- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.441
Gönlünüze göre olsun cnmis de clzülsün, yeni ev yeni is. Resmen yeni bir baslangic olur. Insallah olur.
Aklıma ne geldi ben buraya ilk geldiğimde ilk 6 ay çalişma iznim yoktu ben de eşimin bana gösterdiği yürüyüş yerlerine gidiyordum.. Yabi heryer araçlık, orman.. Eşimle birgun yine gıttıgımız bir yürüyüşte; buraya kadar gelip dönüyorum tekrar dedim. ( gittiğim yere kadar yol görünüyordu) şaka yapmiyorum eşim cidden anlamadı neden ordan döndüğümü... Masıl gideyım korkuyorum dediğimde; koca insansın nıye korkuyorsun demişti şaşkınlıklaBelli bir saatten sonra bazi yerleşim yerleri için söylüyorum bunu tâbi, kadin yalniz dışarı çıkmaya bile cesaret edemez.
Sağol turtisimSıhhatler olsun yapmıştır enişte bey
Güle güle kullan cnm
yinede dikatli ol, hakkimizdir ama gercekler öyle degil isteAklıma ne geldi ben buraya ilk geldiğimde ilk 6 ay çalişma iznim yoktu ben de eşimin bana gösterdiği yürüyüş yerlerine gidiyordum.. Yabi heryer araçlık, orman.. Eşimle birgun yine gıttıgımız bir yürüyüşte; buraya kadar gelip dönüyorum tekrar dedim. ( gittiğim yere kadar yol görünüyordu) şaka yapmiyorum eşim cidden anlamadı neden ordan döndüğümü... Masıl gideyım korkuyorum dediğimde; koca insansın nıye korkuyorsun demişti şaşkınlıklane üzücü... şimdi ormana gidiyorum yek başima ama hala arkama bakarım süreklı... Geçenşerde ormandayken sis inmeye başladı ben de koşmaya başladım aşagı inmek için ve iki kadın ayrı ayrı koşuya çıkmişlardi.. yıkari gittiler sise doğru..... Ben de onlar gibi güvende hissetmeliyim bu benım de hakkım dedim kendi kendime
Salgın bitene kadar gitmem kuaförecçsmaşir suyunun dumanlarından oluyor bunlar hep
Kız iyi bir kuaför bulmak bile zorken, tam acemiye niye kestiriyorsun
canim gitme de ama topuz yap bagla filan. Erkeklerin sacini kesemezsen birsey olmaz zaten kisa sac hemen yine uzuyor, bizimki öyle degilki. Aylar sürer toparlamasi.Salgın bitene kadar gitmem kuaföre
Peki orada mobbing var diye şikayet etmek varmıalmanyada tazminat hakkı yok hukkuda canım.
Şirket işciyi çıkarmak işin hukukda geçerli bir sebeb bulamıyorsa, işciye der gel senle anlaşalım, ben sana iyi bir para vereyim sen al onu kendiliginden git.
Yani bu bana sunulan bir teklif. Garanti işimi paraya karşı bıraktıgım içinde, işsizlik kurumundanda en az 3 ay ceza yiyorum ve en az üç ay işsizlik maası alamıyorum.
Onun için teklif iyi olmalı.
Red edersem işime geri dönerim ve onlar baya bir mobbing uygular bana cikayım diye.
Haftaya ararkar canım. Beni bekletip öz güvenimi sarsacaklarki, az bi parayı kabul edyim, ama o taktikleri iyi bilirim
Ben arayıp sormam onlar bana dönene kadar
Aşı bulunsa keşke bir an öncecanim gitme de ama topuz yap bagla filan. Erkeklerin sacini kesemezsen birsey olmaz zaten kisa sac hemen yine uzuyor, bizimki öyle degilki. Aylar sürer toparlamasi.
Bu arada almanya 2021 in baslangicinda asi bekliyorlarmisbakalim insallah dogrudur
varda gelde ispatla. Cok cok zor.Peki orada mobbing var diye şikayet etmek varmı
Saçlarım gür ve çok çabuk uzar benim, o kadar da kısa olmadı toplaniyor hala.canim gitme de ama topuz yap bagla filan. Erkeklerin sacini kesemezsen birsey olmaz zaten kisa sac hemen yine uzuyor, bizimki öyle degilki. Aylar sürer toparlamasi.
Bu arada almanya 2021 in baslangicinda asi bekliyorlarmisbakalim insallah dogrudur
bakalim herkes hemen asi olmak ister mi? Yani insanlarin güvenini kazanmalari gerek. Oda zor olcak.Saçlarım gür ve çok çabuk uzar benim, o kadar da kısa olmadı toplaniyor hala.
Hadi inşallah biri bulsun da artık aşıyı eski hayatlarımıza dönelim.
Ooo heleki orman ve tenhaya asla gitmem burada.Aklıma ne geldi ben buraya ilk geldiğimde ilk 6 ay çalişma iznim yoktu ben de eşimin bana gösterdiği yürüyüş yerlerine gidiyordum.. Yabi heryer araçlık, orman.. Eşimle birgun yine gıttıgımız bir yürüyüşte; buraya kadar gelip dönüyorum tekrar dedim. ( gittiğim yere kadar yol görünüyordu) şaka yapmiyorum eşim cidden anlamadı neden ordan döndüğümü... Masıl gideyım korkuyorum dediğimde; koca insansın nıye korkuyorsun demişti şaşkınlıklane üzücü... şimdi ormana gidiyorum yek başima ama hala arkama bakarım süreklı... Geçenşerde ormandayken sis inmeye başladı ben de koşmaya başladım aşagı inmek için ve iki kadın ayrı ayrı koşuya çıkmişlardi.. yıkari gittiler sise doğru..... Ben de onlar gibi güvende hissetmeliyim bu benım de hakkım dedim kendi kendime
benimki ince ve seyrek. Cok zor uzuyorSaçlarım gür ve çok çabuk uzar benim, o kadar da kısa olmadı toplaniyor hala.
Hadi inşallah biri bulsun da artık aşıyı eski hayatlarımıza dönelim.
Dört gözle bekleniyor,güveni çabuk kazanir gibibakalim herkes hemen asi olmak ister mi? Yani insanlarin hüvenini kazanmalari gerek. Oda zor olcak.
burda gitdikce tepkiler büyüyor. Bir kisim virus olayina inanmiyor. Maskeyi red ediyorlar.Dört gözle bekleniyor,güveni çabuk kazanir gibi
Oranın kurallarını ben sevmeye başladımvarda gelde ispatla. Cok cok zor.
isci haklari cok güclü. Isci cikarmak imkansiz degil, ama cokda kolay degil yani.Oranın kurallarını ben sevmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?