarif verebilir misin? Ben de Menemen yaptım. Kapyayı rondodan geçirip pişen domatesin üzerine koydum biraz da birlikte pişirdim tuz yağ ekledim, bakalım nasıl bir şey olacak?Ellerine sağlık canım.
Biz de iki gündür sosu yiyoruz, bugün yine domates aldım biraz daha yapacağım ben de.
Domates, kapya, kil biber,sarımsak kullaniyorum. Önce domatesleri kaynatıyoruz, sonra içine diğerlerini atıp kaynatıp rondodan geçiriyorum. Yağ, tuz, baharak ekleyip iyice suyunu çekene kadar kaynatmaya devam.Canım afiyetle yiyin, sos dediğin ne ki tarif verebilir misin? Ben de Menemen yaptım. Kapyayı rondodan geçirip pişen domatesin üzerine koydum biraz da birlikte pişirdim tuz yağ ekledim, bakalım nasıl bir şey olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?