- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.481
o çok yavaşdan geliyor
birakmayacagim bu sefer olacak.oda kac gündür diyeti baya bozmusdum yani. Hic beklemedim. Ama sen muhtesem iyi veriyorsun canim, sakin birakma
off cocuklardan biri uyandi okuyamiyorum bileo çok yavaşdan geliyor
Tatlu hiç giriş yapmadi hergün bakıyorum.
gezme tozmalarda
Gezerken O altinlari bozdurursan olmaz amagezme tozmalarda
sunun Almancasini yazsana tam olarak merak ettimonlar ömür boyu isden cikartilamiyor zatenmaaslari cok cok iyi degil, ama fenada degil. En güzeli iste ömür boyu garantideler. Hastalansalar bile cok iyi para aliyorlar erken emekli olunca.
Almanlar bunu derler: memuriyetin çeketi dar, ama sıcaktır
yok yok olur mu öyle seyGezerken O altinlari bozdurursan olmaz ama
Der Rock des Beamten ist eng, aber warm. Friedrich II demis.sunun Almancasini yazsana tam olarak merak ettim
taaa o zamandan deseneDer Rock des Beamten ist eng, aber warm. Friedrich II demis.
Rock bildigin etek degil ama, eski almancada uzun ceketlere kullanilan bir kelime.
gercekten öyletaaa o zamandan desene
Sanmiyorum yasak olduğunubu aradabirsey sorcam. Facebookda cok ama cok güzel bir grub kurukdu bir kac gün önce. O grubun ismini buraya yazmak yasakmi kizlar?
Alman usulüAlmanlarla piknik söyle oluyor. herkes kendi yer örtüsünü yemegini getirmis cember seklinde oturduk yedik sohbet ettik
zaten herkes birbirine laf atiyor ama corona zamani cisss kimse paylasmiyor. normalde paylasiliyor tabiAlman usulü
Afiyet olsun.
Hanı komşunun sepetinden bişey canım çekerse nolucak mavimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?