- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.661
ingilizcebizdede üniversiteler var canımsahi senin bölümün ne?
e o burdada vardır beingilizce
vardir da beni aliyorlar mi bakalime o burdada vardır be
aslinda yeni bir ise basvurdum bir sene sonrasi icin. cok güzel bir pozisyon keske olsa. ama nerde tahmin etalmazlarsa döveriz kız
amerika?aslinda yeni bir ise basvurdum bir sene sonrasi icin. cok güzel bir pozisyon keske olsa. ama nerde tahmin et
Herkesi olduğu gibi seviyoruzben temizlik de yapmiyorum cok en iyisi cikarin beni bu gruptan
biz baya kafa dengiyiz, münih’e taşınsana kız
Tembel ve pasaklı Alamancilar siziben temizlik de yapmiyorum cok en iyisi cikarin beni bu gruptan
Yoğun iş kadını turtisim gelmiş.Pazar günü de çalışmak çok geldi.
Gerçekten yorgun hissediyorum
Tez elden haftalik alışverişlerimizi yaptik.
Bütçe şaşkın zaten bu aralar.
Daha yemek yapacağım, kv biraz göndermiş ama çocuklara da ayri yaparim herşeyi yemiyorlar ki.
Hoşbuldum canimYoğun iş kadını turtisim gelmiş.
Hoşgeldin canim.
Bütçe konusuna bu ara hiç girmesek
burdada sizinki kadar olmasa bile zam yapılmiş sessizce cogu gıdada. Fark ediliyor haftalık alışverişlerdeHoşbuldum canim
Gida bütçemiz şaştı ki ne şaşma.
Bizdeki zamlar bariz farkediliyor canım.burdada sizinki kadar olmasa bile zam yapılmiş sessizce cogu gıdada. Fark ediliyor haftalık alışverişlerde
Viyenaamerika?
4,5 saat buraya...çok yaklaşdın canımViyena
evet4,5 saat buraya...çok yaklaşdın canımevi ne yapcan o durumda? kiraya mı vereceksin?
niye olmasınki? Eşinin meslegini bilmiyorum, o heryerde kolayca bulur mu iş?evetkeske olsa, cok iyi bir pozisyon. esim zor biraz diyor ama kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?