- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #71.621
Ev dışında bir hayatımız olmadığını da gözönünde bulundurmani rica ediyorumgözümün önünde kocaaaaman bir dolap canlandı. Bacım birikim ve kışlık hazırlıgı topigi burası. Sizin ne kadar kiyafetiniz var ki bu kadar uzun zaman yetiyor
benim öyle fazla kıyafetim yok ya. Olanı bile fazla geliyor gözüme. Eşim tam tersim, hergün alsa bıkmazEv dışında bir hayatımız olmadığını da gözönünde bulundurmani rica ediyorum
Kocaman olmasa da büyük bir dolap var canım, Zamanında kıyafete de yatırım yapmışım valla
Ben kıyafetlerimi kaliteli parçalardan ve birbirleriyle uyumlu seçmeye çalışıyorum, onun için yıllar yıllar önce aldıklarım hep duruyor. Kilo alıp verme dönemlerimde olduğu için birkaç beden var.benim öyle fazla kıyafetim yok ya. Olanı bile fazla geliyor gözüme. Eşim tam tersim, hergün alsa bıkmaz
Iyi geceler canım vallahi zaman bulamıyorum girmeye bebek ev falan asi falan vardı huzursuz baya sen nasılsın canım
Hoşgeldin canım.Iyi geceler canım vallahi zaman bulamıyorum girmeye bebek ev falan asi falan vardı huzursuz baya sen nasılsın canım
ben hiç süslü olmadım hayatımda ya. Pjamamda bunun kanıtı herhaldeBen kıyafetlerimi kaliteli parçalardan ve birbirleriyle uyumlu seçmeye çalışıyorum, onun için yıllar yıllar önce aldıklarım hep duruyor. Kilo alıp verme dönemlerimde olduğu için birkaç beden var.
Epey sadelestim ama tamamen minimal olmuyor, iş yaşantısınd değişiklik gerekiyor. Bir de seviyorum giyinip suslenmeyi
İki üç yıldır ihtiyaç dışı hiç alışveriş yapmadım ama burası önemli
Asmin ya çok tatlısınben hiç süslü olmadım hayatımda ya. Pjamamda bunun kanıtı herhalde
iyilik canımIyi geceler canım vallahi zaman bulamıyorum girmeye bebek ev falan asi falan vardı huzursuz baya sen nasılsın canım
Ben de yatayım artık, iyi geceler
Kadın ne evrak topladı beBugün baya bir is yaptim evde ya. Kahvemsim göre bilseydin beni, kesin gözlerin dolardi
Kizimada baya bi sebze, et ve meyve yedirebildigim icinde cok mutluyum
Yarin ev islerine devam. Pazartesi ve sali arkadasla bulusuyorum. Sali esimde döncek, carsamba annem.
Evrak islerine haftaya devam ederim.
Ne yapıyor o kadar evragi ben hala çözemedimKadın ne evrak topladı be
gülün siz gülün bi ben biliyorum neler çektigimiKadın ne evrak topladı be
Soguk memlekette yaşıyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?