- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.321
sl sen altinlari bacim benim gözüm yok. Bazilari gibi, isim vermiyeyim o kendini bilir, kiskanmam benÂmâ istersen kolye fotosu atarim asmin
Zarif kolyeleri cok seviyorum.
Günlük kullaniyorum.
bugün cok su ictimmavimli yine bir kıskançlık var farkettin mi.
Bu sefer yalnız değilsin bak, benim kariyerim söz konusu ilk kişisel danismanligimda başarılı olup hepsini uyandırman lazım.
Sen yolunda ilerlerken sana inanmayanlar, yapamazsın diyecekler olacak, onlara gülümse ve bir bardak su iç
ben de ben de oglakO da degil ya
Oğlak burcuyum ben
yemem mi yogurdu kendim yapiyorum ben de. bugün sushi ve bira üstüne eve gelince yedim bir kac kasikBu arada yoğurt demisken
Bir yoğurt mayalamisim böyle bir şey yok
Taş gibi taş, bir de lezzetli sormayın.
Pandemiden beridir hazira donmustum, bir çiftlik buldum oradan süt getirtip mayaladim.
Köy yoğurdu gibi oldu, sapsarı kaymağı var.
Diyet yaparken her yemeğin yanında mutlaka en az iki üç kaşık yogurt yemeyi ihmal etmeyinmavimli
Okurken dedim ben bu turtisi taniyamamisimFoto aticam sana
Virüs var malûm asmin.
Sosyal mesafeyi bozmadan göstermiş olurum
Ay şaka tâbi asla foto atmam mizacima ters.
Neee Dukan birasi dimi oyemem mi yogurdu kendim yapiyorum ben de. bugün sushi ve bira üstüne eve gelince yedim bir kac kasik
danke schönler bacim
Koskoca ihtişamlı Nevi şahsına münhasır ecnebilerde tek kelime olmus, valla yazık
Seninde iradeli ve azimli olmak gibi özelliklerin olmalı o zamanben de ben de oglak
Aynen tanıdığın gibiyim kuzuOkurken dedim ben bu turtisi taniyamamisim
Neyseki son cümleyi gördüm de içim rahatladi
Hayır insanlar konusunda yanılma payım çok azdır ona üzülürdüm
dukan yaptim bi arada, dukan birasi da nedir? ve en önemlisi insan sushinin yanina niye bira icerde sarap icmezzzzz?Neee Dukan birasi dimi o
Bak kırk numara terlik çift olarak geliyor ona göre cevap ver
biz almancada fazla cene yapmayi sevmiyoruz ondanKoskoca ihtişamlı Nevi şahsına münhasır ecnebilerde tek kelime olmus, valla yazık
Belli belli, oradaki yokluğu burada tamamliyorsunbiz almancada fazla cene yapmayi sevmiyoruz ondan
ay dur kiz buna sesli güldümBelli belli, oradaki yokluğu burada tamamliyorsun
Danışmanlık ucretee tabiii canımdukan yaptim bi arada, dukan birasi da nedir? ve en önemlisi insan sushinin yanina niye bira icerde sarap icmezzzzz?
valla bir bira ictim arkadaslarlaNeee Dukan birasi dimi o
Bak kırk numara terlik çift olarak geliyor ona göre cevap ver
cünkümmm sushi cok ama cok lezzetli ve her gün yenilir uffDanışmanlık ucretee tabiii canım
Bir insan niye sushi yer daha benlik bir soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?